Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ « ΓΕΝΝΗΣΑΝ» ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»


ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ





Γράφει ο Greek Spirit

Ο κορωναϊός υπάρχει μεν αλλά αποτελεί δημιούργημα της Κίνας και Γερμανίας.

Η DEUTSCHE BANK έχει ελλείμματα τρις.

Οι γερμανοί σε συνεννόηση με τους Τούρκους και Κινέζους θέλουν την κατάκτηση της Ευρασίας. 

Γιατί άραγε το Τατζικιστάν, Κυργιστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν δεν έχουν πολλά κρούσματα; 

Γιατί η Αφρική δεν έχει κρούσματα; 

Κι οι δυο ήπειροι, Αφρική και κεντρική Ασία με τις χώρες που αναφέρω παραπάνω, έχουν εξαγορασθει από την Κίνα η οποία τους έχει δώσει δάνεια που δεν πρόκειται ποτέ να από πληρώσουν 

Η κινα ωστόσο χρηματοδοτεί κρυφά την Τουρκία η οποία δρα ως το μακρύ χέρι Κίνας και Γερμανίας σε κεντρική Ασία κι Αφρική. 

Κι η Γερμανία χρηματοδοτεί φανερά την τουρκική οικονομία. 

Η Τουρκία έχει βάσεις στη Σομαλία Σουδάν και ετοιμάζει νέες βάσεις στην δυτική υποσαχαρια Αφρική όπου προς το παρόν δρουν τζιχαντιστες όπως η Μποκο Χαραμ που χρηματοδοτείται από Τουρκία και Κατάρ.

Στην κεντρική Ασία και στις Τούρκογένεις χώρες όπως το Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενισταν από την μία έχουν την στρατιωτική και πολιτιστική επιρροή της Τουρκίας, από την άλλη τα δάνεια της Κίνας και τα έργα για τον νέο δρό7μο του μεταξιού. 

Κινέζοι, Γερμανοί, Τούρκοι και Κατάρ αποτελούν ενιαίο άξονα. 

Ο  κορωναϊός δημιουργήθηκε σε κινέζικο εργαστήριο για να καταπνιξει τις οικονομίες της δύσης και έτσι να επέλθει ελεγχόμενο κραχ με το οποίο η αποφεύχθηκε το άτακτο κραχ στις αρχές του 2020.

Οι τράπεζες, γερμανικές αλλά όλες οι δυτικές, είναι χρεοκοπημενες αλλά δεν άφησαν οι Γερμανοί να φανεί αυτό και με τον κορονοϊό θα χρεοκοπήσουν τα κράτη και έτσι θα δικσιολογησουν και την κακή εικόνα των τραπεζών.

Για μια, ακόμα φορά το ιδιωτικό χρέος γίνεται κρατικό αλλά αυτή τη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Οι γερμανοί θέλουν το λεγόμενο restart όπου όλες οι χρεωκοπημενες χώρες θα ακολουθήσουν ένα νέο είδος κομουνισμού με επιδοματικη πολιτική από την μία και απόλυτο έλεγχο του χρήματος από την άλλη. 

Στην ουσία, η ιστορία του κορονοϊού αποτελεί μια ακόμα νίκη της Κίνας 

Από το 1970 και τον πόλεμο στο Βιετνάμ η Αμερική βρέθηκε στην ανάγκη να τυπώσει περισσότερο χρήμα απ όσο επέτρεπε ο κανόνας του χρυσού για να αντιμετωπίσει τον βορειοβιετναμικο στρατό ο οποίος λάμβανε τεράστιου μεγέθους βοήθεια από ΕΣΣΔ και Κίνα. 

Από την κατάργηση του κανόνα του χρυσού άρχισε η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος το οποίο και έσκασε το 2008 με τη LEHMANN BROTHERS. 

Η Κίνα νίκησε για μια ακόμα φορά. 

Σήμερα ωστόσο η Κίνα συνεργάζεται με την Γερμανία. 

Η Γερμανία κατά τον Β ΠΠ είχε ως πρώτο μέλημα την υποταγή της Κίνας, γιαυτό και συμμαχήσε με την Ιαπωνία η οποία είχε ήδη εισβάλλει στην Κίνα αλλά και γιαυτό επιτέθηκε στην Ρωσία, για να φθάσει στα κινέζικα σύνορα. 

Σήμερα όμως οι Γερμανοί προτίμησαν την αναίμακτη μέθοδο της συμμαχίας με την Κίνα προϊόν της οποίας είναι κι ο  κορωναϊός.


hellenic sunrise 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου