Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ Η BLACKROCK ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!



Διάλυση του μύθου " success story" από τον ελεγκτικό οίκο των Rothschilds Blackrock, ο οποίος "αποτυπώνει" την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας τοποθετώντας την στα σκουπίδια του πλανήτη. Να σημειωθεί ότι η Blackrock είναι ο οίκος στον οποίο ανατέθηκε από την τρόικα η μελέτη για την βιωσιμότητα των ελληνικών τραπεζών προ διετίας.


Σε νέα μελέτη που διενήργησε για την παγκόσμια κατάσταση της οικονομίας και η οποία αποτυπώνεται στον ακόλουθο χάρτη,   η Blackrock των Rothschilds θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει σήμερα την μεγαλύτερη πιθανότητα χρεοκοπίας παγκοσμίως!

Mεγαλύτερη πιθανότητα και από αυτή της Ουκρανίας,, η οποία έχει ακρωτηριαστεί μετά την απώλεια της Κριμαίας και βιώνει εμφύλιο πόλεμο στο 30% του εδάφους της, αλλά και της Βενεζουέλας, την οποία πολεμούν "Θεοί και δαίμονες" στην Δύση με πρώτες τις ΗΠΑ!

Δείτε τον χάρτη με τις χώρες που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας στο 2014, πάντα κατά την Blackrock.

Τα στοιχεία δίνει η BLACKROCK και αφορούν τον Ιούνιο του 2014.



Φυσικά για τα σκουπίδια είναι και η μελέτη που διενήργησε η Blackrock, αφού οι ΗΠΑ π.χ. είναι στην 15η θέση και η Κίνα που κατέχει 3 τρίς δολάρια από το χρέος τους, είναι στην 23η θέση, ενώ η Ρωσική οικονομία είναι χειρότερη από της Πολωνίας και της Νότιας Κορέας!!!

Αυτά τα αποτελέσματα μόνο οι μελέτες της  Blackrock και τα συμφέροντα των Rothschilds που αυτές εξυπηρετούν, μπορούν να κατασκευάσουν...

Παρ΄όλα αυτά η αλήθεια που β
γαίνει από την μελέτη της  Blackrock είναι ότι το " success story" είναι μια μαύρη κωμωδία παντομίμας όπου οι ίδιοι οι σκηνοθέτες της (Rothschilds) δένουν χειροπόδαρα τους άθλιους ηθοποιούς (Σαμαρά, Βενιζέλο) καταργὠντας την φάρσα αυτή στην πράξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου