Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

EΠΙΤΕΛΕΟΥΣ ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ BΟΕΙΝG

ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ, Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΟΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ 
SU-25 ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: "ΈΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ BΟΕΙΝG"





Oυκρανός πιλότος ενός εκ των δύο Su-25 τα οποία ακολουθούσαν το μοιραίο Boeing 777 παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ με το πολυβόλο του μαχητικού το επιβατικό αεροσκάφος. Είναι το μαχητικό που παρουσίασε μεσω δορυφορικών εικόνων το ρωσικό Γενικό Επιτελείο όταν και έδωσε στο φως της δημοσιότητας αδιάσειστα στοιχεία για το τι συνέβη κατά την διάρκεια της κατάρριψή του.


Την αποκάλυψη έκανε η γερμανική εφημερίδα Wahrheit fuer Deutschland και ήδη εχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς "έσπασε" την γραμμή των υπόλοιπων mainstream δυτικών ΜΜΕ που προσπαθούν χωρίς στοιχέια και αποδείξεις να ενοχοποιήσουν την Ρωσία, δια των επαναλαμβανόμενων δηλώσεων των ΗΠΑ ότι βρίσκεται πίσω από την κατάρριψη.

Φωτογραφίες από τον χώρο συντριβής του αεροσκάφους δείχνουν τρύπες από δεκάδες σφαίρες που προέρχονται από πολυβόλο. Η γωνία τους είναι τέτοια που δεν θα μπορούσε να προέρχεται από θραύσματα ενός πυραύλου εδάφους-επιφανείας.

Νωρίτερα ειδκοί του ΟΑΣΕ μελετώντας το κουφάρι του αεροσκάφους διεξήγαγαν κάποια αρχικά συμπεράσματα, που επιβεβαιώνουν την παραδοχή του Ουκρανού πιλότου.

Η ζημιά που προκλήθηκε στο Βoeing μπορεί να αποκαλύψει τι είδους όπλα χρησιμοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της κατάρριψης. Ο παρατηρητής του ΟΑΣΕ Michael Bochurkiv κατέληξε σε ένα σηματικό εύρημα.

"Είναι φανερό ακόμα και για έναν άσχετο ότι οι τρύπες αυτές μοιάζουν με εκείνες που προκαλεί ένα πολυβόλο. Εάν το πάμε παραπέρα τέτοιο είδος ζημιάς στο μέταλλο συντριβέντων αεροπλάνων δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ"


Τα ουκρανικά  Su-25, τα οποία σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΑΜ είδαμε δίπλα στο Boeing την στιγμή της κατάρριψης είναι εξοπλισμένα με διπλό πολυβόλο των  30-mm και με 250 σφαίρες εφοδιασμό.

O ειδικός Γερμανός Peter Haisenko μόλις δημοσίευσε για το θέμα της καταστροφής MH17: «Τα μαύρα κουτιά βρίσκονται στην Αγγλία και είναι στο στάδιο της αξιολόγησης. Τι μπορεί να προκύψει από αυτό; Μπορεί να είναι περισσότερο από ό,τι θέλετε να αποδεχθείτε .... αν δείτε την εικόνα 

Οι τρύπες στο Cockpit κάνουν την εικόνα συγκλονιστική. 

Πρόκειται για τρύπες από σφαίρες. Η ανάλυση των γεγονότων είναι σαφής: το cockpit δείχνει σαφείς αποδείξεις και πρόκειται για τρύπες από σφαίρες. Μπορείτε να δείτε τις τρύπες εισόδου και 
ορισμένα σημεία εξόδου. Οι άκρες στις τρύπες από σφαίρες είναι λυγισμένες προς τα μέσα, είναι πολύ μικρότερες και έχουν στρογγυλό σχήμα προκειται για διαμέτρημα 30 χλστ. 

Οι τρύπες εξόδου είναι λιγότερο καλά σχηματισμένες και οι άκρες σχίζονται προς τα έξω. Επιπλέον, είναι ορατό ότι οι οπές εξόδου έχουν σχίσει το διπλό στρώμα αλουμινίου και το έχουν λυγίσει προς τα έξω. Δηλαδή, θραύσματα από μέσα στο πιλοτήριο βγήκαν προς τα έξω. 

Υπάρχει μόνο ένα συμπέρασμα που μπορεί κανείς να κάνει, και αυτό είναι ότι το αεροσκάφος δεν χτυπήθηκε από πύραυλο. Η βλάβη στο αεροσκάφος είναι 
αποκλειστικά στην περιοχή του θαλάμου διακυβέρνησης και ο νοών νοείτω."

Ο επίσης Γερμανός εμπειρογνώμονας Bernd Biederman, δήλωσε «Η κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing στις 17 Ιουλίου στην Ανατολική Ουκρανία δεν θα μπορούσε να γίνει από πύραυλο εδάφους-αέρος". 

Υπάρχει τεράστιο θέμα. Ξεφυτρώνουν ξαφνικά πολλές διαφορετικές φωνές από την αμερικανική (μη στοιχειοθετημένη) άποψη, και ειδικά στην Γερμανία. Ίσως γιατί ξέρουν ότι έρχεται ο χειμώνας και θα χρειαστούν όπως και όλη η ΕΕ μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου. Γνωρίζουν άλλωστε στην Γερμανία ότι οι μόνοι που κερδίζουν από την απομόνωση της Ρωσίας είναι οι ΗΠΑ, αν και εκεί πολλοί επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν διαφορετική άποψη. Προφανώς βρισκόμαστε μπροστά από μια στημένη προβοκάτσια που στοίχισε τις ζωές 295 ανθρώπων

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου