Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο ΛΑΟΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΜΩΜΕΝΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ



ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ









Μια αποκαλυπτική έρευνα της εταιρείας "Μetrisis" για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" καταγράφει το πως αναδιαμορφώνεται τώρα το πολιτικό σκηνικό, το παζλ των νέων σχηματισμών, καταγράφει τις αντοχές των κοινοβουλευτικών κομμάτων και το πως κρίνουν οι πολίτες τα νέα πρόσωπα.

Κυρίως όμως καταγράφει κρίσιμες μεταβολές στο πολιτικό σύστημα, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου.


Μία απ΄αυτές είναι ότι το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται τελευταίο κόμμα από αυτά που έχουν σήμερα κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην Βουλή.

 Ασήμαντο φαίνεται να είναι το γεγονός ότι η ΝΔ προηγείται με 1%. Και αυτό διότι στη μία δημοσκόπηση προηγείται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και στην άλλη η Ν.Δ.

Αλλά κυρίως διότι πρώτη δύναμη είναι η Aδιευκρίνιστη ψήφος με ποσοστό 21,7%

Ο Ελληνικός λαός φαίνεται οργισμένος και κουρασμένος από τους "εκπροσώπους" του και γι αυτόν τον λόγο στρέφει τα νώτα του στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. Έίναι χαρακτηριστικό ότι επειδή στις δημοσκοπήσεις δεν μπορεί να καταγραφεί η αποχή, η οποία μπορεί και να ξεπερνάει το 40%, ο λαός δείχνει την απαρέσκειά του στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό, αναδεικνύοντας πρώτη δύναμη, την  αδιευκρίνιστη ψήφο!

Αναλυτικά: 

ΝΔ: 21,4%

ΣΥΡΙΖΑ: 20,4%

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 10%

ΑΝΕΛ: 5,6%

KKE: 4,6%

ΔΗΜΑΡ: 4,5%

ΠΑΣΟΚ: 4,2%

Άλλο κόμμα: 3,9%

Aδιευκρίνιστη ψήφος: 21,7%

Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος) : 1,9%

Σχέδιο Β΄(Αλαβάνος) : 1, %








ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου