Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!

   ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ«Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!»

ΒΙΝΤΕΟ



Η ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Θεολόγου και Φιλολόγου, μεταδόθηκε στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" κατά την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με θέμα «Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!»

Στην ομιλία του αυτή, τεκμηρίωσε το γεγονός ότι η Θεία Κοινωνία δεν κολλάει τον ιό με βάση την Ιερατική τάξη κατά την οποία ο αρχιερεύς κοινωνεί πρώτος!!! 

Άρα αποδεικνύεται ότι οι νοσούντες και αποθνήσκοντες ιεράρχες δεν κόλλησαν από την Θεία Κοινωνία!

Αποκάλυψε δε ότι διασωληνόνονται ασθενείς χωρίς να χρειάζεται και μάλιστα ότι αυτοί κινδυνεύουν με ενδονοσοκομιακές λοιμώξεις που επιφέρουν ακόμη και τον θάνατο.  
 
Ανέφερε ξανά ότι η επαληθεύθηκε η είδηση ότι το lockdown που επιβλήθηκε από  5 Νοεμβρίου θα παραταθεί...σταδιακά έως τις 25Δεκεμβρίου. 

Αρχικά είχε πληροφόρηση ότι θα παραταθεί έως τις 7 Δεκεμβρίου για να αποκλείσει τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, αλλά ἠδη γίνεται λόγος για 15 Δεκεμβρίου καθώς οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται! 


Τέλος αναφέρθηκε και στον  Dr. Roger Hodkinson ο οποίος χαρακτήρισε την COVID-19 σαν μια νόσο όπως μια εποχική γρίπη και την πολιτική της εκμετάλλευση σαν την μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος ενός ανυποψίαστου κοινού. 


Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής  Κυριακή 22/11/2020, 12:30, δεν παρακολούθησαν ακροατές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ





2 σχόλια:

  1. Καλημέρα, την κατέβασαν την ομιλία, μάλλον ενόχλησε πολλούς η αλήθεια, πως μπορούμε να την βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή