Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ 49 ΧΩΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ

 
ΠOΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 6μ.μ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΝΣΑΝΤΟ.
 
 
 

 


 
Είτε σας αρέσει είτε όχι, σαν πιθανότητα η Μοσάντο έχει μολύνει το φαγητό σας με χημικά και με Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα, μεταλλαγμένα, χωρίς καμμία σήμανση.

Η Μοσάντο ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων σε βάρος της δημοκρατίας παγκοσμίως των τροφίμων.

Για την ενδυνάμωση των πολιτών του κόσμου ώστε να αναλάβουν δράση ενάντια στην Μοσάντο και τους υποστηρικτές της που είναι το FDA, USDA, EPA, GMA, BIO, και των μεταποιητικών εταιρειών τροφίμων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Μοσάντο..
Σας καλούμε να μας βοηθήσετε να οργανώσουμε και να συμμετέχετε στην επερχόμενη πορεία ενάντια στην Μοσάντο που θα γίνει το Σάββατο, στις 25 Μαΐου 2013!

Πορεία ενάντια στην Μοσάντο την 25η, Μαΐου 2013

Στις 25 Μαΐου, 6μ.μ. οι  ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο θα ενωθούμε για να κάνουμε πορεία κατά της Μοσάντο.


Ποιοί είναι οι λόγοι της πορείας;
 
Οι ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα της Monsanto μπορεί να μας προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως η ανάπτυξη καρκινικών όγκων, στειρότητα και γενετικές ανωμαλίες.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η FDA, η υπηρεσία η επιφορτισμένη με τη διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων για τον πληθυσμό και που διοικείται από πρώην στελέχη της Μοσάντο, θεωρούμε ότι βρίσκεται ένεκα αυτού σε μια αδιαφησβήτητη σύγκρουση συμφερόντων και αυτό εξηγεί την έλλειψη σοβαρής έρευνας από μέρους της κυβέρνησης για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων.
Πρόσφατα, το Κογκρέσο των ΗΠΑ και ο πρόεδρος πέρασε συλλογικά μια διάταξη με το ψευδώνυμο “Monsanto Protection Act” που, μεταξύ άλλων, απαγορεύει τα δικαστήρια από την ανάσχεση της πώλησης των γενετικά τροποποιημένων σπόρων της Mοσάντο.
Για πολύ καιρό, η Monsanto είναι ευεργετούμενη απο κρατικές εταιρικές επιδοτήσεις και την εύνοια της πολιτικής.
 
Οι μικροί αγρότες οργανικών καλλιεργειών έχουν υποστεί ζημιές, ενώ η Mοσάντο εξακολουθεί να κατέχει το παγκόσμιο μονοπώλιο της προμήθειας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών δικαιωμάτων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των σπόρων και του γενετικού υλικού.

Οι Γενετικά Τροποποιημενοι Οργανισμοί όπως είναι οι σπόροι της Mοσάντο, είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον;;;

Για παράδειγμα, οι επιστήμονες έχουν δηλώσει ότι έχουν προκαλέσει την κατάρρευση και την εξαφάνιση των αποικιών μεταξύ του πληθυσμού των μελισσών στον κόσμο.
Ποιες είναι οι λύσεις που υποστηρίζουμε;
Ψηφίζοντας με τα χρήματα σας, αγοράζοντας βιολογικά προιόντα και μποϊκοτάροντας την Moσάντο και τις εταιρείες που χρησιμοποιούν ΓΤΟ στα προϊόντα τους.
Την επισήμανση των ΓΤΟ, έτσι ώστε να είναι ευκολότερα για τους καταναλωτές να κάνουν συνειδητές επιλογές.
Την κατάργηση των σχετικών διατάξεων των ΗΠΑ ‘οπως την “Monsanto Protection Act”.
Απαίτηση για περαιτέρω επιστημονική έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία των ΓΤΟ.
Μη επιτρέποντας σε στελέχη της Monsanto και στους πολιτικούς που την υποστηρίζουν να έχουν πρόσβαση στην άμεση επικοινωνία, στην βάση της δημοσιογραφίας και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, κλπ.
Συνεχίζοντας την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα μυστικά της Monsanto.
 


 
Βγαίνουμε στους δρόμους για να δείξουμε στον κόσμο και στην
 
Moσάντο ότι δεν θα παραμείνουμε αμέτοχοι και ήσυχοι σε αυτές τις αδικίες.

Δέν θα υπομείνουμε άλλο την ευνοιοκρατία.
Δεν θα υπομείνουμε άλλο το δηλητήριο.
 
 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ 6 μ.μ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ   ΜΟΝΣΑΝΤΟ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΤΙΣ 7 μ.μ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΑΜΕΝΟΥΣ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου