Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΤΙΚΟ, ΑΡΘΡΟ, ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ...MEΙNΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΣΙΑ;!

ΒΙΝΤΕΟ

 

ΜΥΣΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΩΝ ΗΠΑ!!!


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη 
| 18 Ιαν. 2021, 11:42, ώρα Λος Άντζελες | 

Αναφέρεται πλέον από έγκυρες πηγές, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ αναλαμβάνει μέτρα για την…ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

Πχ., μόλις εξέδωσε ο Τράμπ επείγουσα εντολή στα μέλη της οικογένειάς του να αποχωρήσουν ΑΠΟΨΕ, 18 Ιαν. 2021, από τον Λευκό Οίκο.

Το CNN μόλις ανέφερε ότι άνθρωποι που είναι πιστοί για τον Τραμπ έχουν αρχίσει τώρα να εγκαθίστανται εις…την NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας). Mέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Trump, Michael Ellis, είναι πλέον ο Γενικός Σύμβουλος της NSA! 

Και τούτο αφού ο ασκών χρέη του υπουργού Αμύνης Κρίστοφερ Μίλερ διέταξε τον Διευθυντή της NSA, Paul Nakasone, να τοποθετήσει αυτόν τον πιστό του Τράμπ στην συγκεκριμένη θέση. 

Ο κος Paul Nakasone ανήκει στα λεγόμενα…ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ κι ο κος Μίλερ είναι ένας αφοσιωμένος πατριώτης. 

Και παρ’ όλο που υποτίθεται ότι ο κος Μίλερ θα “εγκαταλείψει” το πόστο αυτό στις 20 Ιαν., υπάρουν πλέον πολλοί που πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνο μια δημόσια στάση…προσωρινή.

Γιατί λοιπόν έβαλαν τον Michael Ellis σε αυτήν τη θέση; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται να ξεκινήσουν να γίνονται μεγάλα πράγματα!…μεγάλες εξελίξεις!, Ιδιαίτερα σχετικά με την αποχαρακτήριση εγγρφάων της NSA. 

Γι’ αυτό άλλωστε, οι μεγάλοι υποστηριχτές του κιου Τράμπ, όπως ο δικηγόρος του Lin Wood, ο πρ. στρατηγός Μαϊκελ Φλιν, καθώς και ο κος Steve Pieczenik, έχουν πει επανανηλειμένα ότι ο κος Τράμπ έχουν ακόμη «κολπάκια» στο «μανίκι».


Σύμφωνα με αναφορές, η επί εβδομάδας καθηστερημμένη έκθεσις του Διευθυντού της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Τζον Ράτκλιφ, που έπρεπε αρχικώς να φθάσει στο Οβάλ Γραφείον του Προέδρου Τράμπ στις 18 Δεκ. 2020, έχει τελικά φθάσει εκεί και την έχει ήδη μελετήσει ο Τράμπ. 

Και εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) μόλις αναφέραμε στο άρθρο μας με τίτλο «ΕΚΤΑΚTΟ: Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δημοσίσευσε έκθεση που δείχνει ότι η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020 συναινέσει της CIA» ότι…

Ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Director of National Intelligence, DNI) Τζον Ράτκλιφ εξέδωσε μια έκθεση που αναφέρει ότι η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020, ενώ η διοίκηση της CIA πίεσε τους αναλυτές χαμηλότερου επιπέδου να μην το αναφέρουν,για να υποβαθμίσει αυτήν την αξιολόγηση.
Δηλαδή, η CIA λέει στους αναλυτές της να…ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ.

Οι EPOCH Times ανέφεραν σήμερα:

Ο John Ratcliffe αξιολόγησε ότι η Κίνα παρενέβη στις ομοσπονδιακές εκλογές του 2020, σύμφωνα με επιστολή που διαβιβάστηκε στο Κογκρέσο.

Στην επιστολή (pdf), ο Ratcliffe ισχυρίζεται ότι η πληροφορία σχετικά με την εκλογική παρέμβαση της Κίνας καταργήθηκε από τη διοίκηση της CIA, η οποία πίεσε τους αναλυτές να αποσύρουν την υποστήριξή τους για την άποψη.

Επικαλούμενος μια έκθεση του Διαμεσολαβητή-Αναλυτή της Κοινότητας Μυστικών Πληροφοριών Μπάρι Ζαλάουφ, ο διευθυντής της εθνικής υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών δήλωσε ότι ορισμένοι αναλυτές ήταν απρόθυμοι να περιγράψουν τις ενέργειες της Κίνας ως παρέμβαση στις εκλογές, επειδή διαφωνούσαν με τις πολιτικές του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η εφημερίδα The Washington Examiner δημοσίευσε την επιστολή του Ratcliffe και την έκθεση του διαμεσολαβητή στις 17 Ιανουαρίου, δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση μιας πρωτότυπης έκθεσης για τα έγγραφα.

«Με βάση όλες τις διαθέσιμες πηγές μυστικών πληροφοριών, με ορισμούς που εφαρμόστηκαν με συνέπεια, που διαμορφώθηκαν ανεξάρτητα από πολιτικά ζητήματα ή αδικαιολόγητη πίεση, ότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προσπάθησε να επηρεάσει τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ», έγραψε ο Ratcliffe…

Στις 3 Δεκ. του 2020, ο κος Ρατκλίφ είχε γράψει στην “WALL STREET JOUNAL” ένα άρθρο γνώμης και έγραψε ότι…


Η Κίνα αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τον κόσμο σήμερα και για τη Δημοκρατία παγκοσμίως. Το Πεκίνο είναι αποφασισμένο να κυριαρχήσει στον κόσμο στρατιωτικά, οικονομικά κ.λπ. Πολλές από τις δημόσιες πρωτοβουλίες και εταιρείες της Κίνας καλύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Υπάρχει επίσης μια μυστική έκθεσις που εκυκλοφόρησε πρόσφατα ανάμεσα στις υψηλότερες τάξεις του Αμερικανικού Στρατού που λέγει ότι όντως, έχει δοθεί εντολή εκ τόσον της πολιτικής ηγεσίας της Κίνας όσον και του στρατού της δια…ΕΙΣΒΟΛΗΝ ΕΙΣ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙ’ ΕΚΤΕΛΕΣΙΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!! 

Ο στρατός των ΗΠΑ παρεμπόδισε ένα μυστικό μνημόνιο του κινεζικού στρατού για την εκτέλεση στρατηγών των ΗΠΑ!!!

Αυτό σας το αναφέραμε προχθές στο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΑΔΑ – ΗΠΑ και ΜΕΞΙΚΟΥ – ΗΠΑ!!! [ΕΓΓΡΑΦΑ]. 


Επίσης, πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των Ένοπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ξύπνησαν πλέον σε αυτήν την κινεζική απειλή και αντηλήφθηκαν ότι, παρ όλο που τον Τράμπ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, πρέπει, ο ΙΔΙΟΣ, να μείνει στον Λευκό Οίκο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της απειλής διότι οι Δημοκρατικοί μας παρέδωσαν στους Κινέζους.

Ο αμερικανικός στρατός καταλαβαίνει επίσης ότι εάν ο Μπάιντεν μπει στην εξουσία, θα περιορίσει συμαντικά τους πόρους του που προέρχονται εκ του ετησίου κρατικού προϋπολογισμού, ενώ εάν ο Τράμπ μείνει στην εξουσία, θα συνεχίσει να δίνει άφθονο χρήμα στον στρατό διότι αυτό υπήρξε η πολιτική του για τις ένοπλες δυνάμεις τα τελευταία τέσσαρα χρόνια! 

ΑΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Οπότε, όλα αυτά τα στρατεύματα που έχουν σταλεί στην Ουάσινγκτον μαζί με βαρύ στρατικτιωτικο εξοπλισμό, όπως συστοιχίες ΠΥΡΑΥΛΩΝ και όχι μόνο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τελικά για τους δήθεν «δεξιούς εξτρεμιστές» που θέλουν -τάχα μου!– να σταματήσουν την ορκωμοσία του Μπάιντεν, κτλ., αλλά για τη φρούρηση του Καπιτωλίου από τους ετρεμιστές της…ΑΝΤΙΦΑ και άλλων τέτοιων ακρο-αριστερών ομάδων, που υποστηρίζονται από τη…ΚΙΝΑ, που θα τα πάρουν στο κρανίο μόλις αντιληφθούν ότι ο Μπάιντεν…ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Δηλαδή, οι πηγές μας μάς λένε ότι οι -επαυξημένοι (στρατιωτικά!) από την κομμουνιστική Κίνα– Ακροαριστεροί όντως θα ξεσηκωθούν διότι ο Μπάιντεν είναι ένας «ψηφισμένος» καθώς και…ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ πολιτικός και πρόκειται πολύ σύντομα να…ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! 

ΔΗΛΑΔΗ, οι Κινέζοι έχουν καταφέρει να διοχετεύσει κάπως ΟΠΛΑ και εξοπλισμό προς τους Ακρο-σριστερούς ΕΝΤΟΣ των ΗΠΑ για κάνουν αυτοί το…ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΡΑΜΠ σε συνεργασία με την…ΚΙΝΑ!!! 

Και αυτό το σενάριο δεν απαιτεί απαραίτητα κινεζικά στρατεύματα να εισβάλλουν στις ΗΠΑ από τον Καναδά, παρ όλο που έχουμε αναφέρει εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει αυτό και έχουμε και στοιχεία για αυτό.

Ο Τράμπ, για να προλάβει όλα αυτά, μπορεί πρώτα να χρησιμοποιήσει το σύστημα μετάδοσης έκτακτης ανάγκης. Μιλάμε για το σύστημα Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης που παρακάμπτει όλα τα συμβατικά ΜΜΕ (τηλεόραση, διαδίκτυο, ραδιόφωνο κλπ.) για να απευθύνει μήνυμα εξέγερσης ο πρόεδρος προς τους πολίτες των ΗΠΑ. 


ΔΗΛΑΔΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΟΤΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΤΕ Ή ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΊΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΤΡΑΜΠ!!!

Και τέλος και σύμφωνα με εκπρώσοπο του Στραοτού των ΗΠΑ που μίλησε χθες στην εκπομπή του Τζόρτζ Στεφανόπουλου του ABC News,…

Είμαστε εδώ [στην Ουάσινγκτον] να βοηθήσουμε στην…ειρηνική μετάβαση της στρατιωτικής εξουσίας…


ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;;;!!!! Και ΓΙ ‘ΑΥΤΟ του ζήτησε του στρατιώτη να…ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ο Στεφανόπουλος!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΠΑΝΤΩΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟ κο MIKE ADAMS ΑΠΟ ΤΟ «NATURAL NEWS»…

3 σχόλια:

  1. Τίποτα απο ολα αυτα δεν ισχύει. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΟΤΙ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ;ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εύκολος στόχος ο τζο με άνοια...διαχειρίσιμος...Τώρα ορκωμοσία χωρίς κόσμο ούτε σε όπερα δεν έχει ξανά παιχτεί...άσε που δεν θα γίνει αυτό είναι άλλο κομμάτι

      Διαγραφή