Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 3ου ΡΑΪΧ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ

 
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ
 






Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΦΑΝΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΒΡΑΙΟΙ.
 
 Ο Χίτλερ που πραγματοποίησε το ολοκαύτωμα των Εβραίων,, χρηματοδοτήθηκε από την σιωνιστική οικογένεια των Rothschilds (Ασκεναζίμ, δηλαδή όχι γνήσιοι εβραίοι αλλά προερχόμενοι εκ των Χαζάρων ). Το κράτος του Ισραήλ ιδρύθηκε αρκετά αργότερα, με άξονα αυτό το ολοκαύτωμα.
Το αποτέλεσμα είναι σήμερα στο κράτος του Ισραήλ το 80% του πληθυσμού να είναι οι Ασκεναζίμ εβραίοι και οι παλαιοί Εβραίοι να είναι μειοψηφία.



ΤΩΡΑ  ΟΙ ΝΕΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ
"ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ"Με αφορμή την κτηνώδη επίθεση εναντίον του 14χρονου Αφγανού των νεορατσιστών που ασφαλώς και δεν είναι Έλληνες, αφού Έλληνας και ρατσιστής είναι δύο ένοιες αντίθετες, θέλουμε να επισημάνουμε ότι κάτι παρόμοιο με την γενοκτονία των παλαιών Εβραίων, έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για την γενοκτονία των αληθινών μουσουλμάνων!

Οι σιωνιστές χρηματοδοτούν τους εκ των Χαζάρων "αδελφούς μουσουλμάνους", οι οποίοι αφανίζουν τους πραγματικούς μουσουλμάνους αρχικά στην Αίγυπτο, έπειτα στην Λυβύη και τώρα επιχειρούν στην Συρία, επιδιδόμενοι σε τέτοιες αγριότητες που ούτε οι πιο παρανοϊκοί δολοφόνοι του Χίτλερ δεν τόλμησαν.

Αγριότητες που προδίδουν την χαζάρικη καταγωγή τους, αφού δεν έχουν καμία σχέση με το παραδοσιακό Ισλάμ, αλλά ταιριάζουν τέλεια με τον παγανισμό των Χαζάρων!

Σκοπός είναι η επικράτηση των "αδελφών μουσουλμάνων"ώστε τελικά οι παλαιοί Χάζαροι να επικρατήσουν και πληθυσμιακά σε όλο το φάσμα των  μεγάλων θρησκειών.  Τον εβραϊσμό  (με τους σιωνιστές) το Ισλάμ (με τους "αδελφούς μουσουλμάνους") και  τον Χριστιανισμό (με τους μασόνους, αφού οι Ναΐτες "τρύπωσαν" σ΄αυτήν την αρχικά επαναστατική οργάνωση).
 
Βέβαια ανάμεσα στους Χριστιανικούς πληθυσμούς δεν μπορούν να δημιουργήσουν γενοκτονίες με πολέμους, αλλά το κάνουν επιτυχώς με οικονομικές γενοκτονίες αφού "Χριστιανικά" κράτη (που διοικούνται από σιωνιστές) όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες οικονομικές καταστροφλες στα πλούσια Χριστιανικά κράτη της εύφορης Μεσογείου με πρώτο απ΄όλα την χώρα μας.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να περάσει και το δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που αποτελεί δούρειο ίππο για την εδραίωση της "μουσουλμανικής αδελφότητας"στην Ελλάδα.


 
Η Ελλάδα δεν έχει χώρο για τους ρατσιστές γιατί μέσα στον Ελληνικό πολιτισμό, υπάρχει ο σεβασμός στην ετερότητα.
Κάθε λοιπόν ενέργεια (είτε ρατσιστική επίθεση, είτε "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο) που δυσφημεί την Ελλάδα ώς χώρα που ευδοκιμεί ο ρατσισμός, είναι εκ του πονηρού!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου