Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

"ΕΘΝΟΣ" ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ




Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με την ποδοσφαιρική υπεροχή (ποια υπεροχή και απέναντι σε τι;) της Γερμανίας.
Δεν θα ασχοληθούμε ούτε με τα σενάρια συνωμοσίας που θέλουν το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι προϊόν ελέγχου της σκέψης των Βραζιλιάνων, αν και θα μπορούσαν να συνηγορούν υπέρ αυτών τόσο η δήλωση του David Louiz ότι "μετά το πρώτο γκολ ήταν σαν κάποιος να μας έκοψε το ρεύμα" όσο και το κατάπτυστο άθλιο άρθρο του Bloomberg   

"Η ήττα της Βραζιλίας από τη Γερμανία όφελος για την οικονομία.

Για την ανάγνωση του ΑΘΛΙΟΥ άρθρου είναι χρήσιμο να ξέρουμε ότι η Βραζιλία είναι μέλος των BRICS, που είναι το αντίπαλο δέος για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Θα θεωρήσουμε λοιπόν ότι είναι απόλυτα φυσικό ξαφνικά η Βραζιλία να παίζει σαν ομάδα τέταρτης κατηγορίας της Ζουαζιλάνδης και να τρωει τα γκόλ σαν στραγάλια από την Γερμανία.

Οι Γερμανοί σαν χιτλερικά ξόανα, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, πίθηκοι με στολές ποδοσφαιριστών, παίζοντας μέτρια σαν σε προπόνηση, απέναντι σε υπνωτισμένους αντιπάλους, δεν έλεγαν να σταματήσουν ωσάν να ήθελαν τον εξευτελισμό της Βραζιλίας όχι ως ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά ως χώρας που αντιτίθεται στην νέα τάξη πραγμάτων.

Και για να μην φανεί ότι είναι υπερβολικό αυτό που ισχυριζόμαστε, ότι δηλαδή αν είχαν στοιχειώδη ανθρωπιά, θα έπρεπε να σεβαστούν την διοργανώτρια χώρα και βασίλισσα του ποδοσφαίρου και να σταματήσουν έστω στο 4-0, δείτε το 2001 τον Παναθηναϊκόνα παίζει στην έδρα του (όχι εκτός έδρας) με την Γιουβέντους, δηλαδή σε συλλογικό κι όχι εθνικό επίπεδο.

Είναι σαφής η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού απέναντι στην "κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου, της οποίας οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ζαλισμένοι.

Μετά το 3-1 ο Αναστασιάδης έδωσε εντολή:"Όχι άλλα γκόλ, θα σεβαστούμε την ιστορία της"

Δείτε πως παίζουν με πάσες μέχρι το τέλος και δεν εξευτελίζουν την ιστορική ομάδα σε αντίθεση με τα πιθηκοειδή της νεοταξίτικης Γερμανίας που κι αν ακόμα δεν μεταχειρίστηκαν άλλα μέσα, είναι για κλάματα η ἑθνική"(αντεθνική) συμπεριφορά τους. 


Παναθηναϊκός-Γιουβέντους 3-1






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου