Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ Η «ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΕΠΙ ΤΟ ΑΥΤΟ» ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΜΕ ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!

 

ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:

«ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!»

ΚΑΘΟΛΙΚΟ LOCKDOWN ΑΠΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!

ΒΙΝΤΕΟ



Η ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Θεολόγου και Φιλολόγου, στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" κατά την Κυριακή 1 Νοεμβρίου με θέμα «ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!»

Στην ομιλία του αυτή, αναφέρθηκε στην «πανδημική νόσο» του ανώτερου Ορθοδόξου κλήρου, να συμφύρεται με τους παπικούς και προτεστάντες αλλά και αλλοθρήσκους προς επίτευξη της «πανθρησκείας». 

Έκανε εκτενή αναφορά στον μακαριστό Επίσκοπο Μαυροβουνίου Αμφιλόχιο που εκοιμήθη πρόσφατα και η κοίμησή του αποδοθηκε στην νόσο covid-19!
Είπε ότι ήταν μαχητής ιεράρχης που κράτησε μέχρι τέλους τις Εκκλησίες της επισκοπής του ανοιχτές!

Τέλος έδωσε την δυσάρεστη είδηση που όπως είπε προέρχεται από «ψηλά», ότι πρόκειται να γίνει καθολικό lockdown από 5 Νοεμβρίου-25 Δεμεμβρίου!!! Δηλαδή κλειστές Εκκλησίες Χριστουγεννιάτικα!

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής (Κυριακή 1/11/2020, 12:30), παρακολούθησε περιορισμένος αριθμός ακροατών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ






1 σχόλιο:

  1. ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ τετοιους ΙΕΡΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, λιγοι αλλα καλοι και αξιοι..δυστηχως εχετε δικαιο ΠΑΤΗΡ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ..ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ που εμφανιστηκε σε καποιον ΑΞΙΟ ΙΕΡΕΑ ΠΡΙΝ περιπου 30 χρονια του ειπε οτι απο τους 8000 χιλιαδες ΙΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 1000 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ.ΤΟΤΕ ,τωρα τωρα ειναι δεν ειναι 300-400 ΑΞΙΟΙ ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή