Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΕΝΩ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!



Μήπως μου πάει το κιπά καλύτερα απ΄το φέσι;

 

Την ίδια στιγμή που οι Χάζαροι του Ισραήλ σφάζουν και εξοντώνουν γυναικόπαιδα στη Γάζα αλλά και οι αντίστοιχοι Χάζαροι ισλαμοφασίστες ΙSIS, ISIL και CIA σφάζουν και εξοντώνουν πανάρχαιες ελληνορθόδοξες κοινότητες στη Συρία και στο  Ιράκ, και ενώ οι Έλληνες της Μικράς Ασίας προδόθηκαν από τους εκεί ασκεναζίμ εβραίους και εδώ χύθηκε ποτάμι ελληνικό αίμα από τους τούρκους έρχεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να επαναφέρει το...
Ισλάμ στην συμπρωτεύουσα, υποσχόμενος στον εκ δυτικής Θράκης σημερινό υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Müezzinoğlu την λειτουργία σε μόνιμη βάση μουσουλμανικού τεμένους, την δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου, και τα εγκαίνια Μουσείου ισλαμικής Τέχνης για να προβάλλεται και διεθνώς ο… μουσουλμανικός πολιτισμός της Θεσσαλονίκης!

Την ίδια ώρα το συνεταιράκι των Rothschilds στα κρασιά και όχι μόνο, αρνείται στους Παλαιστινίους ένα αυτονόητο ψήφισμα που να καταδικάζει τις σφαγές μικρών παιδιών στη Γάζα!
Πως να δυσαρεστήσει τα φιλαράκια του τους ψευτοεβραίους;

Ο "δήμαρχος" της Θεσσαλονίκης όμως υποσχέθηκε στον Τούρκο υπουργό του Ερντογάν, πως από τον επόμενο Σεπτέμβριο το γνωστό Γιενή τζαμί της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην περιοχή του Φαλήρου και κτίστηκε για τους εξισλαμισθέντες Εβραίους, (τους γνωστούς Ντονμέδες οι οποίοι κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών αποχωρήσαν και πήγαν στην Τουρκία για να στελεχώσουν στην συνέχεια το νέο τουρκικό κράτος του Κεμάλ Ατατούρκ), θα λειτουργεί σαν ισλαμικό τέμενος σε μόνιμη βάση για τους μουσουλμάνους της Θεσσαλονίκης! 

Παράλληλα το επίσης γνωστό Αλατζά-Ιμαρέτ, το τζαμί που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την οδό της Κασσάνδρου κοντά στον ναό του Αγίου Δημητρίου, θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση σαν μουσείο Ισλαμικού πολιτισμού για να προβάλλεται ο… ισλαμικός πολιτισμός της Θεσσαλονίκης και ο ισλαμικός χαρακτήρας της Πόλης! 

Και συνεχίζει τις προσφορές του ο κύριος δήμαρχος αφού όπως αναφέρεται και στη Milliyet, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποσχέθηκε στον Τούρκο υπουργό ότι θα δημιουργήσει το δυνατόν συντομότερο μουσουλμανικό νεκροταφείο έτσι ώστε "να εξυπηρετούνται οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, και να μην έχουν ανάγκη να θάβουν τους νεκρούς τους σε άλλες περιοχές"!


Σύντομα λοιπόν στην Θεσσαλονίκη θα ακούγονται χότζες που θα καλούν τους πιστούς για προσευχή, και αυτό με ενέργειες του δημάρχου που οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς επέλεξαν, όπως έκαναν και οι Αθηναίοι με το άλλο όργανο των ψευτοεβραίων τον Γ.Καμίνη που κι αυτός δεν εκδίδει ψήφισμα για να καταδικάσει τις σφαγές αμάχων και μικρών παιδιών στη Γάζα.

Ο Καμίνης μάλιστα το αιτιολόγησε κι όλας:
" Δεν μπορούμε να εκδίδουμε ψήφισμα για το παραμικρό"!!!
Τα εκατοντάδες παιδάκια που σφάζουν οι χάζαροι χασάπηδες στη Γάζα είναι το...παραμικρό για τον Καμίνη.

 Αθήνα και Θεσσαλονίκη να τους χαίρεστε τους δημάρχους σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου