Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ





Ο πολιτικός στρατηγικός διευθυντής των Δημοκρατικών του Τέξας, για την προεδρική εκστρατεία του Joe Biden, συνελήφθη για εκλογική απάτη.

Ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος, Ντάλας Τζόουνς, κατηγορήθηκε επισήμως ότι βοήθησε στην διεξαγωγή παράνομης επιχείρησης συλλογής ψήφων στην πολιτεία του Τέξας για λογαριασμό της εκστρατείας του Joe Biden κατά τη διάρκεια αυτών των αμφισβητούμενων προεδρικών εκλογών.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αρχείο, δύο ανακριτές, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην πράκτορα του FBI και πρώην αστυνομικού, κατέθεσαν όρκο ότι έχουν εσωτερικά έγγραφα του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία βίντεο και μάρτυρες, για την έρευνά τους.

Ακολουθεί μια ένορκη δήλωση από ιδιώτη ανακριτή και συνταξιούχο αστυνομικό του Χιούστον Mark A. Aguirre, η οποία υποβλήθηκε υπό όρκο.



«Το όνομά μου είναι Mark A. Aguirre. Είμαι άνω των δεκαοκτώ ετών και είμαι απόλυτα ικανός να κάνω αυτήν τη δήλωση. Τα γεγονότα που αναφέρονται σε αυτήν τη δήλωση εμπίπτουν στην προσωπική μου γνώση και είναι αληθή και σωστά.

«Είμαι συνταξιούχος , στο αστυνομικό τμήμα του Χιούστον. Είμαι τώρα ιδιωτικός ερευνητής.

«Συμμετέχω σήμερα σε μια έρευνα που σχετίζεται με ένα ευρείας κλίμακας και δόλιο σχέδιο συλλογής ψηφοδελτίων στην κομητεία Harris με σκοπό να νοθεύσουν τις εκλογές στην περιοχή Χιούστον / Χάρις. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει εκλογική απάτη σε μαζική κλίμακα.

«Με βάση συνεντεύξεις, επανεξέταση εγγράφων και άλλες πληροφορίες, έχω εντοπίσει τα άτομα που είναι υπεύθυνα για το πρόγραμμα συλλογής ψηφοδελτίων.

 Στα άτομα αυτά περιλαμβάνεται ο πολιτικός σύμβουλος, Ντάλας Τζόουνς, ο οποίος προσλήφθηκε πρόσφατα από τον Joe Biden για την προεδρική εκστρατεία, για την επίβλεψη της εκστρατείας του Harris County, του γερουσιαστή Περιφέρειας 13 του Τέξας, Borris Miles, ο οποίος είναι ο διευθυντής του κ. Jones, ο πολιτικός σύμβουλος Gerald Womack και ο Precinct 1 Επίτροπος της κομητείας Harris, Rodney Ellis. 

Μία από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτά τα άτομα ως μέτωπο για αυτήν την επιχείρηση είναι η AB Canvassing, αν και υπάρχουν άλλες που έχουν εντοπιστεί από την έρευνά μας. "


«Έχω στη διάθεσή μου βιντεοκασέτες συνεντεύξεων μαρτύρων που μαρτυρούν στους προαναφερθέντες ανθρώπους ότι ομάδες ανθρώπων συμπλήρωναν χιλιάδες κενά ψηφοδέλτια και τα ταχυδρομούσαν, συμπεριλαμβανομένων και ψηφοδελτίων για αποθανόντα άτομα. 

Επίσης έγινε παράνομη μετάβαση σε γηροκομεία, με τη συνενοχή του προσωπικού γηροκομείων, για τη συμπλήρωση και τη καθοδήγηση των υπογραφών των κατοίκων γηροκομείων .

·Έγιναν εγγραφές αστέγων για να ψηφίσουν χρησιμοποιώντας ως διεύθυνση κατοικίας τη θεριστική μηχανή και συμπληρώνοντας τα ψηφοδέλτια καθοδηγώντας την ψήφο του αστέγου.

"Όλη αυτή η επιχείρηση διευθύνεται από μία ελίτ πολιτικών του Δημοκρατικού Κόμματος στο Χιούστον / Χάρις."

Benjamin Jenkins


Μετάφραση Οίμος-Αθήνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου