Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

«Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ» ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ




Η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του γάμου από το ομοφυλοφιλικό λόμπι "είναι μια μορφή ολοκληρωτισμού που εξαπλώνεται", είπε στο LifeSiteNews ο Doug Mainwaring ένας αυτο-προσδιοριζόμενος ομοφυλόφιλος στη δεύτερη ετήσια Πορεία για τον Γάμο στην Ουάσιγκτον, DC.

«Ακόμη και πριν από 10 χρόνια, στην ομοφυλοφιλική κοινότητα, ήταν ένα αστείο.... «Αυτός είναι ο σύζυγός μου, χα χα χα».


Ο Doug Mainwaring, που ήταν ομιλητής στην Πορεία, μίλησε με το LifeSiteNews μετά από την σύντομη ομιλία του. Ερωτηθείς για το σεξουαλικό προσανατολισμό του, είπε, «εγώ προσδιορίζομαι ως ομοφυλόφιλος με την ίδια έννοια που ένας αλκοολικός που παρακολουθούσε συναντήσεις στους ΑΑ (Ανώνυμους Αλκοολικούς) για πολλά χρόνια πάντα θα προσδιορίζει τον εαυτό του ως έναν αλκοολικό».

Ο Mainwaring σημείωσε ότι έχει "βάλει το θέμα αυτό στην άκρη πριν από λίγα χρόνια," αλλά "τα ερεθίσματα εξακολουθούν είναι μέσα μου." Αλλά είπε ότι διαφωνεί με τον επαναπροσδιορισμό του γάμου επειδή ο «γάμος» ατόμων του ιδίου φύλου είναι η πιο απίθανη ιδέα που έχει εμφανιστεί».

«Δεν χρειάζεται να μεταχειριστώ θρησκευτικά επιχειρήματα. Αρκούν αυτά από το φυσικό νόμο – αλλά οι άνθρωποι απορρίπτουν ακόμη και το φυσικό νόμο σήμερα», είπε ο Mainwaring. «Ακόμη και πριν από 10 χρόνια, στην ομοφυλοφιλική κοινότητα, ήταν ένα αστείο. Αυτός είναι ο σύζυγός μου, χα χα χα».

«Οι γκέι και οι λεσβίες έχουν χρησιμοποιηθεί ως πιόνια από “προοδευτικούς” να φέρουν αυτό το θέμα που αισθάνομαι πραγματικά έντονα ότι έχει οδηγήσει σε έναν αυξανόμενο ολοκληρωτισμό», είπε.

 

Σημειώνοντας την πίεση που δέχτηκε ο πρώην CEO της Mozilla, Brendan Eich (δες εδώ κι εδώ) και άλλα διάσημα πρόσωπα, είπε ότι «φιμώνουμε τους εαυτούς μας επειδή φοβόμαστε να πούμε τίποτα που μπορεί να κάνει άλλους ανθρώπους να μην μας δουν τόσο καλά. Και κάνοντάς το αυτό, όλοι δείχνουμε ότι συμφωνούμε. Η σιωπή είναι συμφωνία».

Σημειώνοντας την πίεση που ασκήθηκε σε «CEOs και παγκοσμίου φήμης χειρουργούς εγκεφάλου», συγκεκριμένα, στον Δρ Μπεν Κάρσον, επειδή έκαναν δωρεές ή μίλησαν υπέρ του («παραδοσιακού») γάμου, ο Mainwaring λέει ότι το μήνυμα είναι «αυτά θα πάθεις κι εσύ. Για αυτό καλύτερα να προσέχεις».

Οι δικαστές "πέφτουν σαν ντόμινο" στο θέμα του γάμου, είπε. «Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά “όλοι είδαν το φως” στο θέμα του “γάμου” των ομοφυλόφιλων. Νομίζω ότι δεν θέλουν να τους βλέπει κανείς στραβά στα πριβέ club τους».


Ο Mainwaring επισήμανε ένα άρθρο του Reuters, το οποίο έδειξε ότι τα κορυφαία αμερικάνικα δικηγορικά γραφεία υποστηρίζουν τον "γάμο" των ομοφυλόφιλων και τους υποστηρικτές του στο δικαστήριο. «Έχω μιλήσει με δεκάδες δικηγόρους εδώ γύρω», λέει ο Mainwaring «και όλοι τρέμουν από φόβο».

«Είναι η επίδραση των “προοδευτικών” στην κοινωνία μας, και θα “κερδίσουν την μάχη” με όποιον τρόπο μπορούν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου