Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΜΙΛΑΝΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ " ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...

 
 
ΕΝΝΟΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝ...

 

 
 
Οι οικονομολόγοι που συνέταξαν τη διάσημη μελέτη πάνω στην οποία βασίσθηκε σε μεγάλο βαθμό το δόγμα της λιτότητας που εφαρμόζουν οι Γερμανοί και οι Βρυξέλλες για να στραγγαλίσουν τις χώρες κυρίως του Ευρωπαϊκού Νότου, με πρώτη βέβαια την Ελλάδα, αναγνωρίζουν την αποτυχία τους και προτείνουν τώρα ως έξοδο από την κρίση τη διαγραφή χρεών των χωρών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
 

Κανείς ασφαλώς δεν πιστεύει πώς δεν γνώριζαν ή δεν μπορούσαν να προβλέψουν τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής λιτότητας στην Ευρώπη. Απλά το σχέδιο του εγκλήματος ήταν οργανωμένο και μεθοδευμένο.


Ήθελαν και έκαναν την Ελλάδα πειραματόζωο, επεκτείνοντας την πολιτική εξαφάνισης της μεσαίας τάξης και στις άλλες χώρες, όπως η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία και στη συνέχεια έβαλαν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου, με… οδηγό την Κύπρο, που ήταν η ληστεία των καταθέσεων.

 Αφού εξυπηρέτησαν το στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να επιβάλλει η Γερμανία την πολιτική της για να κερδίζει δις ευρώ σε βάρος χωρών όπως η Ελλάδα (το παραδέχονται και οι ίδιοι οι Γερμανοί ότι κερδοσκοπούν και δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το ευρώ), τώρα λένε άδικα σας δολοφονήσαμε. Το «κούρεμα» χρέους είναι η λύση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου