Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕΡΚΕΛ


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ!







Η Γερμανίδα μέγαιρα η «μάνταμ Μέρκελ» στην οποία ο Τσίπρας θα έλεγε «go back» τότε, η διαχειρίστρια της εταιρίας «Γερμανία ΕΠΕ
»τώρα θα επισκεφθεί την επίσης εταιρία «Ελλάς ΕΠΕ»  (μετά από τέσσερα χρόνια), προκειμένου να πιέσει τον Κούλη της Ν. Δ., για να δεχθεί και αυτός την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Η επίσκεψη της Μέρκελ θα είναι διήμερη και έχει προγραμματιστεί για τις 10 και 11 Ιανουαρίου.

Η μέγαιρα στηρίζει τη Συμφωνία με τα Σκόπια και η επίσκεψή της συνδέεται απόλυτα με την προώθησή της εντός Ελλάδος όπου ο λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία αντιτίθεται με σφοδρότητα.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η επίσκεψή της συμπίπτει με τις ημερομηνίες όπου θα ολοκληρώνεται στη βουλή των Σκοπίων η διαδικασία κύρωσής της άθλιας συμφωνίας και το «μπαλάκι» θα μεταφέρεται στην Αθήνα όπου θα πρέπει να αρχίσουν οι διαδικασίες για να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή.

Η μέγαιρα Μέρκελ είχε επίσης βρεθεί στα Σκόπια την παραμονή του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο γερμανικής εμπνεύσεως χάρτης με την «ενιαία Μακεδονία»!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο γερμανικής εμπνεύσεως χάρτης με την «ενιαία Μακεδονία»!

Αυτό είναι το άθλιο σχέδιο που προωθεί με έντονο πολιτικό παρασκήνιο το Βερολίνο για μια υποτιθεμενη «ενιαία Μακεδονία» με άλλα λόγια τον ακρωτηριασμό της εθνικής μας επικράτειας.

Μάλιστα ο Stefan Troebst, Καθηγητής Πολιτιστικής Ιστορίας της Ανατολικής Ευρώπης στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας, με ειδίκευση στην π ΓΔΜ είχε σημειώσει:

 «Αν υπάρχει μια βόρεια Μακεδονία, γίνεται η υπόθεση ότι υπάρχει και μια νότια. Αυτό εγείρει το ερώτημα κατά πόσο και οι δύο " "πηγαίνουν πακέτο"  και πρέπει κατά κάποιον τρόπο να ενωθούν ανάλογα»!

ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΙΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΕΠΕ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!!!

 FRAU MERKEL = PERSONA NON GRATA!
  NICHT ERWUENSCHT IN GRIECHENLAND!





ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου