Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΣΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ" Η ΑΤΤΙΚΗ Ή ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!


ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ 313 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 0,00833% Ή 63 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!



Πρέπει να θεωρούν τον Ελληνικό λαό μεγάλο βλάκα για να προκαλούν τόσο βάναυσα την νοημοσύνη μας!

Από μέρες οι αγορασμένοι με πολλά εκατομμύρια ευρώ δημοσιογράφοι γυροφέρνουν την Αττική που "βράζει"από κρούσματα κορωναϊού!

Δεν ντρέπονται καθόλου ούτε αυτοί ούτε οι εκφραστές της «νέας πολιτικής λοιμωξιολογίας», που μόνο με ιατρική και βιολογία δεν έχει σχέση, να αναμασάνε τά ίδια και τα ίδια περί «κρίσιμων εβδομάδων» και «αύξησης των κρουσμάτων» προκειμένου να μας κλείσουν ερμητικά ποιός ξέρει γιατί...

Ίσως να φοβήθηκαν τα πανεκπαιδευτικά συλλαλλητήρια, ίσως να θέλουν να ανάψουν το 5G, να φτιάξουν κανένα καινούργιο στρατόπεδο λαθρεποίκων, ίσως όλα αυτά και άλλα που δεν γνωρίζουμε.

Πάντως για το καλό μας δεν είναι αφού ο εγκλεισμός που σχεδιάζουν δεν βασίζεται σε σοβαρά δεδομένα αφού στην Αττική τα κρούσματα ήταν χθες 313 και με δεδομένο τον πληθυσμό της Αττικής (3,742 εκατομμύρια ) τα κρούσματα (πολλά απ τα οποία είναι ψευδοθετικά) αποτελούν το 0,00833% του πλήθυσμού ή αλλιώς έχουμε 63 κρούσματα ανά εκατομμύριο κατοίκων!!!

Πάρτε πίσω την ιδέα για αυστηροποίηση γιατί ο κόσμος είναι στα όριά του...

Μυαλό δεν βάλατε βλέποντας τις εξεγέρσεις; Τόσο στην Ευρώπη (Ολλανδία) όσο και στην Μέση Ανατολή (Λίβανο) ίσως γιατί πιστεύετε ότι ο Έλληνας είναι γεννημένος ραγιάς!!!

Άμα όμως ο Έλληνας ξυπνήσει αλλοίμονο σ΄αυτούς που πιστεύουν ότι θα προκλαβουν να διαφύγουν...


2 σχόλια: