Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΘΑ  ΑΝΟΙΞΟΥΝ...


Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Όταν οι ουρανοί θα ανοίξουν, μην θορυβηθείτε, μην τρέξετε να κρυφτείτε διότι τότε θα είναι η ημέρα σας… 

Όταν οι ουρανοί θα ανοίξουν, μην θορυβηθείτε, μην τρέξετε να κρυφτείτε διότι τότε θα είναι η ημέρα σας, που δικαίως θα είσθε απέναντι στον Ουράνιο Πατέρα και στον Χριστό, 


Τότε θα είναι ημέρα της αλλαγής, της σωτηρίας, της αληθείας που όλοι θα δικαιούνται να δικαιωθούν βάσει των πράξεων τους και θα μοιρασθουν τα τάλαντα. 

Διότι Ο Ουράνιος Πατέρας είναι πάντα ο μόνος Δίκαιος, που με δικαιοσύνη και νηφαλιότητα έφτιαξε το βασίλειο της γης και όλα όσα ζουν επάνω σ’ αυτήν, που εσείς κατοικείτε. 

Έδωσε το δικαίωμα να ζουν αρμονικά η ημέρα με την νύχτα, ο ήλιος με την σελήνη, η γη με τα δάση και τα δάση με τα φυτά, τα φυτά με το νερό, το νερό με τα ζωντανά και εσείς οι άνθρωποι να ζήσετε αρμονικά με όλα τα παραπάνω. 

Όλα αυτά , μόνο με ένα πράγμα συγκρατιούνται, με την αγάπη και τον σεβασμό προς τον Θεό και Ουράνιο Πατέρα μας. 

ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΙΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΒΑΣΜΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ. 

Γι’ αυτό σας λέω ότι την ώρα που οι ουρανοί θα ανοίξουν, τότε η Δικαιοσύνη του Θεού θα Λάμψει!! 

Προσευχηθείτε, παρακαλέσετε να ξαναέλθει η αγάπη, προσευχηθείτε στον Θεό με ταπείνωση και στοργή, γιατί στοργικώς και δικαίως είναι ο Ουράνιος Πατέρας , τότε μόνον θα έχετε το δικαίωμα να είσαστε απέναντι του και μπροστά του, καθώς επίσης και στον Χριστό. 

Έχετε το δικαίωμα να συγχωρείτε άπειρες φορές για να συγχωρηθείτε, διότι έτσι λέει ο Νόμος του Θεού. 

Όποιος ξέρει να συγχωρεί και να μετανοεί και να προσεύχεται, θα συγχωρεθεί στη Δικαιοσύνη του Ουράνιου Πατρός και του Υιού 

Σημείωση Γεωκών 

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου