Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!
Γράφει ο Γεωκών

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ …πολιτικοί, πολεμούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία , προωθούν την παραχώρηση του ονόματος   «Μακεδονία» στα Σκόπια 

Ο εχθρός δεν βρίσκεται προ των πυλών. Ο εχθρός βρίσκεται ΜΕΣΑ στην Ελλάδα και είναι επικίνδυνοι διότι είναι, Προδότες, ανθέλληνες, και αντίχριστο.ι 

Πόσο αίμα Ελλήνων χύθηκε για να γραφτ η πανένδοξη ιστορία της Ελλάδος μας που είναι γεμάτη από σελίδες ηρωισμού και λατρείας της Ελευθερίας, και όλες αυτές οι θυσίες, όλοι αυτοί οι ποταμοί αίματος, όχι για κατακτήσεις , αλλά πάντα για μια ιδέα, την ιδέα της Ελευθερίας. 

Βλέποντας τους σημερινούς κατοίκους της Ελλάδας, εκτός ολίγων, πραγματικών Ελλήνων, σκέπτομαι : ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Πρόκειται περί των ιδίων Ελλήνων που το 1821 ξεσηκώθηκαν και έδιωξαν τους βαρβάρους κατακτητές ;;; 

Ο Άγιος Παΐσιος .. Έλεγε: «Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει και οι άνθρωποί του οργανώνονται, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη. Τον εαυτό του μόνο κοιτάει να βολέψει ο καθένας και τίποτε περισσότερο. Και ό,τι να τους κάνεις, όσο κι αν τους κουνήσεις, με τίποτε δεν ξυπνούν. 

Άντε να λείψετε, χαμένοι άνθρωποι! Τέτοιοι είναι οι άνθρωποι σήμερα. Δώσ’ τους χρήματα, αυτοκίνητα και δεν νοιάζονται ούτε για την πίστη, ούτε για την τιμή, ούτε για την ελευθερία. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγονοί μας από τους τάφους. 


Εκείνοι υπέφεραν τόσα για την πατρίδα και εμείς τι κάνουμε γι’ αυτήν; Ή Ελλάδα, ή Ορθοδοξία, με την παράδοση της, τους Αγίους και τους ήρωες της, να πολεμείται από τους ίδιους τους Έλληνες και εμείς να μη μιλάμε! Είναι φοβερό! » 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ «Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ » ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου