Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ...


Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑΓράφει η Σερένα Νομικού

Σε αντίθεση με τις Ελληνίδες και με τους Έλληνες, οι Γάλλοι δεν μένουν μόνο στα λόγια ή στις ευκαιριακές διαδηλώσεις όταν καταπατούνται τα δικαιώματα τους από αγράμματους και δουλοπρεπείς πολιτικούς, από δειλούς δικαστές ή από οτιδήποτε άλλο, αλλά αντιδρούν συλλογικά χωρίς να περιμένουν ηγέτες ή κόμματα για να τους ξεσηκώσουν.


Επικαιρότητα

Λίγες μόλις ημέρες μετά από τη σύλληψη ενός βασικού διοργανωτή του κινήματος «κίτρινα γιλέκα» εκ μέρους των γαλλικών αρχών, σημειώθηκαν ξανά διαδηλώσεις στη χώρα. Στο Παρίσι η αστυνομία αντέδρασε βίαια, με τη ρίψη δακρυγόνων και την κατασκευή οδοφραγμάτων πάνω από το Σηκουάνα, παρά το ότι οι διαδηλωτές ήταν ειρηνικοί. Πορείες διαμαρτυρίας διεξήχθηκαν σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας, αλλά και στη Μ. Βρετανία, με βασικό αίτημα την πλήρη αποκοπή της χώρας από την ΕΕ.

Φαίνεται λοιπόν καθαρά πως η παγκοσμιοποίηση, μικρογραφία της οποίας είναι η Ευρώπη, έχει αποκτήσει πια πολλούς εχθρούς. Απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που δεν είναι πρόθυμοι να σκύψουν το κεφάλι αποδεχόμενοι τα σχέδια του συστήματος Soros  και εγκληματικές συμφωνίες, όπως αυτή του Μαρόκου . 

Στην Ελλάδα βέβαια επικρατεί απόλυτη σιγή και πλήρης αδιαφορία, παρά το ότι είναι η χώρα, στην οποία επιβάλλονται κάτι περισσότερο από μαρτύρια. Δεν υπάρχει καν ενδιαφέρον για τα σχέδια της Γερμανίας να μετατραπεί σε ένα άθλιο στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών. Η απόλυτη αναισθησία!

Υπενθυμίζω για τη Γαλλία πως κανένας δεν είχε προβλέψει τίποτα. Κανένας δεν φανταζόταν πως αυτός ο θηριώδης αριθμός ατόμων θα πλημμύριζε τους δρόμους του Παρισιού. Κανένας δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κλιμακωθεί η βία στις διαμαρτυρίες σε ολόκληρη τη Γαλλία. 

Κανένας δεν υπέθετε πως η κυβέρνηση θα ένοιωθε τόσο ανίσχυρη και ανασφαλής, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει τα «κίτρινα γιλέκα» που έχουν γεμίσει τις τηλεοπτικές οθόνες του πλανήτη.

Πόσο μάλλον όταν τα «κίτρινα γιλέκα» δεν έχουν κανέναν αρχηγό, καμία οργάνωση και δεν εκφράζουν καμία απαίτηση. Το μοναδικό που ενώνει τους διαδηλωτές είναι ένας ύμνος: η Μασσαλιώτιδα, το πασίγνωστο γαλλικό τραγούδι που γεννήθηκε στην επανάσταση του 1789. 

Εντυπωσιακό για εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που, παρά το ότι έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα επί οχτώ ολόκληρα χρόνια, έχουμε σκύψει το κεφάλι ισχυριζόμενοι πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, επειδή δεν υπάρχει ηγέτης!

Που επικρίνουμε αυτούς που μας υποδεικνύουν πως έτσι θα καταστραφούμε και θα χαθούμε ως Έθνος από το πρόσωπο της γης ως ανεύθυνους, αφού έτσι θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική ηρεμία! Που έχουμε εξευτελιστεί διεθνώς, αποτελώντας ντροπή για την Ευρώπη. Που έχουμε χάσει την εθνική μας αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια, την ελευθερία και την κυριαρχία μας, χωρίς καμία ουσιαστική διαμαρτυρία.

Που έχουμε ανεχτεί την παράνομη αντιστροφή του δημοψηφίσματος, την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, την εξορία 700.000 παιδιών μας, τη μεταφορά των χρεών μας στις επόμενες γενιές, τη φτωχοποίηση και τον εξευτελισμό μας ακόμη και από τους αδύναμους γείτονες μας, με μία αδιαφορία που κυριολεκτικά σκοτώνει. 

Που περιμένουμε σαν ανόητοι την καγκελάριο μας να επισκεφτεί την Αθήνα, για να εξασφαλίσει την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας για τη Μακεδονία. Τι μπορεί αλήθεια να πει κανείς; Την πικρή αλήθεια. Απλά ότι έχουν απομείνει πολύ λίγες Ελληνίδες και ακόμη λιγότεροι Έλληνες στην Ελλάδα.

Οι Γάλλοι όμως παραμένουν Γάλλοι, παρά το ότι βίωσαν το διαφωτισμό και υιοθέτησαν τη Δημοκρατία σχεδόν 2.000 χρόνια μετά από εμάς. 

Αγωνίζονται για την ελευθερία και το βιοτικό τους επίπεδο. Δεν σκύβουν δουλικά το κεφάλι και δεν χρειάζονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν.

 Το κυριότερο, δεν είναι δειλοί, ούτε μοιρολάτρες και δεν φοβούνται, αφού είναι ένας απαιτητικός λαός, υπερήφανος για την ιστορία του, ενώ η εθνική τους αξιοπρέπεια είναι συνυφασμένη με την αντίληψη που έχουν για τη Δημοκρατία.

Αντίθετα, η Ελλάδα στερεί από τα παιδιά της τις ρίζες τους και έχει πάψει να τα διδάσκει την πραγματική ελληνική ιστορία. Τα αποκόπτει σταδιακά από τον τεράστιο πολιτισμικό θησαυρό τους, μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία και από τη θρησκεία τους, χαρακτηρίζοντας τα επαίσχυντα ως «Νεοέλληνες» που δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους προγόνους τους!

Όσον αφορά τους σημερινούς πολιτικούς που έχουν δρομολογήσει τα παραπάνω, δεν ξεπουλούν μόνο τον υλικό μας εθνικό πλούτο, αλλά και τα 3.500 χρόνια της ιστορίας μας. 

Δυστυχώς χωρίς να σέβονται καθόλου την πλειοψηφία του πληθυσμού που είπε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015, που δεν θέλει να ξεπουληθεί το όνομα της Μακεδονίας και που παραμένει πιστή στην Ορθοδοξία, κατανοώντας πως τα χρήματα (η εκκλησιαστική περιουσία) είναι αυτά που ενδιαφέρουν τα κομματικά πιόνια των Γερμανών, καθώς επίσης η διάλυση του ελληνικού Έθνους.

Σε αντίθεση με τις Ελληνίδες και με τους Έλληνες, οι Γάλλοι δεν μένουν μόνο στα λόγια ή στις ευκαιριακές διαδηλώσεις όταν καταπατούνται τα δικαιώματα τους, από αγράμματους και δουλοπρεπείς πολιτικούς, από δειλούς δικαστές ή από οτιδήποτε άλλο, αλλά αντιδρούν συλλογικά χωρίς να περιμένουν ηγέτες ή κόμματα για να τους ξεσηκώσουν. 

Εμείς έχουμε χάσει δυστυχώς την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, ειδικά μετά τη στυγνή δολοφονία της τελευταίας μας ελπίδας και νοιώθουμε ήδη πως δεν μας ανήκει τίποτα, έχοντας πάψει να αντιδρούμε.

Πρέπει όμως να νικήσουμε τη δειλία μας και να βρούμε ξανά την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, επειδή είναι απόλυτα αναγκαίο και λόγω του ότι πραγματικά το αξίζουμε.

 Σήμερα όμως, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά, ενώ δεν πρέπει να έχουμε καμία αμφιβολία πως ο εχθρός της Ελλάδας και της Ευρώπης είναι η 4η πιο διεφθαρμένη χώρα στον πλανήτη. 

Αυτή που αιματοκύλισε δύο φορές την ήπειρο μας, που μας χρωστάει και δεν πληρώνει, που επιχειρεί για τρίτη φορά να κυριαρχήσει στην Ευρώπη και που θέλει να μας εξαφανίσει ως Έθνος, όπως ακριβώς η ανέκαθεν σύμμαχος της, η Τουρκία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου