Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ!


ΑΡΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία «δείχνουν» ενοχή της κυβέρνησης του Κιέβου στο έγκλημα της κατάρριψης του Boeing 777 με τους 295 νεκρούς επιβάτες και πλήρωμα. Το σχέδιο της μοιραίας πτήσης έχει πειραχθεί σκόπιμα με στόχο να περάσει το αεροσκάφος πάνω από την εμπόλεμη ζώνη της νοτιοανατολικής Ουκρανίας.

Το αποδεικνύουν αυτό τα σχέδια πτήσης των τελευταίων ημερών του συγκεκριμένου δρομολογίου της Malaysia Airlines. Όπως φαίνεται από τους αποκαλυπτικούς χάρτες, στις 14, 15 και 16 Ιουλίου τα αεροσκάφη περνούν νότια και δυτικά, αρκετά μίλια από τις πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ του Ουκρανικού Στρατού και των δυνάμεων αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας. 


Χθες ωστόσο, η μοιραία πτήση έγινε βόρεια και ανατολικά του συνηθισμένου. Κι αυτό γιατί το Κιέβο άλλαξε τον αεροδιάδρομο για την πτήση του Boeing 777 και το έστειλε πάνω από εμπόλεμη ζώνη.

Γιατί άραγε; Στην περιοχή του Ντόνετσκ μόλις μία ημέρα πριν την τραγωδία ο Ουκρανικός Στρατός είχε αναπτύξει ένα τάγμα με αντιαεροπορικά συστήματα BUK-M1, ενώ άλλο ένα ανέπτυξε χθες στο Χάρκοβο υπό το… φόβο ρωσικής επέμβασης.

Είναι τυχαίο αυτό όταν το Κίεβο κλιμακώνει τις επιθέσεις τους προς τους ρωσόφωνους, ακόμη και με σφαγές ή βομβαρδισμούς αμάχων προκειμένου, όπως παραδέχονται ακόμη και Αμερικανοί αξιωματούχοι, να προκαλέσουν οι ΗΠΑ μία επέμβαση στην Ουκρανία;

Υπάρχει και η συγκλονιστική μαρτυρία του Ισπανού ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας ο οποίος στο twιiter μαρτυρία ότι είδε στην οθόνη στον πύργο ελέγχου του Κιέβου δύο ουκρανικά μαχητικά να καταδιώκουν το Μαλαισιανό αεροσκάφος. Ο συγκεκριμένος ελεγκτής ανήκει στην Eurocontrol και για αυτό βρισκόταν στο Κίεβο.

Το βέβαιο είναι ότι το Boeing 777 καταρρίφθηκε. Το αν χτυπήθηκε από BUK-M1 ή πύραυλο ουκρανικού αεροσκάφους δεν έχει μεγάλη σημασία. Οι δυνάμεις αυτοάμυνας δεν διαθέτουν οπλικά συστήματα για να πλήξουν στόχους σε τόσο μεγάλο ύψος.

Εκείνη λοιπόν που πρέπει να δώσουν απαντήσεις για τη δολοφονία των 295 επιβαινόντων της πτήσης της Malaysia Airlines είναι η κυβέρνηση του Κιέβου.

Δείτε τους χάρτες που ακολουθούν και θα καταλάβετε γιατί:

Πτήση 14 Ιουλίου 2014


Διαδρομή ήπιε Boeing σκόπιμα άλλαξε: Τα στοιχεία για 14, 15, 16 και στις 17 Ιουλίου

Πτήση 15 Ιουλίου 2014

Διαδρομή ήπιε Boeing σκόπιμα άλλαξε: Τα στοιχεία για 14, 15, 16 και στις 17 Ιουλίου


Πτήση 16 Ιουλίου 2014


Διαδρομή ήπιε Boeing σκόπιμα άλλαξε: Τα στοιχεία για 14, 15, 16 και στις 17 Ιουλίου



Η μοιραία πτήση της 17ης Ιουλίου 2014


Διαδρομή ήπιε Boeing σκόπιμα άλλαξε: Τα στοιχεία για 14, 15, 16 και στις 17 Ιουλίου



Εν τω μεταξύ  είχαμε ομολογία από τον Ουκρανό Γενικό Εισαγγελέα Vitaly Yarema ο οποίος δήλωσε στον ουκρανικό Τύπο ότι οι μαχητές της Νέας Ρωσίας δεν έχουν στην κατοχή τους ούτε Buk,και S-300, αποκαλύπτοντας έτσι ποιός πραγματικά κατέρριψε το αεροπλάνο, καθώς τα συστήματα αυτά τα κατέχει και τα είχε αναπτύξει σε Ντονέτσκ και Χάρκοβο ο ουκρανικός Στρατός. Την ίδια στιγμή και τα δύο μαύρα κουτιά του αεροπλάνου έχουν βρεθει και θα μεταφερθούν στην Μόσχα, καθώς η Ρωσία δεν τα εμπιστεύεται στα χέρια της Δύσης και των Ουκρανών φοβούμενη προβοκάτσια.

"Μετά την κατάρριψη του αεροπλανου στην Α.Ουκρανία, ο Στρατός ανάφερε στον πρόεδρο ότι οι 'τρομοκράτες' δεν έχουν τα συστήματά μας Buk και S-300" και συνέχισε "αυτά τα οπλικά συστήματα δεν έχουν καταληφθεί". Tην δήλωση-ομολογία την έκανε σήμερα στην ουκρανική Pravda

Ο Ουκρανος Υπουργός Εσωτερικών Anton Gerashchenko είπε χθες ότι το Malaysia Airlines Boeing 777 καταριφθηκε από ένα αντιαεροπορικό σύστημα Buk.

Το μαλαισιανό επιβατικό αερολάνο κατευθυνόνταν αό το Άμστερνταμ στην Κουάλα Λουμπούρ όταν καταρρίφθηκε πάνω από την περιφέρεια του Ντονέτσκ.Σκοτώθηκαν και οι 298 επιβαίνοντες.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η Ουκρανία είναι απαραίτητο να προβεί σε λεπτομερή έρευνα με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων διεθνών οργανισμών για τη συντριβή του Boeing 777 στο έδαφος της. Στην περιοχή της συντριβής υπάρχει παρουσία του Ουκρανικού Στρατού με αντιαεροπορικά συστήματα BUK-M1. στην περιοχή βορειοδυτικά του Ντόνετσκ έχουν αναπτυχθεί τάγματα του 156ου Συντάγματος των Ουκρανικών Ένοπλων Δυνάμεων με 27 εκτοξευτές BUK-M1.Τα αντιαεροπορικά αυτά συστήματα είναι σε θέσει να εντοπίσουν του στόχους στον αέρα μέχρι και 160 χιλιόμετρα μακριά και να τους πλήξουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων. Εξάλλου, πάνω από την περιοχή του Ντόνετσκ επιχειρούν αεροσκάφη της Αεροπορίας της Ουκρανίας, τα οποία είναι εξοπλισμένα με διάφορους τύπους πυραύλων. Οι δηλώσεις εκ μέρους της κυβέρνησης του Κιέβου ότι το αεροσκάφος δεν καταρρίφθηκε από ουκρανικούς πυραύλους εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες. Δεν μπορούν να προκύπτουν τόσο κατηγορηματικά συμπεράσματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Απαιτείται ενδελεχή έρευνα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η πτήση Boeing 777 γινόταν εκτός των συστημάτων αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Και ήταν στον ουκρανικό εναέριο χώρο υπό τον έλεγχο του συστήματος διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας του Κιέβου. Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να προβεί σε λεπτομερή έρευνα για τα αίτια της συντριβής.

Όσον αφορά τα περί κατάρριψης ουκρανικούς αεροσκάφους από την Ρωσία το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε πώς στις 17 Ιουλίου το σύστημα αεράμυνας των Ένοπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν λειτούργησε. Δεν εκτελέστηκαν επίσης πτήσεις ρωσικών αεροσκαφών στην περιοχή που συνορεύει με τον Ντονέτσκ."

Είναι ξεκάθαρο ποιος κατείχε ένα τέτοιο αντιαεροπορικό σύστημα στην περιοχή για να χτυπήσει ένα επιβατικό αεροπλάνο σε ύψος 10000 μέτρων, και η δήλωση του Ουκρανού Γενικού Εισαγγελέα, ήταν ξεκάθαρη, οι μαχητές της Νέας Ρωσίας δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό από επιχειρησιακή άποψη. Άρα οι μόνοι που απομένουν είναι οι Ουκρανοί.

Επειδή όμως στην Δύση είναι "μάγοι" στην διαστρέβλωση της αλήθειας καθώς ελέγχονται όλα τα ΜΜΕ όπως παλαιότερα ελεγχόντουσαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση (αλλάξανε οι ρόλοι), τα μαύρα κουτιά οδεύουν προς την Μόσχα για να εξεταστούν εκεί, καθώς οι Ρώσοι φοβούνται, μια ακόμα στημένη προβοκάτσια από την Δύση για να στρέψουν τον πλανήτη εναντίον της.

Μην ξεχνάμε τις πληροφορίες που μετέδωσαν όλα τα ρωσικά ΜΜΕ και αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου είχε ακολουθήσει σχεδόν την ίδια διαδρομή με το Boeing 777, λίγη μόνο ώρα πριν από τη φονική συντριβή.Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες σε μια ύποπτη συγκυρία, και στην πιο έντονα φορτισμένη για το μέλλον του πλανήτη γεωπολιτική περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου