Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!

 
ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ,
Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΗΤΑΝ... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!!!
 
 

Ο ακατονόμαστος Μπουτάρης, ήθελε λέει να κάνει μουσείο το σπίτι που γεννήθηκε ο άθλιος σφαγέας, η πιό βρωμερή προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας, ο δαιμονικός δάσκαλος του Χίτλερ, Μουσταφά Κεμάλ.
Κι έτσι να αυξήσει την τουριστική κίνηση της Θεσσαλονίκης!


Αλλά αυτό το βρωμερό σκουλίκι δεν γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη!


Όπως διαβάζουμε στο πομάκικο" μπλόγκ ΖΑΓΑΛΙΣΑ:

" Ο Κεμάλ, δεν γεννήθηκε στην κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη της εποχής εκείνης (δεν ήταν «πρωτευουσιάνος» όπως θέλει να τον παρουσιάζει ο Τουρκικός εθνικισμός), αλλά σε ένα μικρό χωριουδάκι έξω από τον Λαγκαδά, την Χρυσαυγή, όπου μέχρι τα οκτώ περίπου χρόνια του φύλαγε αγελάδες και πρόβατα στους γύρω λόφους! Εκεί πήγε στο δημοτικό σχολείο".

Ήταν λοιπόν ένας γνήσιος Χρυσαυγίτης!!!

Ξέρουμε ότι οι κάτοικοι της Χρυσαυγής δεν θα είναι καθόλου υπερήφανοι γι αυτό.

Αλλά τότε το χωριό τους όπως κι όλη η περιοχή ήταν ακόμα τουρκικό και ονομαζόταν
Σαρίγερ όπως μας λέει το πομάκικο μπλόγκ που έχει να μας πεί κάτι ακόμα πιό ενδιαφέρον:
Η ... ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ

"...Το έτος 1981, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μουσταφά Κεμάλ, επισκέφθηκε την Χρυσαυγή (το κτίριο της τότε κοινότητας) ο Τούρκος πρόξενος Θεσσαλονίκης μαζί με τον γραμματέα του (σχετικό ρεπορτάζ στην εφημ. Θεσσαλονίκης ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, 10 Μαίου 1981) συνοδευόμενοι και από Τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο. Ο ίδιος ήξερε την αλήθεια και γι’ αυτό παρακάλεσε τους κατοίκους να του υποδείξουν το ακριβές σημείο γέννησης του Μουσταφά Κεμάλ. Στάθηκε με σεβασμό και τράβηξε πολλές φωτογραφίες. Σε κάποια στιγμή αποκάλυψε στους Έλληνες συνοδούς του: «γνωρίζω ότι αυτή είναι η αλήθεια, αλλά είναι δύσκολο να το παραδεχθούμε επίσημα και καταλαβαίνετε το λόγο…». Ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να χρηματοδοτήσει την ανέγερση μουσείου, το οποίο θα βοηθούσε και την ανάπτυξη του χωριού…"

Χρυσαυγίτης λοιπόν από κούνια ο σφαγέας!

Εμείς προτείνουμε να στηθεί εκεί ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΣγια να ανθεματίζουν όλες οι έπόμενες γενιές τον...αναθεματισμένο!

 

2 σχόλια:

  1. Ωραίο το λογοπαίγνιο με το Χρυσαυγή και χρυσαυγιτης….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ένας ντονμέ. Ντονμέδες είναι οι Εβραίοι-Μουσουλμάνοι κοινωνική ομάδα που ανθούσε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο). Υπάρχουν ευρύτατες αναφορές για τους ντονμέδες της Θεσσαλονίκης και για τις μυστικιστικές και άλλες διεργασίες της κοινότητάς τους. Είναι χαρακτηριστικό το Benze ama benzeme που χρησιμοποιούσαν αναμεταξύ τους και σημαίνει Μοιάσε αλλά μην Γίνεις (Μουσουλμάνος δηλαδή). Και δεν είναι τυχαία η πολύ στενή συνεργασία του με τους Γερμανούς (Εβραίους) για την γενοκτονία των Ελλήνων μετά από 4000 χρόνων παρουσία στην Μικρά Ασία. Τώρα όσον αφορά για τον νυν Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ας το σκεφτούν αυτοί που τον εξέλεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή