Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ...


Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ…
 




Κοινοποιεί ο Γεωκών

Ήλθαν οι ημέρες, που ο πιο σιχαμερός άνθρωπος στην γη κατά τις γραφές, θα έλθει από την φυλή Δαν. 

Γεννημένος από πόρνη γυναίκα και ανθρώπινη σάρκα , όπως τα λέγουν και οι προφητείες και οι Άγιοι της εκκλησίας. 


ΠΡΟΣΕΞΤΕ, από την πλάνη, που με καλά και όμορφα λόγια θα προσπαθήσουν να σας βγάλουν από τον δρόμο Του Χριστού. 

Θα προσπαθήσουν να σας αλλάξουν, να σας βάλουν στην καρδιά σας μίσος και ζήλεια αφάνταστη, και θεό θα σας βάλουν να κάνετε το χρήμα και την υλη, και τον πραγματικό Θεό να τον ξεχάσετε και Τον Χριστό να τον αρνηθείτε. 




Και εκείνον (τον αντίχριστο) σαν βασιλέα να υποδεχθείτε. 

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, διότι αυτές τις ημέρες και τις νύχτες, λιγότερες σε χρόνο θα τις κάνει Ο Χριστός. 

Να μην περιμένετε τον αντίχριστο, ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ. 

Την Δευτέρα Παρουσία Του Χριστού να περιμένετε , όπως Ο Ουράνιος Πατέρας την έχει υποσχεθεί. 

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, με υπομονή και θάρρος, κτίστε μέσα σας τον ναό της Πίστεως , της χαράς και της αιωνίας ζωής στην βασιλεία του Ουρανού, διότι αυτή σας ανήκει. 

Όμως αυτά με κόπο, με καλές πράξεις, με επιμονή, πίστη, μετάνοια και εξομολόγηση θα τα καταφέρετε. 

Σε λίγο θα διανύσουμε τον τελικό πόλεμο της Αναστάσεως της ψυχής η τον θάνατο της, ο θάνατος της ψυχής θα επέλθει, εάν πιστέψετε σε εκείνον τον ψευδοπροφήτη που μόνο θλίψη θα φέρει ..υπερασπιζόμενος τον βασιλέα του (τον αντίχριστο), αλλά μόνο βασιλιάς δεν θα είναι αυτός. 

Την ευλογία Του Ουράνιου Πατέρα να έχετε και το Έλεος Του να σας σκεπάσει, και να φερθείτε όπως ο καλός Σαμαρείτης για να κερδίσετε πραγματικά την Βασιλεία Του Ουρανίου Πατέρα. 

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. 

Τι θέλετε να κάνετε; Να διαλέξετε την Αιώνια ζωή μαζί με τον Ουράνιο Πατέρα, Τον Χριστό και Το Άγιο Πνεύμα ή να τους αγνοήσετε και να ακολουθήσετε τις ανοησίες που σας υπόσχονται; 

Δεν άλλαξαν οι καιροί, είναι και πάλι αυτός ο ίδιος ο σατανάς, απλώς άλλαξε η εποχή, η νοοτροπία του όμως παραμένει η ίδια…

Σας φτιάχνουν τα κάγκελα της φυλακής για να σας βάλουν στο προαύλιο της και μετά έναν-έναν όπως τα πρόβατα, να σας σφραγίσουν. 

Παιδιά μου κάνετε υπομονή, και θερμή προσευχή, να έχετε πίστη και να μην φοβάστε… 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ 


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου