Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ...


Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΠΟΛΕΣΘΕΝ ΠΟΙΜΝΙΟ»





Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο περίπου, ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας πήγε και μίλησε με κολακευτικά λόγια στο παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το «εκλεκτό» παιδί του Σιωνισμού, αποσπώντας τα εύσημα για την αφοσίωση του στα παγκόσμια σιωνιστικά, (νεοταξικά) ιδανικά.


Ουδέποτε άλλη φορά στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία, Έλληνας πρωθυπουργός παρουσιάστηκε τόσες πολλές φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στο παγκόσμιο Ισραηλίτικο Συμβούλιο, που είναι και το προπύργιο του διεθνούς Σιωνισμού, δίνοντας εξετάσεις για το μεγάλο του έργο στην υπηρεσία της Νέας Τάξης, (όταν λέμε Σιωνισμό, δεν εννοούμε τους απανταχού Εβραίους όπως κάποιοι «καλοθελητές» μας προσάπτουν επίτηδες).

Ο «εκλεκτός» αυτός του Σιωνισμού, που από την δεκαετία του ενενήντα είναι επίλεκτο μέλος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, (βλέπε Τάσος Δαρβέρης, «Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ», Εκδόσεις Στερέωμα, Θεσσαλονίκη 1994 ), υπακούοντας στις εντολές των πατρώνων του, διέθεσε το κόσμημα των ολυμπιακών αγώνων του 2004, το ΟΑΚΑ, που έγινε με τα ίδια μας τα χρήματα των φορολογουμένων, πρώτα για την σύναξη των ιεχωβάδων και στη συνέχεια για τους μουσουλμάνους, που έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια με αυθαίρετη εισβολή την ελληνική πρωτεύουσα. 

Μεθαύριο να μην εκπλαγούμε όταν το ΟΑΚΑ θα παραχωρηθεί για τις «ιεροτελεστίες» των πάσης φύσεως gay και άλλων «προοδευτικών» μορφωμάτων, γιατί το απαιτεί ο διεθνής Σιωνισμός και η Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων και των άθεων διεθνών απατεώνων.

Αλλά το θλιβερό δεν είναι τόσο αυτό, (άλλωστε κάνει πολύ καλά το «έργο» του), όσο ότι αυτόν τον πρωθυπουργό, (τον οποίο πολλοί τον απαλλάσσουν με εύστοχο τρόπο λόγω …ανίας), που εμφανίστηκε σαν ο πιο θεοσεβής πρωθυπουργός, τον στήριξε μεγάλο μέρος του θρησκευτικού ποιμνίου καθοδηγούμενο από τους ίδιους τους ιεράρχες του. Είναι αυτοί που τον ξαναψήφισαν στις τελευταίες εκλογές και του έδωσαν την δυνατότητα να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο του της καταστροφής του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. 

Είναι αλησμόνητες οι στιγμές της υποδοχής του από τους εκπρόσωπους του Αγίου Όρους που τον υποδέχτηκαν την προεκλογική περίοδο, εν μέσω των πολυπληθών καμερών των εθνοκτόνων καναλιών, ούτε λίγο ούτε πολύ σαν τον μεγάλο ευεργέτη του έθνους και της Ορθοδοξίας. 

Ιδού μερικά μονό από τα επιτεύγματα του «θεοσεβή» πολιτικού, που έκανε τα πάντα για την άγρα ορθόδοξων ψήφων στις τελευταίες εκλογές. 
Ψήφιση νομοσχεδίου στο ευρωκοινοβούλιο για την ανάδειξη της ομοφυλοφιλίας, νομοί διάλυσης της οικογένειας και του γάμου, κατάργηση Κυριακής αργίας, ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών, μετατροπή των θρησκευτικών σε θρησκειολογία, κατάργηση θρησκευτικών αργιών στη δημόσια εκπαίδευση, ευτελισμός των μυστηρίων της βαπτίσεως και του γάμου. 

Και έπεται συνέχεια με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το νομοσχέδιο της καύσης των νεκρών με την απαίτηση, (ακουστέ το εξωφρενικό!!!) να… ευλογούν οι ιερείς αυτή την καύση, την νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων και τέλος το γενικό ξεπούλημα όλων των εθνικών μας θεμάτων υπό τις ευλογίες του ευσεβούς, (απολεσθέντος) ποιμνίου.

Πως μπορεί αυτό το ποίμνιο να αποβάλει τους υποκριτές, «φαρισαίους» και «κόλακες» για να σώσει την πατρίδα από τους καταστροφείς της, από αυτούς που εχθρεύονται κάθε τι το ελληνικό και ορθόδοξο, από τους Νεοταξικούς που κατάκλυσαν και κατακυρίευσαν τις αρχές του τόπου; Έχει την μεγάλη δύναμη αλλά δεν έχει την ηγεσία. Η επίσημη ιεραρχία είναι στο, «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και στο «προσεύχεστε και.. κάνετε τα στραβά μάτια στην καταστροφή του τόπου» και ακόμα χειρότερα έμμεσα αλλά σαφώς, στηρίξτε τους νεοταξικούς καταστροφείς του τόπου. Ποιοι φωτισμένοι ιεράρχες, και υπάρχουν τέτοιοι, θα σηκώσουν ξανά το λάβαρο της αντίστασης για να αποφευχθεί η τελική καταστροφή και η εξαφάνιση του ελληνισμού; Αρκετά σιώπησαν. Καιρός να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Φωτεινά παραδείγματα υπάρχουν δόξα το Θεό πάρα πολλά στην ιστορία μας. Ο άγιος γέροντας Παΐσιος εύχονταν, «να αναστήσει ο Θεός Μακκαβαίους»!

Ο χρόνος είναι εναντίον μας και η τελική καταστροφή επέρχεται γοργά. Η φωτιά της νεοταξικης αλλά και της τζιχαντιστικής λαίλαπας άρχισε και μας τσουρουφλίζει επικίνδυνα, (ήδη οι Τζιχαντιστές απλώθηκαν και στον Λίβανο), η εξ ανατολών «σύμμαχοι» μας καραδοκούν για το «μοιραίο» χτύπημα και εμείς συνεχίζουμε να ευλογούμε την καταστροφή μας και τους πρωτεργάτες της. Ως πότε;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου