Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ;


ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!





Τρόμος έχει καταλάβει την συμμορία Παπανδρέου μετά και την δημοσιοποίηση της έκθεσης που αποδεικνύει την  χάλκευση τον στοιχείων και την εσκεμμένη διόγκωση του ελλείμματος του 2009. 

Το βρώμικο σχέδιο φυγάδευσης των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος φαίνεται να ναυαγεί μετά και το τρίτο κατά σειρά δημοσίευμα, της RealNews που αφαιρεί κάθε διάθεση από “ευάλωτους” δικαστικούς να συμμετέχουν. 



Είναι δεδομένο πως όποιος πλέον τολμήσει να “παίξει” με την τέλεση του καθήκοντος του, θα συνθλιβεί στο γύρισμα του τροχού που ήδη έχει ξεκινήσει.

Το μόνο ειλικρινές στην ανακοίνωση Παπανδρέου, είναι η εμμονή του στο “λεφτά υπάρχουν”. Και έχει απόλυτο δίκιο. Λεφτά υπάρχουν γι’ αυτούς που εξόντωσαν τον λαό και την πατρίδα. Λεφτά υπάρχουν για το παλάτι του Ραγκούση ή του Παπακωνσταντίνου με την μαϊμού πισίνα.  

Λεφτά υπάρχουν, στους λογαριασμούς των εξαδέλφων Παπακωνσταντίνου, στην ελβετική εταιρεία του Παπανδρέου, στις οφσόρ εταιρείες των καταζητούμενων συνεταίρων του.

Πως είναι άραγε δυνατόν, σε μια χώρα που οι πολίτες  ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ, αυτοί που τους ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ να έχουν 
 θησαυρίσει και να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι; 
Διαχειριστές σε τυροπιτάδικο να ήταν, ήδη θα κατηγορούντο   για απιστία.

Σπεύδει λοιπόν η συμμορία στο τελευταίο αποκούμπι της, τον Αντώνη Σαμαρά! Καλώντας τον να τραβήξει το αυτί σε αυτούς   που ζητούν εξεταστική!

Και εδώ έρχεται το άλλο μεγάλο ερώτημα: Όταν μια συμμορία με υπόδικους, απαιτεί από τον Σαμαρά να την καλύψει τον κρατά από κάπου; Τους έχει υποχρέωση;

Απλούστατα ξέρουν ότι ο Σαμαράς θα σκεφτεί ότι μετά από αυτούς θα έρθει και η δική του σειρά!

Πάντως, μετά και από την σημερινή απάντηση του Παπανδρέου όπου αναλώνεται σε συνωμοσιολογίες, ενώ στην παράθεση αριθμών απαντά με δημοσιεύματα και …διαρροές, η εξεταστική για το μνημόνιο καθίσταται επιτακτική ανάγκη για την εθνική επιβίωση.

Είναι ο συνεκτικός κρίκος που θα δομήσει την επόμενη κυβέρνηση, αντί του υφιστάμενου “σεβασμού στο μνημόνιο”.

Η συμμορία θα πρέπει να τιμωρηθεί όχι μόνον για παραδειγματισμό, αλλά και για να υπάρξει νομική πλέον απεμπλοκή από το σπιράλ θανάτου που  έβαλε  την χώρα για να  θησαυρίσουν οι κύκλοι που την έφεραν στην εξουσία.

Μόνον ένα νέο Γουδή θα επουλώσει τις πληγές της εθνικής τραγωδίας που ζήσαμε αυτά τα μαρτυρικά χρόνια.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου