Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,
 Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ




Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης


Κατά την συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ο κύριος Καμμένος μετά το βελούδινο διαζύγιο σχεδόν έκλαιγε για την Μακεδονία και εκλιπαρούσε τον πρώην συνεταίρο του έστω και την ύστατη στιγμή να δείξει εθνικό φρόνημα και να μην πέσει στο ατόπημα της προδοσίας.

Για να ξεπλύνει ο ίδιος την κατηγορία ότι θα μπορούσε να σώσει την Μακεδονία εάν πραγματικά το ήθελε, όταν το καλοκαίρι η ΝΔ είχε υποβάλει πρόταση δυσπιστίας, προσπάθησε να μας πείσει με άπταιστα μαθηματικά περί των καλών του προθέσεων αποδεικνύοντας ότι ακόμη και αν οι ΑΝΕΛ ψήφιζαν την πρόταση μομφής πάλι δεν θα πέρναγε η πρόταση δυσπιστίας διότι δεν θα μπορούσε να συγκεντρώσει 151 ψήφους και η Μακεδονία δεν θα εσώζετο.

Βεβαίως, τα μαθηματικά είναι αμείλικτα αλλά δεν μας είπε ο κύριος Καμένος ποίοι άλλοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν στήριξαν την πρόταση μομφής και είναι συνυπεύθυνοι για το ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πήγαν στις Πρέσπες. 

Ασχέτως με το ποίοι είναι αυτοί ο κ. Καμένος εάν έπαιρνε τότε το διαζύγιο η κυβέρνηση θα έπρεπε να ζητήσει η ίδια ψήφο εμπιστοσύνη παρά το ότι δεν είχε περάσει η πρόταση δυσπιστίας και δεν γνωρίζουμε εάν τότε θα εύρισκε τους 6 αποστάτες η και αν ο χρόνος δεν απέτρεπε την υπογραφή του προδοτικού προσυμφώνου που τώρα απειλεί την χώρα μας.

Ας μην προσπαθεί λοιπόν ο κ. Καμένος να μας πείσει για τις μαθηματικές του ικανότητες διότι οι άνδρες δεν κρίνονται από τα λόγια τους αλλά από τις πράξεις τους, που φανερώνουν και τις πραγματικές τους προθέσεις.

 Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του που τον ψήφισαν ακριβώς για να αποτελέσει φραγμό στα εθνομηδενιστικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έκανε. 

Ας πάψει λοιπόν να υπόσχεται ότι θα κάνει ότι μπορεί για την Μακεδονία διότι την ζημιά την έκανε και το παραμύθι περί σωτηρίας των οικονομικώς αδυνάτων το πιπιλίζει και ο κ. Τσίπρας αλλά κανείς δεν τον πιστεύει πια διότι από τότε που θα έσκιζε τα μνημόνια, και θα έλεγε όχι στους δανειστές οι φτωχοί έχουν γίνει φτωχότεροι και η χώρα έχει δεσμευτεί για πολλά χρόνια ακόμη και τα παιδιά μας έχουν φύγει στο εξωτερικό.

Βεβαίως η ΝΔ εύχεται να μην πέσει στα χέρια της η καυτή πατάτα των Σκοπίων και για τον λόγο αυτό την Κυριακή 20/1/2019 ας πάμε στο Σύνταγμα να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας αλλά και να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε όλο το πολιτικό σύστημα για την ηθική αυτουργία στον εθνικό ξεπεσμό, την οικονομική δυσπραγία, την ηθική κατάπτωση, την απώλεια της ανεξαρτησίας μας και την εθνική μας ταπείνωση.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ



Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης​



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου