Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ :ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: 
ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ




Η κλασική σας κινητοποίηση με διακοπές ρεύματος στους απλούς Πολίτες το μόνο που κάνει είναι να ενισχύει και να επισπεύδει την κυβερνητική πολιτική πώλησης της ΔΕΗ. Οι λόγοι για αυτό το γεγονός έχουν ειπωθεί πολλές φορές και δεν θα υπεισέλθουμε εδώ. Εαν ακόμα δεν καταλαβαίνετε το γιατί ευχαρίστως θα σας το αναλύσουμε την Πέμπτη στην διαδικτυακή μας εκπομπή. 


Εαν πραγματικά θέλετε να σταματήσετε την παράνομη και αντισυνταγματική αυτή κυβέρνηση στην πώληση της μικρής ΔΕΗ και την γενική της ανθελληνική και αντιανθρωπιστική ασυδοσία τότε ακολουθήστε τις προτάσεις μας:

1. Αντί να κατεβάσετε τους διακόπτες στον κόσμο και τις επιχειρήσεις του ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΩ. 

2. Ζητήστε επισήμως ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝ/ΤΟΠΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ;" για να αναστείλετε την ανωτέρω κινητοποίηση σας που περιγράφεται στο σημείο 1. 

3. Επανασυνδέστε το ρεύμα σε όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους Πολίτες (δηλαδή σε κάθε κτίριο κατοικίας). Εξ άλλου καλύπτεστε σε αυτό νομικά και από πολλές δικαστικές αποφάσεις περί πρόσβασης των ανθρώπων στο ρεύμα ως έκφραση του Ανθρωπίνου Δικαιώματος της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. 

Έτσι και θα είστε προστάτες του Λαού και της Δημοκρατίας και κανείς δεν θα μπορέσει να σας πει τις γνωστές καραμέλες περί πληγής του τουρισμού, ταλαιπωρίας Πολιτών, κ. ά. ενώ ουσιαστικά θα έχετε πραγματικά δείξει την πραγματική δύναμη του Αφέντη Λαού. 

Εαν επιδοθείτε στις γνωστές διακοπές ρεύματος, πεθαμένες προσχηματικές διαδηλώσεις και παρόμοια άλλα φαιδρά που έχουν παταγωδώς και προβλεπόμενα αποτύχει σε αυτή την διελκυστίνδα θα αποδείξετε εμπράκτως ότι ως συνδικαλιστές είστε εχθροί του Λαού και στηρίγματα -δεκανίκια μιας αντιλαϊκής και ανθελληνικής κυβέρνησης και θα μας βρείτε απέναντι σας, όχι μαζί σας. 

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου 

Για μεγαλύτερη ανάλυση και συζήτηση σας περιμένουμε στην ζωντανή διαδραστική μας εκπομπή "Ενώπιον του Ελληνικού Λαού" στον Vmedia την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, στις 6 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου