Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΓΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ"!
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
 
Έχουμε και παλιότερα τονίσει ότι ο φυσικός ηγέτης του κυρίαρχου χώρου από τον οποίο προέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή το ΚΚΕ Εσωτερικού) θα έπρεπε να ηγηθεί σήμερα μιας αληθινής αριστερής παράταξης! Τον προτρέπαμε μάλιστα προς αυτήν την κατεύθυνση σε παλαιότερη ανάρτησή μας.
 
Εκεί διατυπώναμε επίσης την πεποίθηση ότι " ο ΣΥΡΙΖΑ (ως έχει) ούτε παρόν έχει ούτε μέλλον".Χαίρουμε λοιπόν διότι επιτέλους  με την συνέντευξή του αυτή, κάνει μια αληθινά αριστερή ηγετική εμφάνιση, του ηγέτη δηλαδή που είναι εγγύηση για τα λαϊκά συμφέροντα.
Δείτε προσεκτικά τί λέει...
 


Εναντίον της εκλογής προέδρου από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Π. Λαφαζάνης. Μιλώντας στην εφημερίδα Realnews, ο κ. Λαφαζάνης θεωρεί ότι το κόμμα μπορεί να περιπέσει «σε ένα αρχηγικό και προεδροκεντρικό καθεστώς».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υπογραμμίζει ότι «Το αριστερό Ρεύμα δεν έθεσε ούτε θέτει θέμα προέδρου του κόμματος. Κάθε άλλο! Αυτό που εμείς θέλουμε να αλλάξουμε είναι ουσιώδεις πλευρές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον πρόεδρο του».
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου