Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ!


ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ


ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει ο Γεωκών

Ελληνόφωνοι Ηγέτες, Ξενόδουλοι, ξενοκίνητοι και προδότες , αντί να αγωνίζονται ‘’ υπέρ βωμών και εστιών ‘’ αγωνίζονται για την καταστροφή και διάλυση της Ελλάδας.

Η αναίδεια τους δεν έχει όρια, ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 


Έλληνες η ελευθερία , από ξενοκίνητους δυνάστες, αποκτάται πάντα με πόνο και αίμα, η αδράνεια και ο φιλοτομαρισμός είναι γνωρίσματα , και ένδειξη εθνικής και κοινωνικής σαπίλας.

Οτιδήποτε και αν συμβεί τις επόμενες μέρες, ένα πρέπει να γνωρίζουν οι δυνάστες, ότι από τώρα να αρχίσουν να μετρούν μια-μια τις ημέρες παραμονής τους εις την εξουσία, και όχι μόνο.

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ…

Έλληνες το «χάσμα μεταξύ ημών και εκείνων μέγα εστί» και δεν υπάρχει γεφύρωμα, το μόνον που έχουν καταφέρει είναι να ενώσουν τους Έλληνες, οι οποίοι από αύριο θα υψώσουν την φωνή τους βγαλμένη από τις φλέβες της ιστορίας τους, θα αντλήσουν δύναμη από την ψυχή τους και θα ζητήσουν ότι τους ανήκει.

Από αύριο ο Ελληνικός Λαός θα βαδίσει προς τα πραγματικά πεπρωμένα του, ας το καταλάβουν επιτέλους οι δυνάστες του

Οι εχθροί της Ελλάδας και των Ελλήνων φαίνεται ότι δεν έχουν ακόμα μάθη την μιαν και μόνην αλήθεια, ότι ο Ελληνικός λαός είναι ο μόνος που δικαιούται να αποφασίζει, μακριά τα χέρια σας από την Μακεδονία, φύγετε όσο είναι νωρίς από την Ελλάδα, 

ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Έλληνες μόνο αν τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι πρόδωσαν και συνεχίζουν να προδίδουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό τότε μόνον αυτός ο τόπος , ο τόπος των Ελλήνων θα πάει μπροστά.

Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης είπε: «όταν μου πειράζουν την πατρίδα και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν »

Είμαι σίγουρος ότι αυτό που είπε ο Στρατηγός «θα ενεργήσω»

Είναι πολύ ξεκάθαρα τι εννοεί, εμείς κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε.

Στρατηγός Μακρυγιάννης«ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΝΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ» 

( σας θυμίζει τίποτα αυτό; )

Έλληνες, οι προδότες κτυπούν την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια, διότι γνωρίζουν ότι χωρίς αυτά δεν υπάρχει Ελληνισμός! 

Έλληνες, σταματήστε την προδοσία και την παραποίηση της ιστορίας, έχουμε υποχρέωση να τους σταματήσουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε ένα είδος αντίστασης των Ελλήνων: Φωνάζουν «προδότη» τον ΠτΔ Παυλόπουλο...

Μετά φωνάζουν στους ΜΑΤατζήδες που δίκην πραιτωριανών επιτίθενται στον κόσμο:
«ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ»!

Πράγματι δεν αξίζουν να φοράνε το εθνόσημο, αν είναι ελληνόφωνοι, διότι έχουν «εμπλουτισθεί» τα ΜΑΤ και με ξένους...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου