Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΓράφει η Anna ArtΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ!!

ΜΕ ΟΛΟΥΣ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Δεν νοείται και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε όλα τα χρονικά της ιστορίας μας να παραδίνουμε σε καιρό ειρήνης Ελληνικό έδαφος εθνότητα και ιστορία!! 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!! 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!! 

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!! 

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ !! 

ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ!!


ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!! 

Και περισσότερο σιχαίνομαι όλους αυτούς είτε είναι συγγενείς είτε φίλοι που τους ψήφησαν!!


Δεν έχω ξαναδεί τόσο πουλημένο πρωθυπουργό και πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως τους τωρινούς!!
Δεν μπορώ να συγχωρήσω κανέναν απο τους κυβερνώντες.

Δεν μπορώ να ανεχτώ καμμία δικαιολογία του τύπου μας εκβιάζουν ξένες δυνάμεις του τύπου,Αγγλία,Γαλλία,Γερμανία,Αμερική!! Τέλος πάντων ποιοί σκατά είναι αυτοί;

Γιατί δεν κοιτάνε τα του οίκου τους ,τα της χώρας τους;

Γιατί μια ζωή έχουν επεκτατικές τάσεις και θέλουν να μπερδεύονται μονίμως στα πόδια ολονών;

Γιατί θέλουν να εξασφαλίζουν τα συμφέροντα των δικών τους χωρών κλέβοντας και ξεζουμίζοντας το βιός και τον πλούτο άλλων χωρών;Τι σκατά θέλουν;

Δεν ξέρουν ότι δεν είναι αιώνιοι και ότι μαζί τους εκτός απο το χώμα και τις κατάρες των λαών δεν θα τους συνοδεύει τίποτε άλλο;

Δεν ξέρουν ότι θα είναι πάντα μισητοί στους αιώνες των αιώνων απο τους λαούς,όπως είναι ο Χίτλερ και πόσοι άλλοι δικτάτορες;

ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ!!Ομως δεν χωράει καμμιά δικαιολογία,διότι εάν δεν υποκύπταν τα ελεεινά υποκείμενα που μας κυβερνούν που έχουν ξεπεράσει την δράση και φήμη του ΕΦΙΑΛΤΗ,δεν θα μπορούσε κανείς μα κανείς ούτε να απαιτήσει ούτε να διεκδικήσει τίποτε.Αρα ας μην ακούω άλλες μαλακίες εκβιάζονται και αυτοί.

Αν ήταν τόσο άχρηστοι και δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με τους εκβιαστές,ας μην ζητούσαν ποτέ την ψήφο μας.
Γιατί απο την μία μας ζητάνε την ψήφο μας για να μας εκπροσωπήσουν με την προυπόθεση ότι θα υπηρετήσουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας εφόσον ο λαός είναι κυρίαρχος και απο την άλλη ενεργούν με πισώπλατα χτυπήματα στον λαό χωρίς ποτέ να τον ρωτήσουν.

Πότε μας ρωτήσατε ρε παλιολαμόγια παλιοαπατεώνες , παλιοπροδότες, για να μαγειρέψετε το χρέος και να μας οδηγήσετε στα μνημόνια,ενώς εσείς κουβαλούσατε μαύρες σακκούλες με λεφτά του Ελληνικού λαού στα διαμερίσματα σας;Πότε μας ρωτήσατε για να υποθηκεύσετε όλον τον Εθνικό πλούτο στο υπερταμείο;


Πότε μας ρωτήσατε αν θέλαμε να υπερφορολογούμαστε απο μία αόρατη αρχή την ΑΑΔΕ με έδρα στην ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ,και να μας ξεζουμίζετε με αντισυνταγματικό τρόπο και ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα εντελώς παράνομα και καταχρηστικά για να ξεχρεώνουμε τους τοκογλύφους( τράπεζες ) και τα δικά σας γαμησιάτικα;

Και χωρίς να μας ρωτήσετε για τίποτε που να σας θυμίσω το <<ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ>> 

ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!

ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!! 
Πότε επίσης μας ρωτήσατε για να μας κουβαλήσετε όλους τους αχρείους απο την Ασία και Αφρική για να μαυρίσει το μάτι μας και να τους παρέχετε τα πάντα απο το υστέρημα μας ενώ εμάς μας παίρνετε με το έτσι θέλω τις περιουσίες μας;

Αλλά είπα: Δεν είμαι θυμωμένη μόνο μαζί σας!! Είμαι θυμωμένη με όλο αυτόν τον συρφερτό που σας συντηρεί!!Δικαστικούς, Αστυνομικούς, δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, νομαρχιακούς, περιφερειακούς, εφοριακούς, καθηγητές , δασκάλους, και γενικώς όλους αυτούς που προσκυνούν και θυμιατίζουν το βρωμοσύστημα λέγοντας ότι "εκτελώ εντολές"!!

ΒΛΗΜΑΤΑ,Ε ΒΛΗΜΑΤΑ!! 
ΑΝΑΘΕΜΑ!! 

ΤΙ ΣΚΑΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ;

ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ;Πήρατε ποτέ την δύναμη σας να ορθώσετε ανάστημα,νάνοι έ νάνοι και να πείτε ΟΧΙ,εγώ δεν εκτελώ παράνομες εντολές,εδώ χάνεται η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΟΡΙΣΤΗ ΛΕΞΗ,είναι η ΓΗ ΜΑΣ, η ζωή μας το μέλλον των παιδιών μας.


Αλλά ξέχασα.


Εσείς ξέρετε να ορθώνετε ανάστημα μόνο σε ότι αφορά τους μισθούς σας και τις προαγωγές σας,θαρρείς και όλα αυτά που γίνονται στην Πατρίδα μας δεν σας αφορούν δεν θα έρθουν στα δικά σας τα κεφάλια.

Η λογική του δημοσίου.

Και τι μπορώ να κάνω εγώ;

Δεν θα ακουστώ δεν πρόκειται να γίνει κάτι.

Ασε να βγάλουν άλλοι το φίδι απο την τρύπα μπάς και σώσουν και εμένα!! 

Αμ δέ!!

Κανένας πλέον δεν θα σας σώσει αν δεν ξεκουνηθείτε.

Ολα έτσι χαλάλι θα τα δώσετε και δεν θα μπορείτε να βγάλετε και άχνα γιατί δεν θα σας παίρνει.
Και όσο για τους υπόλοιπους που περιμένουν να τους σώσουν τα πουλημένα λαμόγια οι διοργανωτές που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια, έχω να πώ ,πώς αν δεν είστε αποφασισμένοι όλοι να σωθείτε και να σώσουμε το βιό μας την Πατρίδα μας μόνοι μας μην περιμένετε απο κανέναν να σας σώσει.

Αυτοί ήδη απο τώρα ξεκίνησαν τις μαιμουνιές για να μπερδέψουν τον κόσμο και να τον διασπάσουν!! 

Τα γνωστά λαμόγια!!Την μία διάβασα θα γίνει στις 20 του μήνα το συλλαλητήριο την άλλη στις 21,την άλλη στις 27 του μήνα.


Οτι έγινε και με της Θεσσαλονίκης στις 8 Σεπτεβρίου που γίνανε 7 συλλαλητήρια σε μιά μέρα και σκορπίσανε τον κόσμο σε διάφορα σημεία για να τον ελέγχουν.

Τα ίδια κάνουν και τώρα.

Και μετά κατευνάζουν τα πατριωτικά αισθήματα του κόσμου και στέλνουν τον κόσμο σπίτι αφού του έχουν ρίξει πρώτα 1 τόννο χημικά ,απογοητευμένο και μερικώς εκτονωμένο.

Πανηγύρια!! Για αυτό λέω: Η είμαστε αποφασισμένοι αν πάμε όλοι όμως οι Ελληνες , όχι κάποιοι να περιμένουν τους άλλους να αγωνιστούν για αυτούς,να αγωνιστούμε μέχρι να φύγουν να κάτσουμε εκεί και να μην το κουνήσουμε ρούπι ότι και να γίνει να τους αναγκάσουμε να ακυρώσουν την συμφωνία και όλα τα παράνομα,ειδάλλως να κάτσουμε να το φάμε και να σκάσουμε!! 

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!! 

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΓΙΝΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!! 

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!!
1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ

    Πανελλαδικό Συλλαλητήριο 20/1/2019 Σύνταγμα

    https://www.youtube.com/watch?v=BbiRA3_kEPo

    ΑπάντησηΔιαγραφή