Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ...

 
O NTAN MΠΡΑΟΥΝ, Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ, Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ...
 
 
 
 

Από γνωστό ιστότοπο μαθαίνουμε ότι  "ο συγγραφέας του «Κώδικα Ντα Βίντσι» και των «Ιλουμινάτι», Νταν Μπράουν ,έγραψε ένα λογοτεχνικό έργο παγκόσμιας εμβέλειας(...) με τίτλο «Inferno» («Κόλαση»).


Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο ο ήρωάς του καθηγητής του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκτον, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη τον υποδύεται ο Τομ Χάνκς ουσιαστικά αναζητά τον "Μαρμαρωμένο Βασιλιά", Κωνσταντίνο Παλαιολόγο (;;;) στις στοές κάτω από την Αγία Σοφία, σε μια αφήγηση που οι κριτικοί θεωρούν ότι έχει ξεπεράσει σε ποιότητα και αγωνία τα δύο πρώτα έργα του συγγραφέα..."

Ο απίθανος καταστροφέας της τέχνης στορίας, που στον "Κώδικα Ντα Βίντσι" παρουσιάζοντας τον πίνακα του μεγάλου ζωγράφου "Μυστικός Δείπνος" δεν δίστασε να μετατρέψει τον άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο σε Μαγδαληνή, τώρα μπερδεύεται στην καθ΄ημάς Ανατολή και θέλει να αλλοιώσει την ιστορία της επανακτήσεως της Κωνσταντινουπόλεως και να μας πεί ότι ο κοιμώμενος μαρμαρωμένος βασιλιάς είναι ο Κων/νος ο Παλαιολόγος.

Έχουμε διεξοδικά αναφερθεί εδώ   , εδώ και εδώ  για το ποιός είναι ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς.

Άς ξανακούσουμε την αφήγηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ:

 





Στο 4.12 μιλάει ο γέροντας Ιωσήφ για τον μαρμαρωμένο Βασιλιά, λέει ότι είναι πολιτικός, είναι άγιος και ότι κοιμάται όπως οι επτά παίδες οι εν Εφέσω και τέτοιος είναι μόνον ό Άγιος Ιωάννης ο Βατάτζης ο οποίος όπως διεξοδικά έχουμε αναφέρει στο παρελθόν είναι και άγιος (ο Παλαιολόγος δεν είναι) και κοιμάται άφθορος, ευωδιάζων και διατηρών την ερυθρότητα του ζωντανού ανθρώπου!

Μάταια λοιπόν πασχίζει ο Νταν Μπράουν να μας μπερδέψει...

Όσοι είναι οπαδοί των χολυγουντιανών ταινιών ας δούνε την κατασκοπευτική αρλούμπα που θα μεταφερθεί από το εμπορικό βιβλίο του στην οθόνη, για να πλουτίσει αυτός και οι συνεργάτες του ακόμη περισσότερο. Δεν μας αφορά.

Εμείς αναμένουμε, εάν ο Θεός ευδοκήσει, να δούμε τον Άγιό Του Ιωάννη Βατάτζη, να κυβερνά μετά τον πόλεμο την Ρωμιοσύνη...
 
 

1 σχόλιο:

  1. http://ametroepeia.pblogs.gr/2011/01/bend-it-like-scioppa.html
    "Το ... ερώτημα, που αφορά πάλι στη λειτουργία των δημοκρατικών μας θεσμών, είναι αν μπορούν από μόνες τους οι αγορές να λύσουν το πρόβλημα. Το λέω, γιατί το ζήσαμε κι εμείς τους πρώτους μήνες της κρίσης, τότε που έλεγαν (ποιοι του έλεγαν? Παπαδήμος, Πάντοα Σκιόπα, Τρισέ, Ρεν, Μπαρόζο, βαν Ρομπάι, Γιούγκερ και οι υπόλοιποι λουμπίνες) ότι «όλα θα διορθωθούν από τις αγορές, αρκεί εμείς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους». Δεν ήταν αυτή η λύση. Και η διάψευση ήλθε με τα όσα συνέβησαν και στην Ευρώπη, τον τελευταίο χρόνο. Η αγορά, νομίζω (νομίζει, σε μια καθυστερημένη έκλαμψη αυτονόητου, κοινού νου), δεν είναι ούτε διάβολος*, ούτε Θεός."

    ΑπάντησηΔιαγραφή