Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ


ΙΔΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΤΣΩΝ» ΚΑΙ ΜΑΤΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- 2 ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το συλλαλητήριο σε ανάρτησή μας μιλήσαμε για στημένους «αναρχόμπατσους» που ανέβηκαν τα σκαλάκια. 


Μας στάλθηκαν λοιπόν φωτογραφίες μεταξύ των οποίων και αυτή από κάτω, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι από το συλλαλητήριο. 



Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα μπορούσαν κάλλιστα με 2 από τις 30 ή 40 διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν κατεβάσει να περικυκλώσουν και να στριμώξουν στα σκαλοπάτια τους μπαχαλάκηδες (εφ΄όσον δεν είναι δικοί τους όπως ισχυρίζονται) και να τους συλλάβουν χωρίς να ρίξουν σταγόνα δακρυγόνου!


Αλλά απλούστατα ήθελαν το θέατρο της «σύγκρουσης» με τους «αναρχόμπατσους» για να διαλύσουν το συλλαλητήριο...

Το παρελθόν άλλωστε, έχει πλούσια περιστατικά όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ακολουθούν και το παρακάτω βίντεο: 

Φωτ. 1.«Αναρχόμπατσοι» και ΜΑΤατζήδες σε παράταξη



Φωτ. 2 και 3.Οι «αναρχόμπατσοι» μεταφέρουν τα ρόπαλά τους παρουσία των συναδέλφων τους



ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ...

Στο 11ο δευτερόλεπτο βλέπουμε μια ομάδα κουκουλοφόρων, αφού έχει πετάξει φωτοβολίδα και μολότοφ εναντίων των ΜΑΤ κι αυτά κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους έναν από τους κουκουλοφόρους να κάνει κινήσεις με τα χέρια σαν να λέει "ώπα, σταθείτε εμείς είμαστε".

 Και η πλήρης αποκάλυψη... ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα ώστε να δει η διμοιρία ποιος είναι... κάπως έτσι τελειώνει η ιστορία... μετά μάλλον πήγαν και για καφέ. 



Αλλά όπως είναι φυσικό με αυτά τα στοιχεία δεν θα μπουρούσαμε να μιλήσουμε για δικαίωση του ιστολογίου μας. 

Έχουμε όμως ένα βίντεο ακόμα...και αυτό είναι από το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019!

Ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων που δείχνει κουκουλοφόρους προβοκάτορες να βγαίνουν από την Βουλή κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου και να βρίσκουν καταφύγιο εκεί που βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το βίντεο ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα αρνητικά σχόλια σχετικά με τον ρόλο και την ταυτότητά τους. 

Πώς είναι δυνατόν αυτά τα άτομα να μπορούν να βρίσκονται μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίες εκείνη τη στιγμή πετούσαν εκατοντάδες ληγμένα χημικά στους διαδηλωτές;

Και πώς κατάφεραν οι τρεις κουκουλοφόροι να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο προαύλιο της Βουλής αν δεν είναι αστυνομικοί;

Το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε προχθές στο facebook από τον χρήστη Νίκβαν Κονστ  έχει συγκεντρώσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των χρηστών οι οποίοι ζητούν επιτακτικά αυτό το υλικό να πάει στη Δικαιοσύνη για να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα άτομα.

Οι τρεις κουκουλοφόροι προβοκάτορες φαίνεται σαν να κινούνται άνετα στο προαύλιο της Βουλής και η παρουσία τους δεν μοιάζει να κινητοποιεί τα ένστολα μέλη των δυνάμεων που είναι επιφορτισμένες με την τήρηση της τάξης.

Οι εικόνες από τις κινήσεις των τριών κουκουλοφόρων από τη στιγμή που βγαίνουν από το εσωτερικό της Βουλής, τρέχουν στο περιστύλιο και κατεβαίνουν προς το προαύλιο ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ, δίπλα στο όχημα της Πυροσβεστικής και κοντά σε ένα λευκό βαν με συμβατικές πινακίδες που είναι σταθμευμένο κοντά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου. 

Δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα που καθιστούν επιτακτικές τις απαντήσεις από την Ελληνική Αστυνομία η οποία όμως το πολύ να φροντίσει να κατεβεί το βίντεο από το You Tube, πράγμα που θα επιβεβαιώσει την ενοχή της...





Το ανωτέρω βίντεο βέβαια ανάγκασε την ΥΦΥ.ΠΡΟ.ΠΟ. Γεροβασίλη να παραδεχτεί αυτό που γράψαμε δηλαδή ότι :
οι «κουκουλοφόροι» στο βίντεο είναι αστυνομικοί !!!


ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου