Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ...ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΑ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ


ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ» ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ


2 ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΤΗ Ν. ΡΩΣΙΑ



Σχέδιο εισβολής ρωσικών στρατευμάτων στη νοτιοανατολική Ουκρανία με το «καπέλο» της «ειρηνευτικής επιχείρησης» φέρεται πως επεξεργάζεται η Μόσχα, μετά το νέο κύμα επιθέσεων που έχουν εξαπολύσει οι Ουκρανοί με εντολή της νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου και το θάνατο δεκάδων αμάχων ρωσόφωνων στην περιοχή του Λούγκανσκ και του Σλαβιάνσκ.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα η φημολογούμενη επέμβαση των Ρώσων στις νοτιοανατολικές περιοχές της Ουκρανίας πιθανόν να γίνει εντός των δύο ημερών αν ο Π. Ποροσένκο δεν συμμορφωθεί και δεν προχωρήσει σε νέα εκεχειρία, αλλά επιμείνει στους βομβαρδισμούς και στη χρήση των όπλων.

Ήδη, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μεντβέντεφ έχει χρησιμοποιήσει «πολεμική γλώσσα» κατά της Ουκρανίας.

Η Μόσχα δέχεται ισχυρές πιέσεις από τους ρωσόφωνους να αφήσει τη διπλωματία και να παρέμβει στρατιωτικά, ιδίως όταν η νεοναζιστική κυβέρνηση σκοτώνει αμάχους «χτυπώντας» πολυκατοικίες, ακόμη και νοσοκομεία στις ανατολικές περιοχές.

Οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας ανθίστανται αλλά δεν έχουν τον απαιτούμενο οπλισμό προκειμένου να απωθήσουν τα τεθωρακισμένα που έχει αναπτύξει ο Ουκρανικός Στρατός στα ανατολικά της χώρας και να καταρρίπτουν κάθε αεροσκάφος και ελικόπτερο που κάνει επιδρομές. Αν και παρά τις περιορισμένες δυνατότητες τους έχουν καταρρίψει αρκετά Su-24 και Su-25, όπως και ελικόπτερα Mi-8 και Mi-24 της Ουκρανίας.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο είχαν ζητήσει βαρύ οπλισμό από τη Ρωσία. Προκειμένου δηλαδή να αναχαιτίσουν την επίθεση που εξήγγειλε και στην οποία τελικά προχώρησε ο Ποροσένκο.

Η Ρωσία δεν μπορεί να εισέλθει επισήμως με στρατεύματα στη νοτιοανατολική Ουκρανία και αυτό γιατί θα ξεσπάσουν σφοδρές αντιδράσεις και σε επίπεδο ΟΗΕ. Εκείνο όμως που μπορεί να κάνει είναι να εισέλθει στα Ουκρανικά εδάφη με τη μορφή «ειρηνευτικής δύναμης». Αυτό μπορεί να το κάνει.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πώς οι Ρώσοι έχουν ετοιμάσει στρατεύματα, τα οποία και διατηρούν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στα σύνορα με την Ουκρανία, στα… χρώματα των ειρηνευτικών δυνάμεων.

Άρα, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις εντός των επομένων δύο ημερών όπως φημολογείται. Δεν αποκλείεται επίσης το γεγονός, αν η κυβέρνηση του Κιέβου συνεχίσει να επιδεικνύει αδιαλλαξία και πολεμική στάση βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές και σκοτώνοντας αμάχους η Μόσχα να αναλάβει δράση πέραν μίας… ειρηνευτικής αποστολής.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς τη ρίψη των αλεξιπτωτιστών πριν μερικά χρόνια στο Κοσσυφοπέδιο για να θέσει υπό έλεγχο το αεροδρόμιο της Πρίστινα.

Όπως και να έχει η Μόσχα δεν μπορεί για πολύ ακόμη να χρησιμοποιεί διπλωματική γλώσσα όταν οι Ουκρανοί σκοτώνουν με βόμβες μικρά παιδιά, καίνε και ακρωτηριάζουν αμάχους.

Τέτοιες ανατριχιαστικές εικόνες καταγράφηκαν στην περιοχή του Λούγκανσκ πριν από δύο ημέρες, όταν η νεοναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου, με την ανοχή των ΗΠΑ και της Ε.Ε. βομβάρδισε και σκόρπισε το θάνατο.

Η μυρωδιά της καμένης σάρκας, διαμελισμένα πτώματα και κατοικίες που έγιναν παρανάλωμα του πυρός είναι τα αποτελέσματα της πρόσφατης θηριωδίας στο χωριό Kandrashovka. Μαχητικά SU-25 της ουκρανικής Αεροπορίας βομβάρδισαν σε αεροπορική επιδρομή το χωριό του Λούγκανσκ, το οποίο επίσης επλήγη από πυρά πυροβολικού.

Οι εικόνες και τα βίντεο που ακολουθούν προκαλούν σοκ:

Μετά την αεροπορική επιδρομή με βομβαρδιστικό SU-25 σε κατοικημένες περιοχές το πρωί της 02/07/14 κατά τις 11 π.μ. στο χωριό παλιά Kondrashovka του Λουγκάνσκ δημιουργήθηκαν 4 τεράστιοι κρατήρες από την έκρηξη πυραύλων παλαιάς γενιάς που έχουν τη δυνατότητα να χτυπούν με όλμους των 2 τόννων σε μια απόσταση 120 χλμ .

Στην πολύνεκρη επίθεση στην παλιά  Kondrashovka σκοτώθηκε και ένα παιδί 5 χρονών την επομένη των γεννεθλίων του.

vania



Πρόκειται για τον Vanya Ermilov  του οποίου το σπίτι βομβαρδίστηκε. Σκοτώθηκε και ο πατέρας του Vladimir Ermilov ο οποίος παρά το θανάσιμο τραυματισμό του έκανε τα τελευταία του βήματα με το γιό του στην αγκαλιά προκειμένου να απεγκλωβισθεί και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν και εξέπνευσε .Το παιδί σύμφωνα με τους περιοίκους ήταν ήδη νεκρό.

10428491_476916995744842_5815058542443005188_n
10479560_10152914932703496_2709566229614838248_n
10341574_10152914933658496_5219335138755961022_n


Στον τόπο της τραγωδίας όπου συνολικά βρήκαν τον θάνατο περίπου 100 άμαχοι σε τρείς οικισμούς, ένας ρώσος δημοσιογράφος κάλυπτε τα γεγονότα για λογαριασμό του Lifenews. Στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι αποσβολωμένος στη θέα ενός απανθρακωμένου, διαμελισμένου πτώματος.

1604785_476916642411544_1133244243598645213_n (1)

Σύμφωνα με βίντεο στη ρωσική γλώσσα και δημοσίευμα του dnr-news.com, είχε έναν χαρακτηριστικό διάλογο με έναν πολίτη:

-Ποιός είσαι εσύ;

-Δημοσιογράφος.

-Από πού;

-Ρωσία.

-Ρωσία; α…και ο Πούτιν είναι σιωπηλός; Γιατί σιωπά; Τι περιμένει;

-Ντρέπομαι για αυτόν

-Ντρέπεσαι; Εμείς νομίζαμε ότι ο Πούτιν έχει “αρ….”αλλά δεν έχει.

Οι συγκλονιστικές αυτές εικόνες, όπως και τα βίντεο, κάνουν τον οποιονδήποτε να λυγίζει και να διαπιστώνει τη φρίκη και τη μανία των Ουκρανικών Στρατευμάτων κατά ανθρώπων με τους οποίους μέχρι "χθες" ζούσαν μαζί.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου