Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΟΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑH φωτογραφία με αναρτημένη σημαία ισλαμιστών τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. 

Καταδεικνύει ξεκάθαρα τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται καθημερινά στα ελληνικά εδάφη κατευθυνόμενοι από τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα.


Η σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρύζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο.

Στην σημαία των ισλαμιστών υπάρχει η επιγραφή με λευκά γράμματα που αναγράφει : «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του. Ορκιστείτε σε αυτόν».

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην Τουρκία αφού οι φανατικοί ισλαμιστες της περιοχής σήκωσαν ισλαμική σημαία στο γνωστό τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού απέναντι από την Κω.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του αποκαλυπτικού άρθρου της τουρκικής εφημερίδας, Cumhurriyet, «Bodrum da IŞİD paniği», δηλαδή, «Πανικός Τζιχαντιστών στο Μπόντρουμ».


Αποδεικτικό στοιχείο, της τουρκικής στήριξης στους τζιχαντιστές είναι και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού FOCUS, (τουρκική εφημερίδα Taraf 7/7/2014), όπου αποκαλύπτεται ότι οι Τζιχαντιστές που τραυματίστηκαν στην διάρκεια πολεμικών συγκρούσεων στην Συρία και στο Ιράκ, μεταφέρονται στην Τουρκία και νοσηλεύονται σε τουρκικά νοσοκομεία στις περιοχές του Kilis και του Hatay που βρίσκονται στα σύνορα Τουρκίας Συρίας και πολύ κοντά στα σύνορα Τουρκίας Ιράκ. Μετά δε την αποθεραπεία τους στέλνονται ξανά στα μέτωπα του πολέμου.

Η σημαία στην Θήβα είναι δήλωση, και μάλιστα βροντερή του τι έρχεται, αλλά κυρίως του τι βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου