Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η ΕΛΣΤΑΤ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ" ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 
Η ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
 
 
 
 
Ενώ το δωσίλογο πολιτικό σύστημα έχει οδηγήσει το μέσο Έλληνα πολίτη, στην απελπισία, αποκαλύπτεται η προσπάθεια της "αμαρτωλής" ΕΛΣΤΑΤ να "εξαφανίσει" έναν πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών στην προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ότι όλοι είναι ευτυχισμένοι, αισιόδοξοι εν αναμονή της περιβόητης ανάπτυξης, και απλά αυτοκτονούν οι γνωστοί "γραφικοί" με ψυχολογικά προβλήματα.



Την ώρα που ακούνται διώξεις σε βαθμό κακουργήματος από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εις βάρος των υπευθύνων της Στατιστικής Υπηρεσίας για της υπόθεσης της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος της χώρας το 2009 έρχονται τα τραγελαφικά στοιχεία της για τις περιπτώσεις ...αυτοκτονιών συμπολιτών μας σύμφωνα με τα οποία μόνο 477 αυτόχειρες έδωσαν τέλος στη ζωή τους το 2011 ενώ τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες ανήλθαν το διάστημα από 1/1/2009 έως 23/08/2012 σε 3.124 πανελλαδικά.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα περιστατικά αυτοκτονιών ανήλθαν σε 677 το 2009, σε 830 το 2010, σε 927 το 2011 και σε 690 έως την 23η Αυγούστου του 2012. Η ΕΛΣΤΑΤ το 2011 "είδε" 477 αυτοκτονίες αντί για τις 927 που κατέγραψε η ελληνική Αστυνομία. Δηλαδή έκρυψε τις μισές!
 
Με την πράξη αυτή εξαφάνισαν τον πόνο εκατοντάδων συμπολιτών μας που λόγω της οικονομικής απόγνωσης, και του ότι δεν μπορούσαν να θρέψουν τις οικογένειές τους ή απλά τον εαυτό τους τον ίδιο, ή επειδή χωρίς δουλειά ένιωθαν ελλειπείς, ή κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους το οποίο έχτισαν με πόνο και ιδρώτα, και τώρα έχονται να τους το πάρουν με φορολογία ακόμα και στην αναπνοή.
 
Θέλανε να σπρώξουν στη λήθη τους συμπολίτες μας αυτούς, να ξεχάσουμε για ποιό λόγο οδηγήθηκαν στο σημείο αυτό, να καταστήσουν τους θανάτους τους βουβούς, κενού περιεχομένου. Με την ελαχιστοποίηση αυτής της συνεχιζόμενης τραγωδίας, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν στον κόσμο, ότι υπάρχει αισοδοξία, ότι όλα παραμένουν στον ψυχισμό μας ως πριν, δικαιολογώντας επί της ουσίας τη ρήση του Θόδωρου Πάγκαλου "Το μνημόνιο είναι ευτυχία".
 
Η αλήθεια όμως είναι ότι στα χρόνια του μνημονίου ξεπερνάνε τις 4000, για να μην ξεχνάμε αυτούς που θυσιάστηκαν, στο βωμό του νεοταξίτικου κέρδους, επειδή κάποιοι θέλουν να μην τους θυμόματε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου