Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ

ΒΙΝΤΕΟ 




Λίγες ώρες μετά την εντολή του ναζιστή Ουκρανού προέδρου Π.Ποροσένκο, οι ναζιστικές δυνάμεις του Κιέβου προχώρησαν σε διάπραξη εγλημάτων πολέμου βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές στο Σλαβιάνσκ, και στο Κραματόρσκ όπου χτύπησαν και το νοσοκομείο και το σχολείο της πόλης με αποτέλεσμα τον θάνατο δέκα άοπλων πολιτών.


Την ίδια στιγμή ξεκίνησε μεγάλη επίθεση με άρματα μάχης στο Karlivka ένα χωριό που αποτελεί είσοδο στην μεγάλη πόλη του Ντονέτσκ. Αυτή τη στιγμή διεξάγονται σφοδρές μάχες με τις δυνάμεις Αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας.Μεγάλος αριθμός φορτηγών με στρατιώτες των δυνάμεων Αυτοάμυνας σπέυδει στην περιοχή.

Στο Σλαβιάνσκ έχει ξεκινήσει σφυροκοπημα κατοικημένων περιοχών, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 βλήματα πυροβολικού να έχουν πλήξει την πόλη.Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού έχει διακοπή η παροχή νερού, φυσικού αερίου, και ηλεκτρικού ρεύματος.Σημειώνεται ότι ο βομβαρδισμός κατοικημένων περιοχών θεωρέιται από τον ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο ως έγκλημα πολέμου, αλλά για τους γνωστούς λόγους στην Δύση έχουν "μυωπία" και δεν υποπίπτει στην αντίληψή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RT από αργά τη νύχτα ακούγονταν εκρήξεις στο Ντόνετσκ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες λεωφορείο που πυρπολήθηκε στο Κραματορσκ από ουκρανική επίθεση νωρίς το πρωί, με τέσσερις επιβάτες νεκρούς και πέντε τραυματίες.

Ο λόγος που χτυπούν άοπλο πληθυσμό είναι για να εμφυσήσουν τον φόβο και να του σπάσουν το ηθικό, με αυτές τις τεχνικές όμως καθιστούν πιο σίγουρη τη διάσπαση της Ουκρανίας, αλλά και άλλων ρωσόφωνων περιοχών που θα ακολουθήσουν, καθώς το αίμα "φωνάζει" για πάντα.

Aκολουθούν βίντεο με το χτυπημένο λεωφορέιο, αλλά και με τις συγκρούσεις στην είσοδο του Ντονέτσκ. Στο τρίτο βίντεο ο νυχτερινός βομβαρδισμός της πόλης












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου