Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΟΙ "ΚΑΥΤΕΣ" ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, αντικατέστησε σήμερα τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη .


 
 Στη θέση του τακτικού εισαγγελέα, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο όρισε τον Παναγιώτη Αθανασίου και στη θέση του αναπληρωτή τον Γαληνό Μπρη.

Οπως είναι γνωστό οι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης είχαν ζητήσει να μην ανανεωθεί η διετής θητεία τους (που έληγε στις αρχές Ιουνίου), ενώ παρέδωσαν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών δεκάδες «καυτές» δικογραφίες που είχαν στα χέρια τους για να διαβιβαστούν στον νεοσύστατο εισαγγελέα Διαφθοράς και οι οποίες πρέπει να «παγώσουν» για λίγο καιρό, αφού δεν έχουν ακόμα στελεχωθεί οι νέες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικοί εισαγγελείς είχαν εκδηλώσει σε κορυφαίους παράγοντες της δικαιοσύνης τον έντονο προβληματισμό και τη δυσφορία τους για τη νέα νομοθετική παρέμβαση σχετικά με την καθιέρωση εισαγγελέων διαφθοράς, διότι έτσι επερχόταν πολύ μεγάλη επικάλυψη αρμοδιοτήτων και θα έπρεπε να δώσουν τις περισσότερες και κρισιμότερες δικογραφίες που χειρίζονταν


Την είδηση είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου