Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗ[ΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...


ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ «ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ»ΤΟΥ COVID ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ LOCKDOWNS EΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ





Εδώ και πολλούς μήνες προειδοποιώ ότι ο σχεδιασμός πίσω από τις Απαγορευτικά πανδημίας στηρίζεται στη διάρκεια, με άλλα λόγια, τα Απαγορευτικά έχουν ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ώστε να διαρκέσουν για πάντα.

Αυτό είναι ξεκάθαρο από τις μονότονα επαναλαμβανόμενες επισημάνσεις των «παπαγάλων» φερέφωνων της ελίτ (δημοσιογράφων, ακαδημαϊκών, πολιτικών κλπ.), που διατάζει τα κατά τόπους πολιτικά ανδρείκελα της να μας επιβάλλουν τα καταστροφικά Απαγορευτικά και τα λοιπά βάρβαρα μέτρα. Το πιο συχνό επιχείρημά τους είναι ότι οι πανδημικοί περιορισμοί είναι το «νέο φυσιολογικό», η «νέα κανονικότητα».

Αυτός ο ισχυρισμός περιγράφεται από παγκοσμιοποιητές όπως ο Gideon Lichfield του MIT στο άρθρο του «Δεν επιστρέφουμε στο κανονικό».

Σε αυτό δηλώνει:

«Τελικά, ωστόσο, προβλέπω ότι θα αποκαταστήσουμε την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθούμε με ασφάλεια αναπτύσσοντας πιο εξελιγμένους τρόπους για να προσδιορίσουμε ποιος από εμάς είναι φορέας κινδύνου ασθένειας και ποιος δεν είναι, και να κάνουμε διακρίσεις - νομικά κατοχυρωμένες- εναντίον αυτών που είναι.

«… Μπορεί κανείς να φανταστεί έναν κόσμο στον οποίο, για να επιβιβαστείτε σε ένα αεροπλάνο, ίσως να πρέπει να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία που παρακολουθεί τις κινήσεις σας μέσω του τηλεφώνου σας. Η αεροπορική εταιρεία δεν θα μπορούσε να γνωρίζει πού έχετε πάει, αλλά θα ελαμβάνε ειδοποίηση εάν ήσασταν κοντά σε γνωστά μολυσμένα άτομα ή σε εστίες μόλυνσης της νόσου.

«Θα υπήρχαν παρόμοιες απαιτήσεις στην είσοδο σε μεγάλους χώρους, κυβερνητικά κτίρια ή κόμβους δημόσιων συγκοινωνιών. Θα υπήρχαν παντού σαρωτές θερμοκρασίας και ο χώρος εργασίας σας θα μπορούσε να σας ζητήσει να φοράτε ένα σύστημα ανίχνευσης που θα παρακολουθεί τη θερμοκρασία σας ή άλλους ζωτικούς δείκτες.

"Όπου τα νυχτερινά κέντρα ζητούν απόδειξη της ηλικίας, στο μέλλον θα μπορούσαν να ζητήσουν απόδειξη ανοσίας - μια ταυτότητα ή κάποιο είδος ψηφιακής επαλήθευσης μέσω του τηλεφώνου σας, επιδεικνύοντας ότι έχετε ήδη αναρρώσει ή εμβολιαστεί κατά των τελευταίων στελεχών των ιών."

Στο άρθρο μου «Κύματα Ακρωτηριασμού: Ιατρική Τυραννία και Κοινωνία χωρίς χρήματα» (Waves Of Mutilation: Medical Tyranny And The Cashless Society), αποδόμησα τα επιχειρήματα του Lichfield και περιέγραψα γιατί οι έλεγχοι που προσπαθεί να εφαρμόσει το φαρμακοβιομηχανικο-πολιτικό κατεστημένο έχουν προγραμματιστεί πολύ νωρίτερα.

Η λεγόμενη «μεγάλη επανεκκίνηση» (great reset) και η «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση» βρίσκονται σε εξέλιξη τουλάχιστον από το 2014, όταν οι όροι εισήχθησαν για πρώτη φορά στα συστημικά οικονομικά μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Οι ιδέες μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά , της «κοινής οικονομίας», της βιομετρικής μαζικής παρακολούθησης , των βαθμολογιών κοινωνικής πίστωσης (social credit scores) κ.λπ., αποτελούν όλες μέρος της ατζέντας της παγκοσμιοποιητικής ελίτ εδώ και δεκαετίες.

Ο κορονοϊός είναι απλώς μια χρήσιμη «κρίση» προς εκμετάλλευση εκ μέρους της ελίτ, ως αιτιολογική βάση για την επιβολή των δρακόντειων μέτρων σε βάρος της ανθρωπότητας που πάντοτε αποζητούσαν.

Το σχέδιο ήταν τόσο προβλέψιμο που επεσήμανα ακόμη και στην αρχή της επιδημίας του κορονοϊού ότι τα Απαγορευτικά δεν θα τερματίσουν ακόμη και αν αναπτυχθεί ένας λειτουργικός εμβολιασμός, επειδή το μόνο που θα είχαν να κάνουν ήταν να δηλώσουν ότι βρέθηκε μια «νέα μετάλλαξη» του ιού που είναι ανθεκτική στις υπάρχουσες θεραπείες.

Ή, θα μπορούσαν να κατασκευάσουν έναν ολοκαίνουργιο «ιό» και να τον απελευθερώσουν, μέσω των ΜΜΕξαπάτησης και των πολιτικών ανδρεικέλων τους που παριστάνουν τους κυβερνώντες (και τους αντιπολιτευόμενους) στον πληθυσμό για να διατηρήσουν τη μηχανή της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» σε λειτουργία προς της ολοκλήρωση των απάνθρωπων και διεστραμμένων σχεδίων τους.

Δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς τα ελάχιστα και ελλιπέστατα δοκιμασμένα και πολύ ύποπτα εμβόλια της Pfizer και της Moderna διανεμήθηκαν στο κοινό, οι αναφορές έχουν αρχίσει να καταφθάνουν ειδήσεις ότι «πιο μολυσματικές μεταλλάξεις Covid»… ανακαλύφθηκαν σε μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία και ο Νότιος Αφρική.

Αλήθεια, πόσο πιο αποκαλυπτικές για τα σχέδια τους μπορούν να γίνουν οι ελίτ;

Εμβολιασθείτε με το εμβόλιο της Pfizer τώρα και ενδέχεται να λάβετε σε αντάλλαγμα διαβατήριο «ανοσίας» για μερικούς μήνες το οποίο στη συνέχεια όμως θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ με κάθε «νέα μετάλλαξη του ιού». Επομένως, πρέπει στη συνέχεια να υποβληθείτε σε νέους ατελείωτους εμβολιασμούς, πολλοί από αυτούς μη-δοκιμασμένους και δυνητικά επικίνδυνους.

Όπως προειδοποίησαν ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και άλλοι ιατροί, αυτά τα εμβόλια είναι σαν τη Ρωσική Ρουλέτα και θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια αυτοάνοση απόκριση που οδηγεί σε στειρότητα ή άλλες επιβλαβείς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Τα ίδια τα εμβόλια είναι μια βολικά βραχύβια λύση ακόμη και αν λειτουργούν. Απαιτούν πολλές δόσεις κατά τη διάρκεια ενός μήνα, και θα πρέπει να πραγματοποιούνται επαναληπτικοί εμβολιασμοί κάθε λίγους μήνες.

Βασικά, οι εμβολιασμοί δεν θα τελειώσουν ποτέ.

Με τις «μεταλλάξεις» και τα περιορισμένα αντισώματα από τα εμβόλια, οι ελίτ θα μπορούσαν να διατηρήσουν τα Απαγορευτικά και τα βάρβαρα απάνθρωπα και αντιεπιστημονικά μέτρα για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) καθιστά σαφές ότι ο εμβολιασμός δεν θα θεωρείται απαραίτητα λύση για την αντιμετώπιση εξάπλωσης των «ιών».

Δηλαδή, ακόμα κι αν εμβολιασθείτε, θα εξακολουθείτε να θεωρείστε πιθανός «φορέας και μολυσματικός πομπός του Covid», επομένως τα Απαγορευτικά και διαταγές μάσκας και μασκοφορίας δεν θα σταματήσουν.

Όλα τα παραπάνω όμως εγείρουν το ερώτημα - Ποιο είναι το νόημα του εμβολίου;

Ο επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ αναφέρει το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια εμποδίζουν τη μετάδοση. Με αυτή τη λογική, θα μπορούσαμε επίσης να υποστηρίξουμε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα εμβόλια είναι 95% αποτελεσματικά ή ότι είναι στο ελάχιστο ασφαλή.

Στο μεταξύ, ο ΠΟΥ και ο φιλικός μας φασίστας γείτονας Dr. Anthony Fauci διαδίδουν συνεχώς το αφήγημα ότι το «χειρότερο ξέσπασμα» δεν έχει ακόμη έρθει.

Πρέπει να διατηρήσετε σε κίνηση αυτό το τρένο φόβου που οδηγεί στη πίστα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (Great Reset), έτσι;

Για τους ανθρώπους που πραγματικά πιστεύουν ότι η κρίση «COVID» θα τελειώσει μετά από τους μαζικούς εμβολιασμούς, λυπάμαι που τους το λέω, αλλά έχετε εξαπατηθεί.

Κάθε λέξη της απάντησης του Κατεστημένου των ελίτ και κάθε δημόσια δήλωση που κάνουν δείχνουν ότι σκοπεύουν να παραβιάσουν ασύστολα όλες τις πολιτικές ελευθερίες σας για πολύ καιρό ακόμη.

Και όλες αυτές οι υποσχέσεις ότι η απαλλαγή είναι πολύ κοντά; Ολα ψέματα. Ο ισχυρισμός ότι αν συμφωνήσετε σε όλα (εμβολιασθείτε, φοράτε μάσκες, Απαγορευτικά κλπ.) τότε θα επανέλθετε στο φυσιολογικό;

Είναι μια Απάτη, ένα Ψεύδος.

Είναι μια κενή ρητορική που έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να το βουλώσετε και υποταχθείτε στην ιατρική τυραννία για αρκετό καιρό ώστε να μην μπορεί να αναστραφεί.

Υποψιάζομαι ότι ελπίζουν ότι μπορούν να προγραμματίσουν το κοινό ώστε τα επόμενα χρόνια να προσαρμοστεί στους ελέγχους και την απάνθρωπη καταπίεση των βάρβαρων μέτρων μέχρις ότου να ξεχάσουμε πώς ήταν η ζωή πριν από την «πανδημία» και την «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το παγκόσμιο σχέδιο «Μεγάλη Επανεκκίνηση» δεν πηγαίνει πολύ καλά.

Τα εμβόλια και οι ειδήσεις περί «μετάλλαξης» φαίνονται πολύ βιαστικές και άτσαλες κινήσεις, τουλάχιστον.

Αρχικά, το φαρμακοβιομηχανικο-πολιτικό Κατεστημένο είπε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 18 μήνες για να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο ώστε να υποβληθεί σε κλινικές δοκιμες και ελέγχους και ότι τα Απαγορευτικά θα συνεχιστούν πολύ μετά ​​από αυτό το χρονικό πλαίσιο έως ότου αποδειχθεί ότι η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού θα αποκτήσει «ανοσία».

Αντ’ αυτού, δεν πρόλαβαν να εμφανίσουν πολλά εμβόλια διαφορετικών εταιρειών (όλες ελεγχόμενες από την ελίτ) εντός 6 μηνών και το αφήγημα της «μετάλλαξης» είναι ήδη στα ειδήσεις.

Πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν διότι αυξάνεται η αντίσταση στα Απαγορευτικά της «πανδημίας» και ο αριθμός των ατόμων που αρνούνται να εμβοίασθούν φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλος. Όπως λένε, η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί στην τηλεόραση, αλλά είναι αδύνατο να κρυφτεί εντελώς.


Στις ΗΠΑ, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τουλάχιστον το 30% του πληθυσμού θα αρνηθεί εντελώς, ενώ το 60% των ανθρώπων είναι διστακτικοί σχετικά με την αποτελεσματικότητα του.

Ακόμη και μεγάλος αριθμός εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αρνούνται το εμβόλιο και αυτοί είναι οι άνθρωποι με την μεγαλύτερη πίεση να υποταχθούν ή να αντιμετωπίσουν συνέπειες.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με κωμικό (και εγκληματικό ταυτόχρονα) τρόπο υποστηρίζουν ότι παρόλο που υπήρξαν «κάποιες αλλεργικές αντιδράσεις» στους μέχρι τώρα εμβολιασμούς, δεν υπάρχουν «ενδείξεις σοβαρών μακροπρόθεσμων παρενεργειών».

Ίσως επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μελέτες για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και υπήρξαν ελάχιστες δοκιμές πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων; Θέλω να πω, αυτό δεν επιτάσσει η απλή λογική; 

Πιστεύουν τα ΜΜΕξαπάτησης ότι πραγματικά είμαστε τόσο ηλίθιοι;

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι τόσο χαζοί.

Παραδόξως, ακόμη και σερίφηδες και αστυνόμοι σε ολόκληρη τη χώρα αρνούνται ανοιχτά να επιβάλουν τις απάνθρωπες και αντιεπιστημονικές διαταγές των πολιτικών ανδρεικέλων της ελίτ και να εκτελέσουν τις ποινικές κυρώσεις κατά των πολιτών που δεν υποτάσσονται. 

(Σημ.: Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό δεν συμβαίνει διότι η νοοτροπία του δημόσιου υπαλλήλου έχει καταστρέψει τη κοινή λογική των υπαλλήλων πιστεύοντας ότι αυτοί θα γλυτώσουν από τα σατανικά σχέδια των πολιτικών ανδρεικέλων της ελίτ- Κούνια που τους κούναγε)

Αυτό είναι πραγματικά ένα τεράστιο εμπόδιο για τους παγκοσμιοποιητές και την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» τους.

Ο ιός έχει IFR= 0,26%- Infection Fatality Ratio (δείκτης θνητότητας της μόλυνσης) μεταξύ όσων δεν βρίσκονται σε γηροκομεία με προϋπάρχοντα νοσήματα. Πάνω από το 40% των θανάτων Covid αποδίδεται σε ηλικιωμένους που υπέφεραν ήδη από πολλές ασθένειες.

Μόνο περίπου το 10% των ατόμων που καταλήγουν στο νοσοκομείο για covid υποφέρουν από μακροχρόνιες ασθένειες (περισσότερο από τρεις μήνες).

Και, μόνο περίπου το 15% των κλινών ΜΕΘ (ICU) χρησιμοποιείται σε όλες τις ΗΠΑ , πράγμα που σημαίνει ότι οι ισχυρισμοί για πλεονάζουσα χωρητικότητα και πλήρη νοσοκομεία δεν ήταν τίποτα περισσότερο από υποκινούμενη επιχείρηση κατατρομοκράτησης και διασποράς φόβου στον πληθυσμό.

Σκεφτείτε το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν ήδη κάθε χρόνο από μολυσματικές ασθένειες όπως η γρίπη και η πνευμονία και η Covid αρχίζει να φαίνεται πολύ λιγότερο απειλητική.

Σίγουρα δεν συνιστά δικαιολογία για «ιατρικά Απαγορευτικά» και Οργουελιανά μέτρα ιχνηλάτησης επαφών .

Επιπλέον, πλήθος μελετών αποκαλύπτουν ότι τα Απαγορευτικά και οι μάσκες είναι εντελώς αναποτελεσματικά για τη ανάσχεση της εξάπλωσης του ιού.

Οι πολιτείες και οι χώρες με τους πιο αυστηρούς βάρβαρους και απάνθρωπους περιορισμούς τείνουν επίσης να είναι οι περιοχές με τις υψηλότερες εστίες «μόλυνσης».

Εξαιτίας αυτού, είναι λογικό ότι πολλοί άνθρωποι αρνούνται να συμμορφωθούν με τις παράλογες διαταγές. Τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι είμαστε θεωρητικοί συνωμοσίας που πιστεύουν ότι η ασθένεια «δεν υπάρχει». Αυτή δεν είναι η περίπτωση.

Στην πραγματικότητα, έχω υποπτευθεί εδώ και πολύ καιρό ότι η αφήγηση ότι η ασθένεια «δεν υπάρχει» ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση που θα χρησιμοποιηθεί ενάντια στο κίνημα της ελευθερίας αργότερα για να δυσφημίσει την αντίστασή μας στα ιατρικά Απαγορευτικά. Η ασθένεια υπάρχει όπως υπάρχουν και η πνευμονία, η γρίπη κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι «βαφτίζουν» αυθαίρετα ως Covid συνήθεις ιατρικές καταστάσεις τη στιγμή που δεν έχουν απομονώσει ποτέ τον «ιό» SARS-Cov-2 που υποτίθεται προκαλεί την Covid.

Αυτό που λέμε είναι ότι οι δικές τους στατιστικές μελέτες που παράγουν το CDC, ο ΠΟΥ και η ιατρική κοινότητα δείχνουν ότι η Covid δεν αποτελεί απειλή για περισσότερο από το 99% του πληθυσμού .

Αν θέλουμε να αποδεχθούμε τα στατιστικά τους, ως και στο ελάχιστο ακριβή, τότε η Covid συνιστά ένα μη-ζήτημα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Και πάλι, θα θέσω το ερώτημα που το Κατεστημένο αρνείται να ρωτήσει:

Γιατί λένε στο 99% του πληθυσμού ότι πρέπει να θυσιάσουν τις δουλειές τους, τις επιχειρήσεις και τις ελευθερίες τους στο όνομα του να κάνουν, λιγότερο, από το 1% του πληθυσμού να αισθανθεί ασφαλέστερο;

Γιατί να μην ζητήσετε από το 0,26% των ατόμων που απειλούνται από τον ιό να προσφερθούν εθελοντικά να μείνουν στο σπίτι, ώστε οι υπόλοιποι εμείς να μπορέσουμε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας; Γιατί κάνουμε το αντίθετο από αυτό που είναι λογικό και έχει νόημα;

Η απάντηση είναι ότι η «πανδημική» αντίδραση αφορά την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ επάνω μας και την ΥΠΟΤΑΓΗ μας στην ελίτ και όχι τη δημόσια υγεία. Οι άνθρωποι αρχίζουν να το αναγνωρίζουν και πρόκειται να επαναστατήσουν.

Έτσι, το επόμενο λογικό βήμα για το φαρμακοβιομηχανικο-πολιτικό Κατεστημένο , εάν θέλουν πραγματικά να θεσπίσουν την ατζέντα τους, αυτή της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» είναι να εισαγάγουν μια νέα απειλή.

Δηλαδή, χρειάζονται μια «μετάλλαξη» του ιού ή έναν εντελώς νέο «ιό» για να δημιουργήσουν το είδος του φόβου που απαιτείται για να χειριστούν το κοινό ώστε να ακολουθήσει, επιβάλλοντας μας περισσότερο έλεγχο.


Θα βρεθεί ένας «νέος και θανατηφόρος ιός»; Μπορεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιοί τείνουν να εξελίσσονται σε λιγότερο θανατηφόρα στελέχη του πρωτοτύπου. Τείνουν επίσης να εξισορροπούν το ποσοστό εξάπλωσής τους έναντι του ποσοστού θνησιμότητας.

Με άλλα λόγια, όπως και κάθε άλλο φυσικό σώμα, οι ιοί εξελίσσονται για να επιβιώσουν και ένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει αν σκοτώσει την πλειονότητα των πιθανών ξενιστών του. Έτσι, μεταλλάσσονται για να γίνουν πιο μολυσματικά, αλλά πάντοτε λιγότερο θανατηφόρα. 

(Σημ.: Ασφαλώς ο συλλογισμός αυτός, που αποδεικνύει και με αυτό τον τρόπο την Απάτη, στηρίζεται στην Ανυπόστατη και Αναπόδεικτη «Μικροβιακή Θεωρία»-Germ Theory)

Εάν μια «μετάλλαξη» εμφανιστεί στo προσκήνιο που είναι πιο θανατηφόρα από την τρέχουσα μορφή του Covid-19, τότε θα ήμουν πολύ καχύποπτος για την προέλευσή της.

Αυτό που είναι πιο πιθανό είναι ότι οι ελίτ βρίσκονται σε πανικό και χρησιμοποιούν το αφήγημα της «μετάλλαξης» ως εργαλείο προπαγάνδας για την παράνομη τρομοκρατία που μας εξασκούν ώστε να συμμορφωθούμε στα διεστραμμένα σχέδια τους.

Μπορεί να μην υπάρχει καθόλου μετάλλαξη , ή οι μεταλλάξεις δεν θα έχουν σημαντική επίπτωση στο ποσοστό θανάτου.

Κατά ειρωνικό τρόπο, προωθώντας τα εμβόλια τους καθώς και τα αφηγήματα περί μεταλλάξεων, οι ελίτ σαμποτάρουν τον εαυτό τους. Ήθελαν να επιτεθούν στην ανθρωπότητα με το δόγμα της κεραυνοβόλου επίθεσης με τα απάνθρωπα Απαγορευτικά και τα υπόλοιπα βάρβαρα μέτρα αλλά αντιμετώπισαν μεγαλύτερη αντίσταση από ό, τι περίμεναν.

Έτσι, έβαλαν το πρόγραμμα εμβολιασμού σε μια ταχεία αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα το κοινό, τώρα, να είναι επιφυλακτικό να εμβολιασθεί με ένα εμβόλιο που δεν έχει καν δοκιμασθεί και περάσει τους μακροχρόνιους ελέγχους.

Τώρα, προωθούν τον μπαμπούλα της «μετάλλαξης» και αυτό δεν έχει κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά μόνον οι άνθρωποι να αναρωτιούνται γιατί πρέπει να εμβολιασθούν με ένα εμβόλιο που ήδη είναι άχρηστο;

Εάν ο ιός πρόκειται να μεταλλάσσεται συνεχώς, τότε γιατί να εμβολιασθούμε με ένα αμφισβητήσιμο εμβόλιο που θα είναι άχρηστο σε διάστημα μηνών;

Όλη το αφήγημα της «μετάλλαξης» εντέλει αποκαλύπτει ποια είναι η περαιτέρω πραγματική ατζέντα -Αυτό που θέλουν οι ελίτ είναι ατελείωτα Απαγορευτικά. Δεν υπάρχει πρόγραμμα διάσωσης ζωών ή εξομάλυνσης της καμπύλης. Ολόκληρο το αφήγημα περί προστασίας της υγείας είναι μια απόλυτη ανοησία, μια απόλυτη Απάτη.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ΕΠΟΜΕΝΗ Plandemic (προγραματισμένη πανδημία), η οποία είχε ήδη αναλυθεί το 2017, διαβάστε το ακόλουθο άρθρο: Το «SPARS PANDEMIC 2025-2028» Λεπτομέρειες προσομοίωσης Ένα νέο PLANdemic Coronavirus που θα ακολουθήσει το COVID-19 .

Τίποτα από όσα έχουν λάβει χώρα μέχρι τώρα δεν υποστηρίζει την θεωρία ότι η δημόσια υγεία είναι η προτεραιότητα της ελίτ. 

Αντ’αυτού, αυτό που βιώνουμε είναι μια ξέφρενη, παρανοϊκή πορεία προς τον Ολοκληρωτισμό χρησιμοποιώντας τη Covid ως δικαιολογία και αυτή η διεστραμμένη επιχείρηση της ελίτ, αποτυγχάνει.



Δικτυογραφία:

[1].-- Covid 'Mutation' LIE Proves Lockdowns Are Designed to Last Forever






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου