Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

H ANΩNYMH ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ....

 

ΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΙΝΕΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ
 
 

 
 
Η ανώνυμη γεροντισσά μας, σε τελευταια της συνομιλια με την πνευματικη της κορη της ζητησε να μιλησει στον κοσμο και να τους ζητησει δυο πραγματα πολυ βασικα και λυτρωτικα.
 
Προσευχη, πολυ προσευχη απο ολο τον λαο :
Α) σε Ποιοτητα και
Β) σε Ποσοτητα
Αυτα ειπε χαρακτηριστικα, αυτα ζηταει ο Κυριος.


Ποιοτητα εννοωντας να προσευχομαστε με πολυ ενταση και πονο για τα δεινα της Ελλαδας και ολης της οικουμενης, με απλοτητα και βαθεια πιστη.

Ποσοτητα εννοωντας οτι ολοι οι ανθρωποι, μικροι και μεγαλοι, φτωχοι και πλουσιοι, δυνατοι κι αδυναμοι, ολοι να αγωνιζομαστε για της λυτρωση της Ελλαδας και της ανθρωποτητας, απο τα δεινα που ηρθαν και που προκειται να ακολουθησουν.


Μονο ετσι θα μπορεσουμε να ελαφρυνουμε την θεση μας, να αλλαξουμε πολλα απο τα δεινα που απεργαζονται οι εχθροι της πατριδας μας και γενικα της ανθρωποτητας.
Οντως ειπε, υπηρξαν πραγματα που αλλαξαν ενω επρεπε να συμβουν, και στο αμεσο η και αποτερο μελλον θα αλλαξουν ακομα περισσοτερα απο αυτα που ειχαν σχεδιαστει εναντιον μας. Ανετραπησαν πολλες αποφασεις χαρις στην καθαρη και γεματη ταπεινωση προσευχη λιγων αλλα πολυ αγωνιστων ανθρωπων του κληρου και του λαου.
Σαν εθνος εχουμε πληγωσει τον Κυριο και δικαιο θα ηταν να μας αφησει στην κατηφορικη πορεια που ακολουθουμε. Ομως αυτοι οι λιγοι αλλα εκλεκτοι ανθρωποι Του αγωνιζονται μερα νυχτα και λυωνουν τα γονατα τους προσευχομενοι. Αυτες τις προσευχες παιρνει η Παναγια μας και οι Αγιοι μας και τις πανε στον θρονο του Θεου και παρακαλουν για τον λαο μας.
Κι ενω ο Κυριος θελει να αποστρεψει το προσωπο Του απο την αμαρτωλη γενια μας, για χαρη της Μητερας Του και των Αγιων Του και για τον αγιο και αδιακοπο καματο των λιγων αλλα εκλεκτων Του χριστιανων καμπτεται!!!
Ετσι και μονο για τον αγωνα αυτων των ανθρωπων να αναλογιστουμε οτι οφειλουμε κι εμεις να δειξουμε λιγη φιλοτιμια!!!
 

Να ενωσουμε την προσευχη μας μαζι τους και να δοξολογουμε και το Κυριο μας και Θεο μας μαζι και τους Αγιους του που δεν μας εγκαταλειπουν στην τρελλη αυτοκαταστροφικη πορεια μας.
Ομως να ξερεις λεει η γεροντισσα, οτι πολλα απο τα σχεδια που εχουν οι ανθρωποι αυτοι που πολεμουν εθνος και πιστη θα πραγματοποιουνται οπως τα εχουν σχεδιασει!!

Μεχρι καποια στιγμη που θα παρει πλεον τα παντα στα χερια Του ο Χριστος και τοτε πλεον τιποτα δεν θα τους βγαινει.
Ολα τους τα αποτροπαια σχεδιαγραμματα για την κυριαρχια σε Ελλαδα και ολη την ανθρωποτητα θα τσαλακωθουν και θα πανε στον καδο των αχρηστων.


Και τοτε αλλοιμονο σε αυτους και τα φριχτα ονειρα τους για κυριαρχια στον πλανητη. Θα συνθλιβουν, τιποτα δεν θα πραγματοποιειται οπως το λογαριαζαν.
Οσο πιο πολυ αγωνιζομαστε εμεις, οσο πιο καθαρη και δυνατη θα ειναι η προσευχη και η μετανοια μας, τοσο πιο γρηγορα κι ευκολα θα κλεισει αυτος ο παρανοικος κυκλος δυστυχιας και υποταγης στα σατανακια σχεδια τους !!
Εμεις κατα βασιν λοιπον καθοριζουμε το μελλον μας.
Αν αδιαφορησουμε θα σερνεται ετσι η κατασταση και θα επιδεινωνεται. Οσο πιο γρηγορα βρουμε τον αληθινο Ελληνα μεσα μας, οταν πλησιασουμε με κατανυξη και αληθινη μετανοια τον Κυριο μας , τοσο γρηγοροτερα θα ερθει η λυτρωση μας!!!

Να εχουμε την ευχη της και ας την ακουσουμε μια φορα την καλη μας γεροντισσα, τοσες φορες μας προετοιμασε, μας ανοιξε τα ματια αλλα λιγοι την ακουσαμε.
 

Επιτελους τι αλλο πρεπει να γινει για να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο μας; Εδω κι ενα χρονο μας τα ειπε μεσα απο τα ποιηματα της τι ακολουθει, τι ερχεται και ηδη πολλα πραγματοποιηθηκαν.
Κι ακολουθουν κι αλλα...
Μακαρι με την προσευχη ολων να αλλαξουμε καποια ασχημα πραγματα που αναφερονται στα προφητικα της ποιηματα και κειμενα, μακαρι να γινουμε οι αιτιοι να αλλαξει τα σχεδια τους ο Κυριος μας!
Ας κανουμε μια μικρη αγαπη κι ας δειξουμε λιγη μεταμελεια επιτελους... Προσευχεται νυχθημερον για ολους μας, χαρα της και ευχη της ειναι να κανουμε κι εμεις μια μικρη προσπαθεια. Μαζι της και μαζι με ολους τους αλλους που αγωνιζονται για μας, για την πατριδα μας, για τον κοσμο ολοκληρο....

ΠΗΓΗ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου