Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ Ή ΤΣΙΡΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΦΑΙΡΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!


Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΛΙΓΜΟΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 

Ο Πάνος Καμμένος ενώ και από τη θέση του υπουργού Άμυνας, μπορούσε να μπλοκάρει τη Συμφωνία των Πρεσπών, προτίμησε να παραιτηθεί.

Αυτό θα είχε αποτέλεσμα εάν βγαίνοντας από το Μαξίμου πήγαινε στο Προεδρικό Μέγαρο και έθετε θέμα αποσύροντας την δεδηλωμένη...

Αντ΄ αυτού ο  Καμμένος  άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του Τσίπρα, παίζοντας ένα σκοτεινό κουκλοθέατρο σε βάρος του ελληνικού λαού, διευκολύνοντας έτσι την εισαγωγή της Συμφωνίας στη Βουλή  . 

Αφού δεν πήγε στον ΠτΔ να αποσύρει θεσμικά την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, εκείνη άρχισε ένα σαφάρι δωσιλόγων, δηλαδή μια διαδικασία εξαγοράς κοινοβουλευτικών ψήφων αποστασίας, για να περάσει η εξωφρενικά προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! 

Ο Καμμένος δεν έθεσε πολιτικό πρόβλημα, ακόμη και για τους αποστάτες βουλευτές, οι οποίοι δηλώνουν με αναίδεια ότι θα ψηφίσουν την κυβέρνηση αν αυτή ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και έτσι εξασφαλίζει στον Τσίπρα την (έστω και πρόσκαιρη) παραμονή του στην εξουσία

Η αποχώρηση Καμμένου αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ένας  ελιγμός ή μάλλον ένας αντιπερισπασμός που δείχνει να είναι  προσυμφωνημένος και ο οποίος διευκολύνει την υπερψήφιση (έστω και οριακά με 151 ψήφους) της κατάπτυστης συμφωνίας!

«Η Συμφωνία των Πρεσπών πρόκειται να τεθεί σε ψηφοφορία στη Βουλή, ενώ δεν πληροί καμία συνταγματική προϋπόθεση αφού όχι μόνο δεν έχει την λαϊκή εντολή,  αλλά βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού!


 Το ότι πρόκειται για κουκλοθέατρο προκύπτει και απο το γεγονός ότι ο Τσίπρας μετά την αποχώρηση Καμμένου, θα έπρεπε να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, ώστε η νέα κυβέρνηση, ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης! 


Πάντως αν υπερψηφιστεί με αυτές τις συνθήκες η συμφωνία των Πρεσπών, η ψηφοφορία θα είναι άκυρη και οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να δεσμευτεί από τώρα ότι θα την ακυρώσει!1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ - Πανελλαδικό Συλλαλητήριο 20/1/2019 Σύνταγμα

    https://www.youtube.com/watch?v=BbiRA3_kEPo

    ΑπάντησηΔιαγραφή