Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,  
ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ

Γράφει ο Νικόλαος Λ. Μωραίτης

Όλοι στον εθνικό αγώνα στις τόσο κρίσιμες στιγμές για το Έθνος μας. Απαιτείται αγώνας πανεθνικός και προς κάθε κατεύθυνση για την κατοχύρωση των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων. 


Χρειάζεται η καθολική κινητοποίησει όλων μας εναντίον των μισθαρνών οργάνων του διεθνούς σκοταδισμού, που επιβουλεύονται την Ελληνική Μακεδονία και τον Ελληνισμό. 

Εναντίον όλων εκείνων των ανθελληνιστών, αφελληνιστών και μισελληνιστών απ’ όπουδήποτε και αν προέρχονται, όποιαδήποτε θέση και αν κατέχουν, όποιονδήποτε κύριο και αν πρεσβεύουν και όπουδήποτε και αν βρίσκωνται – ιδίως αυτών των νεφελοβατούντων και ανεύθυνων Νάνων πολιτικών που γυρνάνε ανάμεσά μας – για να σταματήσουμε το εθνοκτόνο έργο τους με ένα «Όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών.

 Θα περάσουν αυτή την «Συμφωνία των Πρεσπών» οι ανεγκέφαλοι Βουλευτές γιατί τις εντολές τις δίνει το κόμμα. Αυτοί δεν λειτουργούν με τους όρους του εθνικού συμφέροντος. Δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τον λαό, ο λαός δεν συναποφασίζει στις εθνικές αποφάσεις. 

Επιτέλους, ασκήστε πολιτική κυριαρχεία και λειτουργήσετε ως εντολέας, βάση του συντάγματος, για το εθνικό συμφέρον της πατρίδας μας. 

Η πατρίδα αναμένει ένα ελπιδοφόρο μύνημα αφυπνήσεως από το λήθαργο που περιπέσατε, μήπως και συνέλθετε. Έχετε δικαίωμα να συναποφασίζετε. 

Η σημερινή βουλή θα περάσει την «Συμφωνία των Πρεσπών» γιατί είναι εντολοδόχος του κόμματος. Κάντε κάτι για την Ελλάδα μας, με γνώμονα όμως πάντοτε και πάνω απ’ όλα ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. 

Ας αντλήσουμε, λοιπόν, δύναμη και θάρρος από το μήνυμα αυτό και ας ξεχυθούμε στον αγώνα εναντίον των εχθρών του Έθνους μας, γιατί ο Ελληνισμός διέρχεται μεγάλη κρίση. Πρέπει να ξεσηκωθούμε και να απομονώσουμε τους αφελληνιστές και αρνησιπάτριδες. 

Είναι βαρειά η ευθύνη που φέρνουμε από την μεγάλη κληρονομιά. Οι λόγοι που οδηγούν τις Μεγάλες Δυνάμεις να κάνουμε υποχωρήσεις είναι πολλοί και σοβαροί, αφορούν πρωτίστως την ασφάλειά μας, μπροστά στον κυκεώνα των διεθνών και περιφερειακών εξελίξεων που αναμένονται στην περιοχή, και χρειάζονται απαραιτήτως την στρατηγική και στρατιωτική αδρανοποίηση του Ελληνικού χώρου. 

Εκεί έγκειται το μυστικό της όλης υπόθεσης. Σε αυτή την κρίσιμη φάση, που το πολιτικό σύστημα ενδύδει και συνθηκολογεί και θέτει σε κίνδυνο την μελλοντική ασφάλεια της Ελλάδας, η απόφασή σας αποτελεί εθνική επιταγή και τον φόβο όλων εκείνων, που υπονομεύονται αυτή καθ’ αυτή την υπόσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Με την προδοτική πολιτική, σταθείται στο ύψος των περιστάσεων και προτάξετε ένα μεγάλο όχι σ’ εκείνα τα πονηρά σχέδια απ’ όπουδήποτε και αν προέρχονται, επειδή πρέπει να πιστεύετε στον αμετάβλητο στόχο σας, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι ελεύθερη, ενιαία και μια ΕΛΛΑΔΑ ακέραιη γεωγραφικά. 

 Παραδώστε την σκυτάλη και την παρακαταθήκη στα παιδιά σας, και στις επόμενες γενιές. Για ότι σκέφτεσαι να κάνεις, κάντο για την Ελλάδα μας, με γνώμονα όμως πάντοτε και πάνω απ’ όλα ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. 

Νικόλαος Λ. Μωραίτης. Ph.D.

Διεθνείς Σχέσεις-Συγκριτική πολιτική-Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ. Καλιφόρνια, U.S.A. Ιανουάριος 2019Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου