Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

"OI ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ


Αποκάλυψη Igor Strelkov: "Οι ΗΠΑ έστειλαν Apache στην Ουκρανία και βομβαρδίζουν ρωσόφωνους"

ΒΙΝΤΕΟ





Μετά τους μισθοφόρους-εκτελεστές της Blackwater που έχουν αναλάβει δράση στη νοτιοανατολική Ουκρανία σκοτώνοντας μαζί με τους νεοναζιστές της ουκρανικής εθνοφρουράς και τα φιλοναζιστικά στρατεύματα του Κιέβου ρωσόφωνους, φαίνεται πώς οι ΗΠΑ έχουν συνδράμει την Ουκρανία και με επιθετικά ελικόπτερα Apache για να κάνουν πιο… αποτελεσματικό το έργο τους.

Σε αυτή την αποκάλυψη προέβη ο επικεφαλής των δυνάμεων αυτοάμυνας συνταγματάρχης Igor Strelkov, μιλώντας από το Ντόνετσκ, στον τηλεοπτικό δίκτυο «Life News».

«Στην περιοχή του Λούγκανσκ ο Ουκρανικός Στρατός έχει αναπτύξει άρματα μάχης. Επιπλέον, στο νότιο-ανατολικό τμήμα της χώρας διεξάγουν επιχειρήσεις ελικόπτερα Apache, αμερικανικής κατασκευής», δήλωσε.

Πρώτη φορά αποκαλύπτεται πώς οι ΗΠΑ έχουν συνδράμει την κυβέρνηση του Κιέβου με στρατιωτικό υλικό και μάλιστα επιθετικά ελικόπτερα Apache και αν όντως έτσι είναι, φαίνεται πώς οι Αμερικανοί στηρίζουν έναν πόλεμο, στον οποίο γίνονται αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος αμάχων και στοχεύει ασφαλώς κατά της Ρωσίας.

Κι αυτό γιατί τα ελικόπτερα Apache δεν μπορεί παρά να πετούν Αμερικανοί και μόνο. Οι Ουκρανοί δεν μπορούν να πετάξουν ούτε τα Mi-8 και τα Mi-24 που πέφουν σαν τις μύγες.

Εκτός και αν τα Apache εστάλησαν από το ΝΑΤΟ, οπότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο σοβαρά, γιατί τότε θα επρόκειτο για ενεργοποίηση της Συμμαχίας στο μέτωπο της Ουκρανίας που πιθανόν να οδηγήσει σε μία σύγκρουση με τη Ρωσία.

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνει και ο Igor Strelkov. Ότι, δηλαδή στόχος των Ουκρανών και των ΗΠΑ είναι να εμπλέξουν τη Ρωσία σε έναν πόλεμο και εν συνεχεία να την κατηγορήσουν, να την εκθέσουν και να επιβάλουν κυρώσεις σε βάρος της ανακόπτοντας τις σχέσεις της με την Ευρώπη.

Σε αυτό αποσκοπούσε και το πλήγμα με οβίδα εντός ρωσικού εδάφους με τον πρώτο Ρώσο πολίτη νεκρό στην περιοχή του Ροστόφ και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων. «Το Κίεβο είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για να ωθήσει τη Μόσχα σε μία στρατιωτική σύγκρουση στην νοτιοανατολική Ουκρανία», σημειώνει ο Igor Strelkov.

«Μετά από τη χρήση των χημικών όπλων στην περιοχή Σεμενίβκα, δεν έχω καμία αμφιβολία σε αυτήν την εκδοχή. Όλα γίνονται για να ωθήσουν τη Ρωσία σε  πόλεμο ή αντίθετα να βεβαιωθούν ότι η Ρωσία δεν είναι αποφασισμένη να εμπλακεί», επισήμανε ο επικεφαλής των δυνάμεων αυτοάμυνας στον ανταποκριτή του Life News.

Ο Igor Strelkov πάντως, παρά τις επιτυχίες και στο Ντονέτσκ, όπου οι δυνάμεις αυτοάμυνας φέρονται να έχουν καταλάβει το αεροδρόμιο εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την πορεία των συγκρούσεων με τον Ουκρανικό Στρατό και τη νεοναζιστική Εθνοφουρά, καθ’ ότι οι εντολές της κυβέρνησης του Κιέβου είναι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, προκειμένου να καταλάβουν τα εδάφη στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

Οι δυνάμεις αυτοάμυνας χωρίς βαρύ οπλισμό δεν μπορούν να ανταποκριθούν παρ’ ότι κατάφεραν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους το Su-25, καθώς επίσης και τεθωρακισμένα οχήματα.

Ο Igor Strelkov ζήτησε για ακόμη μία φορά, έστω και εμμέσως, τη βοήθεια της Ρωσίας για να τους δώσει να απαραίτητα μέσα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την «εισβολή» των Ουκρανικών στρατευμάτων. «Η αντίσταση στον Ουκρανικό Στρατό γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη», είπε ο επικεφαλής των δυνάμεων αυτοάμυνας.




1 σχόλιο: