Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΚΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΧΟΥ

ΑΙΣΧΟΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ 

ΒΙΝΤΕΟ


«Εξηγήσεις» ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Μόρφου κλήθηκε να δώσει ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μετά την θεία λειτουργία που τελέστηκε ανήμερα των Θεοφανείων στην Ευρύχου, στη παρουσία πιστών.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη λειτουργία και ο καθαγιασμός των υδάτων σημαδεύτηκαν με ένταση και εξώδικα σε 10 πιστούς για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα γιατί δεν έφεραν προστατευτική μάσκα.

Εξ’ αυτών και ο ιερέας και υπεύθυνος του ναού ο οποίος καταγγέλθηκε λόγω του ότι επέτρεψε την παρουσία πέραν των 75 ατόμων εντός του ναού.

Η αστυνομία όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα έλαβε μεγάλο αριθμό καταθέσεων μέχρι σήμερα από πρόσωπα που συμμετείχαν στην θεία λειτουργία, ενώ εξετάζεται και κατά πόσο ο ίδιος ο Μητροπολίτης Μόρφου έχει διαπράξει οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα.

Ο Μόρφου Νεόφυτος αναμένεται να καταθέσει εντός των επόμενων ημερών και στη συνέχεια, όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στη Cyprus Times, o φάκελος θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη.

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Αυτά συμβαίνουν ενώ ο Μητσοτάκης είναι έτοιμος να παραδώσει το μισό Αιγαίο στους τούρκους και ο Αναστασιάδης αφήνει τον Τατάρ του ψευδοκράτους να απειλεί δηλώνοντας «βιώσιμη λύση στο Κυπριακό μόνο με αναγνώριση του Ψευδοκράτους» θέλοντας να δημιουργήσει τετελεσμένα και να παγιώσει τις θέσεις του εισβολέα Αττίλα στην ελεύθερη Κύπρο. 


Ο Αναστασιάδης σε μιά τόσο κρίσιμη στιγμή ακολουθεί διχαστική πολιτική και διώκει όχι τον Μόρφου και ΄στο πρόσωπό του διώκει την ψυχή του ελληνισμού που παρά τους κατατρεγμούς, τους διωγμούς, τους ξεριζωμούς, τις προδοσίες και τις αποικιοκρατικές μεθοδεύσεις της νέας τάξης, ανθίσταται στερεά και γενναία σε Κύπρο ή Εβρο…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΧΟΥ







1 σχόλιο: