Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ (ΚΑΙ) ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!


ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ! 


ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ …ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ; 






ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ;

Το δίλημμα που θέτουν οι δωσίλογοι της τρικομματικής συμφοράς, αποτελεί τη γνωστή προπαγανδιστική πλύση εγκεφάλου με την οποία επιχειρούν να καταστήσουν την μία κοινωνική ομάδα αντίπαλη της άλλης. Οι άθλιοι της κυβέρνησης επιδιώκουν δηλαδή να εμφανιστούν ως θεματοφύλακες της εκπαίδευσης και της υπεράσπισης των παιδιών στην μάθηση-εξετάσεις, την ίδια ώρα που σκοτώνουν την εκπαίδευση. Συγχωνεύουν και κλείνουν σχολεία και απολύουν κλωτσηδόν 15.000 εκπαιδευτικούς.

Υπηρετούν τις εντολές των εχθρών της χώρας και διαλύουν την Παιδεία. Το ίδιο κάνουν και με τον στρατό καταργώντας στρατόπεδα. Το ίδιο κάνουν και με τις εφορίες τις οποίες κλείνουν και προβλέπεται με το σύστημα αυτό να διώξουν χιλιάδες εφοριακούς.

Αυτοί λοιπόν οι τοποτηρητές των δανειστών, ενεργούν ως εχθροί της χώρας.

Να πάψουν λοιπόν οι γονείς (όσοι γονείς) αντιτίθενται στην απεργία των εκπαιδευτικών και να σταματήσουν να τους κατηγορούν. Να σταθούν στο πλευρό τους, διότι ο αγώνας των εκπαιδευτικών είναι για την Παιδεία και για τα παιδιά της Ελλάδος και του σήμερα και του αύριο.

Καταλάβετέ το, δεν θα υπάρχει Παιδεία σε λίγο. Το είχε πει και ο Κίσιγκερ: «Τσακίστε τους Έλληνες στη γλώσσα, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Παιδεία». Αυτό ακριβώς το σχέδιο υπηρετούν οι εδώ δωσίλογοι.

Οι αληθινοί επαναστάτες έλεγαν: "Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή". Θέλετε λοιπόν μιας ώρας ελεύθερη ζωή, την ώρα που μας έχουν ετοιμάσει σκλαβιά για 40 χρόνια; (τουλάχιστον)!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου