Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!


ΤΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ «ΒΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ» 

4ΒΙΝΤΕΟ


Διαδηλωτές του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» κατέκλυσαν τους δρόμους για μία ακόμη φορά διαμαρτυρόμενοι για την ακρίβεια και καταλογίζοντας αδιαφορία στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Συγκρούστηκαν  με αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, κοντά στο κτίριο της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και το Μουσείο Ορσέ στο Παρίσι. 


Σύμφωνα με την αστυνομία, στις διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων» συμμετείχαν σε ολόκληρη τη χώρα περίπου 25.000 άνθρωποι, σήμερα στις 15.00 τοπική ώρα, με τις αρχές να σημειώνουν ότι στο απόγειο των κινητοποιήσεων το περασμένο Σάββατο ο αριθμός τους ανερχόταν στις 32.000.

Η προπαγάνδα οργιάζει, τα ΜΜΕ κατηγορούν τον γαλλικό λαό και μιλάνε για  «βίαιες ενέργειες των κίτρινων γιλέκων κατά των αστυνομικών δυνάμεων» υιοθετώντας τις γελοίες ανακοινώσεις της αστυνομίας:

«Η κατάσταση είναι τεταμένη, κυρίως στο Παρίσι, όπου καταγράφονται βίαιες ενέργειες εναντίον των δυνάμεων επιβολής του νόμου, (καταγράφηκαν επίσης) απόπειρες εισβολής σε νομαρχίες (Μοντπελιέ, Τρουά), στο Πρωτοδικείο του Αβινιόν και επεισόδια σήμερα το πρωί στο Μποβέ» σημειώνεται από την αστυνομία







BREAKING: Video shows 1000s of yellow vest protesters gathering on the Champs-Élysées as night falls in Paris. Police are firing tear gas at the protesters

Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν ειρηνικά στο Παρίσι, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 4000 ανθρώπων, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, ωστόσο το απόγευμα ξέσπασαν επεισόδια στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, και οι διαδηλωτές κατηγορούνται ότι άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα εναντίον των ΜΑΤ που είχαν στήσει οδοφράγματα σε γέφυρες στον ποταμό Σηκουάνα. Διαδηλωτές πυρπόλησαν επίσης κάδους απορριμμάτων, μηχανάκια κι ένα αυτοκίνητο στη λεωφόρο Σεν Ζερμέν.

Η προπαγάνδα του «ανεξάρτητου» Γαλλικού Πρακτορείου:

«Το να βάζουν φωτιά έτσι, δεν είναι δυνατό. Πρόκειται για την αποκάλυψη» σχολίασε μια γυναίκα στο Γαλλικό Πρακτορείο, διατυπώνοντας την ανησυχία της για την «εικόνα της Γαλλίας στον κόσμο».





BREAKING: Yellow Vest protesters are barricading the road in Paris. 1000s of protesters are currently marching to the Champs-Élysées




Δύο μήνες αφότου ξεκίνησαν να μπλοκάρουν δρόμους, να κάνουν καταλήψεις σε διόδια και να οργανώνουν διαδηλώσεις στο Παρίσι, τα «κίτρινα γιλέκα» επιδιώκουν να δώσουν μια νέα ώθηση στο κίνημά τους, που εξασθένισε κατά τη διάρκεια των εορτών.

Φοβισμένη από τις διαδηλώσεις , η κυβέρνηση του προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν ξεκίνησε τη νέα χρονιά χαρακτηρίζοντας τους εναπομείναντες διαδηλωτές ακτιβιστές που θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση. Την Τετάρτη το βράδυ, η αστυνομία συνέλαβε ένα από τα επιφανέστερα ηγετικά στελέχη του κινήματος.

Ο Μακρόν κατηγορεί τα «κίτρινα γιλέκα» για βιαιότητα αυτός που ανέπτυξε ελεύθερους σκοπευτές εναντίον ανυπεράσπιστων πολιτών




Αυτός ο φασίστας που έδωσε εντολή να σκοτώνουν στο ξύλο τους διαδηλωτές: 


Εδώ βλέπουμε πόσο εκτιμάται το δικαίωμα να διαδηλώνει κανείς στο και επομένως στην καρδιά της δημοκρατικής Ευρώπης.


Here we see how much the right to demonstrate is appreciated in and thus in the heart of democratic Europe.
There is no democracy in the EU only the fascist ideologies of the globalist elitist. Who did the French think they were voting for when they elected this elitist. Did they actually believe that a member of the Bilderberg elites a UN lapdog would have any cares about the people

Αυτός ο δήμιος που μετέτρεψε την αστυνομία σε ISIS και έδωσε εντολή να συλληφθούν αθώοι 12χρονοι μαθητές και να γονατίσουν σαν αιχμάλωτοι ισλαμοφασιστών 





κατηγορεί τα «κίτρινα γιλέκα» για βιαιότητα!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου