Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ...ΓΡΙΠΗΣ!!!


ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ COVID-19 

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Κόκκινες ζώνες, μάσκα προσώπου, κοινωνικές αποστάσεις, κλείσιμο σχολείων, κολλεγίων και πανεπιστημίων, όχι άλλες οικογενειακές συγκεντρώσεις, χωρίς γιορτές γενεθλίων, μουσική, τέχνες: δεν υπάρχουν πλέον πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις αναστέλλονται, δεν υπάρχουν πλέον γάμοι, «η αγάπη και η ζωή» απαγορεύεται εντελώς.

Και σε πολλές χώρες, τα Χριστούγεννα είναι σε αναμονή…
Είναι η καταστροφή της ζωής των ανθρώπων. Είναι η αποσταθεροποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Και για τι;
Το ψέμματα υποστηρίζονται από μια μαζική εκστρατεία παραπληροφόρησης των μέσων. 24/7, αδιάκοπα και επαναλαμβανόμενα «ανησυχητικά περιστατικά covid» τους τελευταίους δέκα μήνες. … Είναι μια διαδικασία κοινωνικής μηχανικής.

Το τεστ COVID-19 RT-PCR: Πώς να παραπλανήσετε όλη την ανθρωπότητα xρησιμοποιώντας ένα «τεστ» για να κλειδώσετε την κοινωνία:.

Χειραγώγιση των εκτιμήσεων:Οι δοκιμές RT-PCR είναι παραπλανητικές. Αυτό που θέλουν είναι να αυξήσουν τους αριθμούς ώστε να δικαιολογήσουν το κλείδωμα. Εκατομμύρια θετικές δοκιμές.

Αυτή η κατάχρηση της τεχνικής RT-PCR τεστ χρησιμοποιείται ως αδυσώπητη και σκόπιμη στρατηγική από ορισμένες κυβερνήσεις, που υποστηρίζονται από επιστημονικά συμβούλια ασφάλειας και από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, για να δικαιολογήσουν υπερβολικά μέτρα όπως παραβίαση μεγάλου αριθμού συνταγματικών δικαιωμάτων, καταστροφή της οικονομίας με την πτώχευση ολόκληρων ενεργών τομέων της κοινωνίας, την υποβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης για μεγάλο αριθμό απλών πολιτών, με το πρόσχημα μιας πανδημίας που βασίζεται σε μια σειρά θετικών τεστ RT-PCR και όχι σε πραγματικό αριθμό ασθενών.

Το Covid-19 απεικονίζεται ως ο «δολοφόνος ιός».
Ψευδεπίγραφα Πιστοποιητικά Θανάτου

Στις ΗΠΑ, τα πιστοποιητικά θανάτου παραποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC.

COVID-19: Η «υποκείμενη αιτία θανάτου». Αυτή η έννοια είναι θεμελιώδης. Ορίζεται από τον ΠΟΥ ως «η ασθένεια ή ο τραυματισμός που ξεκίνησε την σειρά των γεγονότων που οδηγούν άμεσα στο θάνατο».



Πρώην αφεντικό της Pfizer: «Η πανδημία έχει τελειώσει»-
Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε την πληρωμή COVID-19

Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος έρευνας της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, Dr. Michael Yeadon είπε ότι η πανδημία του κορωναϊού, τελείωσε. Δεν υπάρχει «δεύτερο κύμα», οι δοκιμές Covid είναι ψευδείς επειδή βγήκαν «ψευδώς θετικές». 

Ο δρ. Yeadon είναι ειδικός στις αναπνευστικές θεραπείες και έχει 23 χρόνια εμπειρίας στη φαρμακευτική βιομηχανία. Εκπαιδεύτηκε στη φαρμακολογία και τη βιοχημεία και έλαβε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Surrey (ΗΒ). Στη συνέχεια εργάστηκε με ερευνητικό επίκεντρο αναπνευστικών παθήσεων στο Wellcome Research Lab κοντά στο Λονδίνο.




Προσλήφθηκε στην Pfizer το 1995 και ήταν υπεύθυνος για το χαρτοφυλάκιο αλλεργιών και αναπνευστικών ασθενειών. Ο Δρ.Yeadon έχει δημοσιεύσει πάνω από 40 ερευνητικά άρθρα και σήμερα συμβουλεύει και συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες βιοτεχνολογίας.



Πιθανώς ο «μηχανισμός λογοκρισίας» στη Silicon Valley ώθησε τον πρώην επικεφαλής ερευνητή της Pfizer να κάνει μια δημόσια δήλωση: «Δεν υπάρχει επιστημονική βάση για την αποδοχή ενός δεύτερου κύματος». Ο Yeadon πιστεύει ότι τα «ψευδώς θετικά» αποτελέσματα από τις δοκιμές Covid είναι υπεύθυνα για την τεχνητή δημιουργία του «δεύτερου κύματος».

Η πολυαναφερόμενη «ανοσία αγέλης» πιθανότατα έχει επιτευχθεί εδώ και πολύ καιρό στις περισσότερες χώρες. Η τρέχουσα πολιτική βασίζει τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους που καταστρέφουν την οικονομία και περιορίζουν τις πολιτικές ελευθερίες των ανθρώπων σε «εντελώς ψεύτικα δεδομένα» για τον κορωναϊό, δήλωσε ο Yeadon.

Ακόμη και αν τα δεδομένα είναι σωστά, η πανδημία έχει τελειώσει, λαμβανομένων υπόψη των υπολειτουργικών νοσοκομείων, κενών μονάδων εντατικής θεραπείας και λίγων θανάτων.



Φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν στο νοσοκομείο με σοβαρή γρίπη.

Αλλά αυτό δεν αποτελεί ένδειξη ότι είχε συμβεί ένα «δεύτερο κύμα». Αν και οι «αριθμοί κρουσμάτων» είναι υψηλοί, ο αριθμός των θανάτων ήταν σταθερά χαμηλός από τον Απρίλιο. 

Το «ποσοστό επιβίωσης» πλησιάζει την κανονική γρίπη και είναι 99,9%, σύμφωνα με τον Δρ. Yeadon. Ωστόσο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι κυβερνήσεις θα κρατούσαν το «δεύτερο κύμα» ζωντανό μόνιμα. Οι ειδικοί προειδοποιούν τώρα: Η επιτήρηση του κορωναϊού κυμαίνεται!






ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, Ε; Tό ΒΑΡΥ Π Ο Ι Ν Ι Κ Ο μητρώο του φαρμακευτικού ΚΟΛΟΣΣΟΥ ‘Pfizer’ !
2.300.000.000 $ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ‘ΡΕΚΟΡ’ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ! ! !



Δ Ε Ι Τ Ε ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το ποινικό μητρώο της Pfizer

   



Ετοιμαστείτε να αρχίσετε να πληρώνετε επιπλέον χρεώσεις COVID-19 στις αγορές


Περισσότερο από δύο μήνες μετά την επιδημία της κορεατικής λοίμωξης στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο, οι ντόπιοι ανέφεραν ότι βρίσκουν σημάδια στα τοπικά καταστήματα taco που προειδοποιούν τους πελάτες για αύξηση της τιμής του California Burritos, καθώς και του Carne Asada Burritos, λόγω των επιπτώσεων του COVID-19κρίση. 

Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα μια πινακίδα που εντοπίστηκε σε ένα κατάστημα Los Panchos Taco στο Waring Road κοντά στη Λεωφόρο Zion στο Allied Gardens διαβάζει, εν μέρει: «Η κατάσταση του COVID-19 συνεχίζει να φέρνει απροσδόκητα κλείσιμο φυτών βοείου κρέατος και χοιρινού κρέατος. 

Αυτό δημιουργεί έλλειψη προϊόντος στο εμπόριο και επομένως οι τιμές των πρωτεϊνών ανεβαίνουν στα ύψη. «

Ως αποτέλεσμα, αυτό το κατάστημα taco (καθώς και άλλα παρόμοια καταστήματα) – έπρεπε να ενημερώσει τους πελάτες ότι τώρα χρεώνονται επιπλέον 1,25 $ σε όλα τα είδη κρέατος-carne asada, συμπεριλαμβανομένου του California Burrito.






ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου