Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!


«ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ» «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ» ΚΑΙ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ...ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ! 

ΒΙΝΤΕΟ


Είναι τόσο άσχετα με την αλήθεια όλα όσα με περισσό θράσος ισχυρίζονται οι τσιπροψευτοαριστεροί χουντικοί της κυβέρνησης περί δήθεν ακροδεξιών στοιχείων, που αν δεν ήταν η κατάντια της χώρας για κλάματα, θα κάναμε νέο συκώτι από τα γέλια...


Και αυτό διότι κυνηγώντας μια χούφτα «ακροδεξιές»`μαριονέτες έριξαν χημικά ακόμη και στην εξέδρα των ομιλητών! 

Το βίντεο που ακολουθεί, αποτελεί συγκλονιστικό ντοκουμέντο διότι τραβήχτηκε την στιγμή που ένα δακρυγόνο είχε πέσει στην εξέδρα και επικρατεί πανικός!

Το side pellanews που τράβηξε το βίντεο γράφει ότι «λίγο πριν τελειώσει την ομιλία του ο τελευταίος ομιλητής κ. Ιακωβίδης το αέριο των δακρυγόνων καταπνίγει το πλήθος στο κεντρικό σημείο του συλλαλητηρίου μπροστά στην εξέδρα με αποτέλεσμα χιλιάδες κόσμου να προσπαθεί να διαφύγει από την Ερμού.

Για λίγα λεπτά στο μυαλό περιστρέφονταν τα χειρότερα σενάρια. Φωνές, πανικός, δάκρυα...και η απάντηση ήρθε με τον Εθνικό Ύμνο. "Τσίπρα είσαι ελεεινός" ακούγεται από το μικρόφωνο...!».

Η αλήθεια που δεν γνωρίζει αυτός που τράβηξε το βίντεο γιατί ήταν εκτός εξέδρας είναι ότι δεν έφτασε η επήρεια του δακρυγόνου στην εξέδρα, αλλά κατά αποκλειστική πληροφορία του ιστολογίου μας (από φίλο που βρισκόταν πάνω στην εξέδρα) το δακρυγόνο έπεσε στην εξέδρα, ένα μέτρο μακρυά από τον μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Όταν χτυπάς και τους ομιλητές μιας συγκέντρωσης θέλεις θύματα για να καλύψεις την παρανομία σου!!!

ΚΑΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ!

ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΥΕΙ; 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου