Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ-ΟΜΠΑΜΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ...


ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ!




Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγιερ, υπό το βάρος των απωλειών που έχει ο ουκρανικός στρατός από τις δυνάμεις της Νέας Ρωσίας, σηκώνει για λογαριασμό της ναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου (την οποία ελέγχει πλήρως η Γερμανία), λευκή σημαία ανακωχής για να αποφύγει τη συντριβή της και να κερδίσει χρόνο. 

Για το σκοπό αυτό κάλεσε τους υπουργούς Εξωτερικών της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Γαλλίας να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη συνάντηση στο Βερολίνο με την ελπίδα να κηρυχθεί μία νέα κατάπαυση του πυρός μεταξύ του Κιέβου και των αγωνιστών της  Νέας Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία, με απώτερο στόχο να κερδηθεί χρόνος ώστε να προλάβει το Βερολίνο να εξοπλίσει τους ναζιστές του Κιέβου.

Ο 
Στάινμαγιερ βέβαια ισχυρίζεται ότι η πρωτοβουλία του Βερολίνου για κατάπαυση του πυρός ελήφθη "με σκοπό να ανοίξει ο δρόμος για την αποκλιμάκωση της κρίσης"...
Ποιος τους πιστεύει όμως ότι θέλουν να ανοίξει ο δρόμος για την αποκλιμάκωση μιας κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν;

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας δήλωσε ότι έχει σταλεί πρόσκληση στους ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, της Ουκρανίας Πάβλο Κλίμκιν και της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς.

Η κίνηση αυτή ασφαλώς γίνεται με τις ευλογίες των ΗΠΑ, αφού τόσο η Μέρκελ όσο κι ο Ομπάμα τρέμουν στο ενδεχόμενο να χαθεί η μισή Ουκρανία και να μείνουν με το φτωχό και άγονο κομμάτι της δυτικής Ουκρανίας το οποίο αργά ή γρήγορα θα γονατίσει στην Ρωσία...

Θα "μασήσει" το δόλωμα για "κατάπαυση του πυρός"  η Ρωσία; Δεν νομίζουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου