Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ"


ΧΟΛΕΡΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ, ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΖEI Ο ΧΑΡΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΑΧΥΑ ΣΤΟ ΠΕΡΒΟΛΙ



ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ     ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ

+++  

  Γράψε και μην καθυστερείς, γιατί ο καιρός επείγει, 
αφού θα φύγουν οι πολλοί, θα μείνουν μόνον λίγοι.
 Σας τόχω τούτο ξαναπεί, όμως δεν το προσέξατε,
στον κάλαθο των άχρηστων, οι πλείστοι το πετάξατε.

Σας τόχω πει πολλές φορές, σε όσους αμφιβάλετε, 
με την δική σας λογική, τα λόγια Μου αποβάλετε, 
πως όλοι με τα μάτια σας, εσείς θε να τα δείτε, 
αυτά που αποβάλετε, αυτά που σεις αρνείστε.

 Γιατί ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ, δεν φάσκω και αντιφάσκω,
 συμβόλαιο ο λόγος Μου, γιατί στα πάντα άρχω. 
Και το πιστεύετε ή μη, ετούτο θε να γίνει, 
αφού θα φύγουν οι πολλοί, θα μείνουν μόνον λίγοι. 
Θα καθαρίσει πια η γη, απ’ όλη την βρωμιά, 
θα μείνουν πάνω εις την γη μόνον καθάρια ψυχικά. 

 Σας είπα και ελάλησα ο Κύριος του παντός, 
προσπάθησα να μην γενεί ετούτο το κακό.
Αγώνα έκανα πολύ για να σας συνετίσω,
και πίσω στην αγκάλη Μου, Εγώ να σας γυρίσω,
μα σεις δεν το θελήσατε, παιδιά Μου να σωθείτε,
κι από τα δίχτυα του εχθρού να ελευθερωθείτε.

Ωσάν τους χοίρους θέλετε στον βούρκο να κοιμάστε,
και την αθάνατη ψυχή καθόλου δεν θυμάστε.
Άδικα  πάν’ τα λόγια Μου, τα Θεία Ρήματά Μου,
τα νέα τα Ουράνια που δίνω στα παιδιά Μου.

Έχετε πώρωση πολλή, μεγάλη σκοτοδίνη,
είναι το δώρο του εχθρού, που σ’ όλους σας το δίνει.
Μην δείτε και ξυπνήσετε, κι από την νάρκη βγείτε,
κι αγωνιστείτε δύστυχοι, στην κόλαση μην μπείτε.

Και τρέχετε ολοταχώς, σαν ξέφρενη αγέλη,
στην κόλαση με τον εχθρό, να καταλήξετε όλοι.
Εχάσατε τα φρένα σας, και πώς να σταματήστε,
 απ’ τον ολισθηρό γκρεμό, πίσω πώς να γυρίστε; 

Το σώμα σας το έφτιαξα νάναι ναός Κυρίου,
και σεις το καταντήσατε οικία του θηρίου.
Δεν δώσατε την πρέπουσα, σε τούτο σημασία,
και ποδοπάτησαν αυτό τα άγρια θηρία.

 Αφού αυτό μολύνατε με κάθε αμαρτία,
με κάθε είδους σιχασιά, με κάθε ασελγεία,
τώρα αυτό διεκδικούν τα βρωμερά θηρία.
Αφού δεν τα τιμήσατε εσείς τα σώματά σας,
στα αζήτητα και άθαφτα θα μένουν τα λείψανά σας.

ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ, σας τόχα ξαναπεί,
 αφού αρνείται πια η γη, εσάς για να δεχθεί.

ΧΟΛΕΡΑ θα ρθη κατ’ αρχήν, ΠΑΝΟΥΚΛΑ και ΠΑΝΩΛΗ,
και θα θερίζη ο Χάροντας σαν στάχυα στο περβόλι.
Δεν θα υπάρχουν άνθρωποι να θάβουν τους νεκρούς,
θα μένουν στα αζήτητα, ετούτοι σε σωρούς.

Βορά θα γίνουν των σκυλιών, που τάχανε λατρέψει, 
ενώ τα ίδια σπλάχνα τους, είχανε εξολοθρέψει. 

Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ άρχισε όλους σας να πληρώνει, 
ανάλογα τα έργα σας, εσάς να ξεπληρώνει.

Δεν είναι ετούτα ΑΠΕΙΛΕΣ, δεν είναι αυτά ΦΟΒΕΡΕΣ,
αλλά όσα θα ζήσετε, σε κοντινές σας μέρες.
Σας ενημερώνω τέκνα Μου, ο Πλάστης και Θεός σας,
για ό,τι μέλλει να συμβεί, σε τούτον τον καιρό σας.
 Γιατί δεν παύω να πονώ για το κατάντημά σας,
την κόλαση που καρτερεί τας δύστυχας ψυχάς σας.

Μα τα δικά Μου τα παιδιά, όλα θα προστατέψω,
και κάθε μία απειλή, Εγώ θα αποτρέψω.
Δεν θα αφήσω τίποτα να πάθουν τα παιδιά Μου,
αφού θα είναι ασφαλή, μέσα στην αγκαλιά Μου.

Για όλα τ άλλα όμως πονώ και κλαίει η καρδιά Μου,
που Εμένα αρνηθήκανε και φύγαν’ μακρυά Μου ,
και θα τα βρούνε τα φριχτά και φοβερά δεινά Μου.


Αμήν και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα.

+++





45 σχόλια:

  1. δόξα το θεό...το θέλημα σου να γίνει αν και είμαι χειρότερος όλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ενσαρκωθηκεν και γραφει αναμεσα μας. Ιδου ο Μαρμαρωμενος Βασιλειας των Ελληνων και συναμα ολου του κοσμου!!!! Ο Καθημενος επι ιππου λευκου Και θελει ερθει ,γραψει ,Το ονομα του το καινο ,και θελει διδαξει και παλι την ΑΛΗΘΕΙΑ!!,και θελει ταρακουνησει 200δισ Γαλαξιες ολοκληρο το συμπαν!! και θελει ερθει εμφανιστει ΜεΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ και ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΞΑ!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΝ ενσαρκωθηκεν ο Τρισυποστατος ο ΑΓΙΟ΅Θεος και η φημη Του ακουστει και στα ΟΥΡΑΝΙΑ. ΟΙ προφητειες Τραχωνιου λενε ειναι Κυπριος στην καταγωγην ο Βασιλευ Του κοσμου.Ουδις τον γνωριζει παρα μονον εκεινος και ο Θεος ,αλλα γνωριζομαι τον αδελφο του προπαππου του αδελφου του....... ποιος ηταν ,ειναικαι αυτο γραμμενο στις προφητειες Τραχωνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν προφητείες του Τραψωνιου. Είναι πλάνη, είναι απάτη. Διακινείται από αιρετικούς τύπου Λιακοπουλος, που δεν δέχονται την Παλαιά Διαθήκη κατά τη μετάφραση των εβδομήκοντα. Που πιστεύουν σε πράγματα που δε δέχεται ο ορθοδοξία, όπως η Λίλιθ. Αυτό που λέει το παρόν ποίημα, ακόμα κι αν κάποιος δεν πιστεύει ότι είναι εκ Θεού, είναι απόλυτα συμβατό με την ορθοδοξία. Με τη διδασκαλία των πατέρων της εκκλησίας. Συμβατό με τα λεγόμενα των σύγχρονων Αγίων. Άνθρωπε μου, δε σου φτάνει ο λόγος του Αγίου Παρισιού που μίλησε ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΗΜΊΑ ΧΟΛΕΡΑΣ, και ψάχνεις συμβατότητα με Τραχωνι και οποιαδήποτε μλκ διακινεί ο ένας ή ο άλλος; Όλο το νόημα των λεγόμενων των σύγχρονων πατέρων συνοψίζεται στο ότι ο Κύριος περιμένει τη μετάνοια μας για να μετριασει το κακό που ετοίμασε η νέα τάξη πραγμάτων στο διάβα της υποδοχής του Μεσσία των.

      Διαγραφή
    2. Ο λόγος του Αγίου Παισιου ήθελα να πω. Συγχωρέστε με.

      Διαγραφή
    3. Κυπριος στην καταγωγην ο Βασιλευ του κοσμου! Κυπριος στην καταγωγην ο Μαρμαρωμενος Βασιλιας. Φιλαρακι γιωργο ασε με πρωτα να σου πω αυτα που εχω να σουπω και οπως θελεις κρεινε! Αδιαφορο !20 χρονια μελετω προφητειες και αυτες του Τραχωνιου με δυσκολεψαν παρα πολυ. προσευχηθηκα στο Θεο να μου δωσει δυο κλειδια απο τα 4ρα που υπαρχουν στις προφητειες τραχωνιου . Ακαριαια πηρα τα δυο ....αρχισα να γελω σαν τρελλος τοσο μα τοσο απλα ηταν ! Δεν γνωριζω κατα ποσον πιστευεις στην μετεσαρκωση ! αν δεν πιστευεις εχω τις αποδειξεις μεσα απο την Αγια γραφη μεσα απο βιους Αγιων !!!!!Μιας και αναφερεις για τον Αγαπητο μου Αγιον Παΐσιον .....ολοι το επισκεφτηκαν εκτος απο τον Μεγα Βασιλειον! Μετεσαρκωση! (Αγιος Ιακωβος Τσαλικης ηταν ο αγιος Δαβιδ) Αγιος Πορφυριος ηταν αποστολος Του Κυριου μας και μαλιστα ετρεξε γρηγοροτερα απο τον Πετρο!!!! Κυκλους κανει η ζωη μας μεσα απο αναρυθμιτους κυκλους ζωες, ενσαρκωσεις! . Πως αντιλαμβανεσε την ξανα παρουσια του Χριστου μας στην γη? Αν δεν γνωριζεις ρωτα να μαθαινεις ! και ξερεις γιατι θα πεσει χωλερα στην γη? πηγαινε στο τρικλοποδια στα αθρα αναγνωστω και κοιταξε αθρο μου Κυπριος ο Βασιλευ του κοσμου. Ευχαριστω ! Σε βλεπω και εσενα να πηγαινεις στο Τραχωνι λεμεσου γονατιστος !! Μετανοια γιοκ !!! τον πρωδωσαν τον Κυριον μας σχεδον ολοι οι ιεραρχες!! θελατε γεγονοτα ...ετοιμαστειτε να τα ζηζετε!

      Διαγραφή
    4. Αδερφέ μου Δημήτρη, βρίσκεσαι σε πλάνη. Για τον ορθόδοξο πιστό, ηχεί σαν σάλπιγγα της Δευτέρας παρουσίας ο λόγος του Αποστόλου Παύλου :Αποκειται τοις ανθρώποις άπαξ αποθσνειν, μετά δε τούτο κρίσις.... Έχεις βέβαια το δικαίωμά να πιστεύεις ότι θέλεις. Αν όμως θεωρείς τον εαυτό σου χριστιανοί ορθόδοξο, με πολύ εν Χριστω αγάπη θα σου υποδειξω: πάψε να πιστεύεις στη λογική σου, στην έρευνα σου. Βρες καλό Ιερέα - πνευματικό και πήγαινε για συζήτηση. Και εξομολόγηση, γιατί όχι. Επίσης φρόντισε να βρεις στο διαδίκτυο καο το φ/β τον κύριο Ιωάννη Μηλιωνη, της πανελλήνιο ενωσεως Γονέων. Δεξί χέρι του πρύτανη του αντιαιρετικου αγώνα, μακαριστό πατέρα Αντώνιο Αλεβιζοπουλου. Η μετενσάρκωση είναι το λιγότερο αποκρυφιστικο σατανιστικη θεωρία της Θεό Σοφίας και της Έλενας Μπλαταβσκυ. Δεν επιθυμώ περαιτέρω συζήτηση.

      Διαγραφή
    5. Ok! Σεβαστα αυτα που γραφεις! λεει προς αυτον ο Νικοδημος - Κυριε μα πως ειμπορει οταν πλεον εχει γερασει ο ανθρωπος να εμβει δια δευτερη φορα στην κοιλια της μητερας του? Γιατι εκανε αυτη την ερωτηση ο Νικοδημος στον Ιησου?
      2. ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΟΡΑΙΟΣ-τι να μελεγουσιν οι ανθρωποι ειναι τον υιον του ανθρωπου? και οι μαθητες απαντησαν οι μεν Ιωαννη τον βαπτιστη αλλοι δε Ηλια ετεροι δε Ιρεμια ή εναν των προφητων. Αμην λεγω ημιν,ουκ εγηρετε εν γενητοιςγειναικων μειζων Ιωαννου . Αυτος εστιν Ηλιας ο μελλων ερχαισθαι΄ο εχων οτα ακουειν ακουετω .- Κατα ματθαιον 16 (13-14),11-11, 14-15, Θελεις να δουμε και τι ειπεν και ο Ερμης ο Τρισμεγιστος?- η ψυχη περνα απο μορφη σε μορφη κι οι κατοικιες που αλλαζει στην πορεια της ειναι παμπολες. Εγκαταλειπεις το σαρκιον σου σαν παλιο ρουχο και σαν ρουχο το αναδιπλωνεις. Υπαρχεις απο πολυ παλια ,ωψυχη του ανθρωπου .ναι υπαρχεις απο παντα! Φιλε Γιωργο γνωριζω οτι γραφεις καλοπροαιρετα ! Να ετσι οπως ο οδηγος αλλαζει οχηματα ετσι και η ψυχη αλλαζει σωματα. Ευχαριστω. Σε τι μας βοηθα η εξομολογιση,γνωριζεις?- ειναι καλο να εξομολογεισε!ελατε θα μας πει συντομα ο Κυριος και Θεος μας δωστε μου τις αμαρτιες σας και παρτε τουτην την γη! Σωστος ο γεροντα Παΐσιος που ειπεν συντομα θα πηγαινετε ολοι για εξομολογιση ,γραψε τε τες αμαρτιες σας για να μην καθυστερειτε τους υπολοιπους! Μελετατε τας γραφας ειπεν ο Κυριος και Θεος μας !!!!! Αλλα πρωτα απο ολα ζητατε την ΑΛΗΘΕΙΑ και θα σας αποκαλυφθει!!! Αυτο εκανα και εγω, ζητησα να γνωρισω την Αληθεια δλδ τον Κυριον μας . Μαθε οτι, , ο θεος Κυριος εστι! αγιος Κυριος ο Θεος !- και θελει ερθει γραψει το ονομα του το καινο δλδ το νεο !! αυτα προς το παρον Γιωργο μου!! οσο για την μετεσαρκωση μελετα την νυμφην του Κυριου μας - Αγια Αικατερινη!! Ευχομαι να μην περιμενεις να αναστηθουν οι νεκροι την Δευτερα παρουσια Του! αλλα εσυ θα θυμιθεις τις περασμενες σου ζωες! ( Νεκροι και ζωντανοι θα ζουν μαζι,(και που θα τους βαλομε?)Πολλες αληθειες θα μαθεις απο εμενα!!!!!! Παρε και μιαν ευλογια απο εμενα και πες ευχαριστω αν θες !καλο βραδυ να εχεις!

      Διαγραφή
    6. Ξυπνα μπρε demetris, τι βλακιες λες μπρεε..μπα σε καλο σου !!

      Διαγραφή
    7. Ξυπνα μπρε demetris, τι βλακιες λες μπρεε..μπα σε καλο σου !!

      Διαγραφή
  3. ποιος απο εμάς έχει καρδιά καθαρή; Οσες φορές και αν εξομολογήσε δεν φτάνουν μάλλον χειρότερο βλέπεις τον εαυτό σου. Ισως τώρα που τα γράφουμε να είναι και οι τελευταίες φορές που επικοινωνούμε έτσι. Ευχομαι δύναμη να έχουμε και μετάνοια μέχρι την υστατη στιγμή... τα άλλα είναι του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ..!! ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ
    ΑΜΗΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Θεός να λυπηθεί όλον τόν κόσμο και να ελεήσει όλες τίς καλοπροαίρετες ψυχούλες. Και σε όσους δεν τόν γνωρίζουν η έχουν πλανηθεί, ας γίνει ίλεως.
    Καλή μετάνοια σε όλους μας, καλη δύναμη και ό Θεός μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή δύναμη και φώτιση σε όλους μας!!! Καλή λευτεριά !!!! Αμήν γένοιτο το θέλημά σου Κύριε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσευχή, προσευχή, προσευχή ιδίως για τους νέους και τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω προσευχη τρις.
      Αλλα οπου μπορουμε να λεμε και καμμια κουβεντα, να κανουμε και καμμια πραξη αντιστασης. Μονο προσευχη κ μονο πληκτρολογιο δεν ειναι το περισσοτερο που μπορουμε να κανουμε
      Και αυτο διοτι ζουμε στα εγκοσμια. Μονο προσευχη αρμοζει στους μοναχους και στους ασκητες, μην τα μπερδευουμε. Εμεις εχουμε χρεος εκτος απο προσευχη να κανουμε και πραξεις ουτως ωστε να ξυπνανε και ο συν χριστιανοι που δεν γνωριζουν πολλα,πχ για εμβολια, για προδοσιες κλπ.
      Για παραδειγμα τι αξια εχει να κανω εγω προσευχη στο σπιτακι μου και διπλα ο γειτονας να λοιμοκτονει (και αυτο αφορα ολους μας),ή τι αξια εχει η προσευχη οταν διπλα οι λαθρομεταναστες θα βιαζουν την κορη του γειτονα και εγω εφοσον μπορουσα δεν τους αδιασα μια καραμπινα στα ποδια?
      Ηρθε η ωρα που αντρες και γυναικες θα πρεπει να ορθωσουμε το αναστημα μας απεναντι στα φονικα σχεδια των σαταναδων. Και πραγματικα ο Θεος περισσοτερο θα εκτιμισει εναν κοσμικο που προσευχεται μετανοει και δρα, παρα εναν που ενω οι συνελληνες ηταν εξω στη μαχη αυτος να καθετε κ να προσευχετε μονο.

      Διαγραφή
  8. Αγαπητέ Γεώργιε κατ' αρχήν πρόσεχε τα ορθογραφικά σου λάθη, κατά δεύτερον δεν επιτρέπεται σε έναν Χριστιανό όπως λες ότι είσαι, να γράφει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και κατά τρίτον και κυριότερο, εάν δεν έχεις γνώση δεν μπορεί να έχεις γνώμη για την εικονιζόμενη προφητεία του Τραχωνίου, γι' αυτό άλλωστε και γράφεις τόσες ανακρίβειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον. Δε βλέπω ορθογραφικά λάθη στο κείμενο μου. Δεύτερον υπέδειξε μου σε παρακαλώ, σε ποιο σημείο του κειμένου μου λέω ότι είμαι χριστιανός. Γράφω την άποψη μου χωρίς να λέω τι είμαι και τι δεν είμαι. Τρίτον μπορώ να γράφω υβριστικους χαρακτηρισμους αν θέλω και με την προϋπόθεση ότι δεν στρέφονται εναντίον κάποιου προσώπου. Χαρακτήρισα μλκ κάτι συγκεκριμένο. Μπορείς να ξαναδιαβάσει προσεκτικό τέρμα το κείμενο μου. Τελιςς, θέλω να μου απαριθμησεις μια-μια όλες τις ανακριβειες που περιέχονται στο κείμενο μου. Όλες. Περιμένω. Και κάτι ακομα:το Τραχωνι είναι μια μεγάλη απάτη. Έχω και γνώση και γνώμη. Πες μου ποιος σύγχρονος επίσκοπος ή θεολόγος ή ποιο μοναστήρι έχει αποδεχθεί αυτές τις σαχλαμάρες. Πες μου ένα σοβαρό άνθρωπο. Έναν από τους σύγχρονους Άγιους.

      Διαγραφή
    2. Προσεκτικά το κείμενο μου, ήθελα να πω.

      Διαγραφή
    3. Κοιμαστε με τα τσαρουχια ειπεν ο Γεροντας Παΐσιος! Ασε τους θεολογους και τους επισκοπους ,γονατισαν σε εναν ψευτοιον! εκλεισαν τις εκκλησιες μας ! και τι μας λεει η Παλαια Δ. και μονον αυτος (ΚΥΡΙΟΣ) εχει την εξουσια , στον Θανατο και στην ζωη αρωστεια και υγεια και μονον Αυτος μπρορει να πληγωσει και να θεραπευσει και εσεις ιεραρχες μου γονατισατε σε ξενη εξουσια ! ΛΙΛΙΘ το ονομα της και αυτη ειναι η ιδια η κυβερνηση, βουλευτε δικαστε τραπεζιτε εν ολοι μια κλικα !-αυτοι ειναι ο εχθρος του λαου !Ξυπνατε! Εμεις θα ανοιξομε τον δρομο Του Κυριου μας και οχι κανενας αλλος !Θελετε να κλειστητε στα σπιτια σας υποδουλωμενοι στο Θηριο των βρυξελλων ,κλειστητε!

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Χρυσόστομε! Αναγκάζομαι να σου απαντήσω, διότι πιο πάνω ο συνομιλητής ΗΓΓΙΚΕΝ παρεξηγήθηκε που χαρακτήρισα απάτη το Τραχωνι. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριοςαυτος δεν έχει σχέση με το ιστολογικό ΗΓΓΙΚΕΝ, το οποίο έχει προσφέρει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ναι, συμφωνώ απόλυτα για τον Φ. Έτσι τον έχω χαρακτηρίσει κι εγώ στη συνείδησή μου. Σε ευχαριστώ πολύ, διότι με τιμάς με την απάντησή σου. Κατάλαβα πολλά....

      Διαγραφή
    4. Προς name, ο αρτζι είμαι, βγαίνω πλέον με το όνομα μου, αργυρης μυλωνας

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Εγώ αν θυμάστε φίλε μου "γαυγιζα" από μια αρχή για τον πόλεμο των ταγων προς τον Κύριο "τους"και Κύριο μας. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να χαρακτηρίσω τον φανερό και αντίχριστο εχθρο της ορθοδοξιας, το Έλληνικο κρατος.
      Τους ταγους καυτεριαζα που δέχθηκαν τα κελευσματα του καίσαρα και οχι του Κυρίου τους,αυτούς που το ηγγικεν και ο παππάς του,τους έχει στο απυρόβλητο.
      Αλλωστε αυτό που βιωσα εξ αρχης εγώ στην μητροπολη μου, ήταν το κυνηγημα στο έργο του Χριστού από τον ίδιο τον επίσκοπο, ο οποίος διέκοψε κάθε λατρεία, αφαίρεσε πέτραχιλια ευσεβων ιερεων που λειτούργησαν κλπ.Επισης σου λέω ότι ήταν τέτοιος ο φοβος που έσπειρε, ώστε ο ιερέας της ενορίας αρνήθηκε να κοινωνήσει το καρκινοπαθες παιδί μου.
      Λοιπον καταλαβαίνεις πόσο θα σεβασμό έχω για τους ανθρώπους που αθετησαν το Πάσχα του Κυρίου τους και τους υποστηρικτές τους

      Διαγραφή
    7. Όσο για την προσπάθεια φίλε name έναντι της κριτικής, δεν κάνω κάτι άλλο από αυτό που οι πατέρες οι πραγματικοί, οχι οι ότι να είναι, προτεινουν. Αυτό είναι το να αντιδρούμε,και αυτό εμένα μου λέει να μιλάω και να "κρίνω την ορθή κριση"για τα θέματα της πιστης μου και όταν αυτή βάλλεται. Μάλιστα ξέρεις ότι σύμφωνα με την εκκλησία, είναι δικαιωμα που επιβαλεται,είναι δηλαδή υποχρεωτική η αντίδραση μας.

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. Ευχαριστώ δόξα τον Θεό, έγιναν πολλά, κοίτα εμείς πρέπει να τα λέμε και ας μην τα ακουνε, γιατί ακούει ο κόσμος και μαθαίνει ότι αυτό που κάνουν αυτοί δεν είναι κάτι που αφορά μονο τις αφεντομουτσουναρες τους. Αλλά και εμάς, καθώς βάζουν με τις προδοσίες σε ενέργεια τον τιμωρητικο για όλους πνευματικό νόμο.
      Η βλακεια και η αίρεση που εκστομιζουν, η ύβρεις και οι βλασφημιες με τις μάσκες, τις αποστάσεις, τις κορδέλες κλπ,θα τα πληρωσουμε όλοι εμείς, όπως και τα αντίστοιχα των πολιτικών.
      Αν ανατρέξεις στον πατήρ Αθανάσιο μυτηλιναιο αυτό ακριβώς λέει,καταλήγει να πει ότι "ενώ αν αντιδράσει ο πιστός τότε η ευθηνη φεύγει από επάνω του"

      Διαγραφή
  10. Στο σαιτ του φασιστοειδους ηγγικεν πρέπει να είσαι ευσεβουλης ωφελιμιστης, να προσέχεις τα λόγια σου κατα κακοδοξων,ή και νεροβραστων αρχιερεων, ιερεων, των διαφόρων συλλογών που σαλιαριζουν μαζί τους, όπως της ενωμένης νεροβραστο-ρωμιοσυνης, μπας και σε βρει κάνα κακό, εσένα ή το σαιτ από "κακή ενέργεια" λόγο αρνητικής κριτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πυρ ομαδόν κατά πάντων με ανοίκειες φράσεις. Είσαι στα όρια της διαγραφής του σχολίου. Ούτε το ΙΓΓΙΚΕΝ ούτε την ΕΝΡΩ μπορείς να λοιδορείς με αυτές τις φράσεις. Έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν. Ο καθένας με τον τρόπο και τις δυνάμεις του. Σεβασμός λοιπόν.

      Διαγραφή
  11. «Ω κάκιστα ζώα, των οικιών ημών εμπιπραμένων, υμείς άδετε».
    Ωραίο επίπεδο σχολίων από ανθρώπους που διαβάζουν εδώ υποτίθεται για να ανοίξουν τα μάτια τους.
    Κοιτάμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος. Μετάνοια και εμπιστοσύνη στον Θεό και Λόγο για να φθάσουμε στην πίστη.
    Ας ξεκολλήσουμε επιτέλους από το εγώ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι θάνατοι από το εμβόλιο του Coronavirus θα χαρακτηριστούν ως θάνατοι covid-19 για να συνεχιστεί η απάτη
    Το πιο σημαντικό, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν από εμβόλια κοροναϊού, το ιατρικό ίδρυμα θα κατηγοριοποιήσει όλους αυτούς τους θανάτους ως «θανάτους covid-19» προκειμένου να ισχυριστεί ότι η πανδημία επιδεινώνεται .

    Αυτό θα δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κύκλο θανάτου, υστερία στα μέσα ενημέρωσης και υποχρεωτικές πολιτικές εμβολίων. Αυτοί, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν ακόμη περισσότερα άτομα, τροφοδοτώντας τον ίδιο βρόχο ανατροφοδότησης που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα άτομα να εμβολιαστούν και να σκοτωθούν.

    Τελικά, τα ίδια τα εμβόλια θα καταλήξουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από τον κοραναϊό . Και θα έχουμε επιτύχει τον αυταρχικό ιατρικό εφιάλτη του Τζορτζ Όργουελ, όπου η «θεραπεία» διατηρεί τη πανδημία σε διαρκή κατάσταση, ενώ όλη η απάτη χρησιμοποιείται για να συντρίψει την ανθρώπινη ελευθερία και να υποδουλώσει τους ανθρώπους στα σπίτια και τα διαμερίσματα τους, σε όλο τον κόσμο.

    Αυτό συμβαίνει όταν αφήνετε τη Big Pharma να συνεργαστεί με τη βαθιά κατάσταση για να συντρίψει την ανθρώπινη ελευθερία και να εργαστεί προς τον τελικό στόχο της μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρώπινης φυλής .

    Ο Μπιλ Γκέιτς αναμφίβολα γιορτάζει τώρα, ακόμη και πριν ξεκινήσουν οι μαζικοί θάνατοι.

    Εάν θέλετε να επιβιώσετε από όλα αυτά, αντισταθείτε με το εμβόλιο κοραναϊού με κάθε κόστος . Αντισταθείτε στη βία του εμβολίου με κάθε μέσο αυτοάμυνας που διαθέτετε, διαφορετικά θα σκοτωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και θα εγερθουν πολλοι ψευδοχριστοι και ψευδοπροφητες τω καιρω εκεινω ....και θα λεγουν εδω ειναι ο Χριστος εκει ειναι ο Χριστος.....ειπεν Ο ΚΥΡΙΟΣ....και χωρις να θελω να θιξω κανενα γιατι πρωτυτερα ο εν λογω φωτισμενος αγιος αγνωστος γεροντας δεν ειπε για την αρρωστεια αυτη αλλα ελεγε περι αλλων....Το μονο σωστο και αυτο που θα μας σωσει ειναι η μετανοια η εξομολογηση και η θεια κοινωνια ..αυτα σωζουν ολα τα αλλα ειναι μπουρδες καποιων που μπορει να ειναι και χαπακωμενοι και βλεπουν οραματα μετα συγχωρησεως....Οι προφητειες δεν σωζουν αλλα ο τροπος ζωης που εχουμε και η πιστη στον Τριαδικο Θεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας τόχω τούτο ξαναπεί, όμως δεν το προσέξατε,
      στον κάλαθο των άχρηστων, οι πλείστοι το πετάξατε.



      Σας τόχω πει πολλές φορές, σε όσους αμφιβάλετε,
      με την δική σας λογική, τα λόγια Μου αποβάλετε,
      πως όλοι με τα μάτια σας, εσείς θε να τα δείτε,
      αυτά που αποβάλετε, αυτά που σεις αρνείστε.

      Γιατί ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ, δεν φάσκω και αντιφάσκω,
      συμβόλαιο ο λόγος Μου, γιατί στα πάντα άρχω.

      Αυτά προς απάντησή σου και γενικά προς απάντηση κάθε "ανορθόδοξης απιστίας"

      Και επίσης μετά το κείμενο που κόπηκε από "χριστιανικό" φόρουμ
      https://oimos-athina.blogspot.com/2020/11/blog-post_93.html?showComment=1606154923438#c6028040412175493880
      και το οποίο έγραφε "Από τον ΚΛΗΡΟ θα ξεκινήσω
      και πολύ αυστηρά για την αποστασία τους θα τους τιμωρήσω.
      Καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί,
      γιατί η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική".΄άρχισαν να φεύγουν από τη ζωή ιεράρχες...
      και επειδή έφυγε και ο Αμφιλόχιος θα πει κανείς αυτός δεν ήταν για να τιμωρηθεί
      έχει πεί προηγουμένως:

      "Μην βιαστήτε όμως να κρίνετε εσείς,
      αυτούς που θα φύγουν από την ζωή,
      γιατί καθώς λέει και η παροιμία ή λαϊκή
      «μαζί με το ξερό, καίγεται και το χλωρό»,
      γι’ αυτό ο καθένας να νοιάζεται και να μιλά
      μόνον για τον δικό του εαυτό
      και αφήστε την ΚΡΙΣΗ για Με τον Θεό,
      που Είμαι ο Μόνος που έχω το δικαίωμα αυτό."

      Μονο τυχαία δεν είναι αυτά που γράφονται...


      Διαγραφή
    2. Για την εκδημια ιεραρχών μας είχε μιλήσει η γερόντισσα της Αττικής(όχι βέβαια η ίδια αλλά απεσταλμενη της)

      Διαγραφή
    3. Ρωμανέ, με τις παρεμβάσεις σου βάλε μια τάξη στους σχολιαστές που νομίζουν ότι είναι σε καφενείο.
      Δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, όσο του κόβει του καθένα αλλά μην το ξευτιλίζουμε .

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω αν αναφερεσε σε εμένα, καλά θα ήταν όμως να μη χαρακτηρίζεις τις απόψεις ανθρώπων ως απόψεις καφενείου, ώστε να τις αποδομεις υπέρ της δικής σου γνώμης.Καλό θα ήταν να λες σε τι διαφωνείς

      Διαγραφή
  14. Αγαπητοί φίλοι που αναφέρεστε στο σχόλιο "ΗΓΓΙΚΕΝ" ενημερώνω ότι ουδεμίαν σχέση υπάρχει με το site: "ΗΓΓΙΚΕΝ"! Απλή συνωνυμία! Ευχαριστώ για τα "καλά σας" λόγια! Ο Κύριος μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικό μου τουλάχιστον σχόλιο είναι όλο για σενα

      Διαγραφή
    2. Το δικό μου τουλάχιστον σχόλιο είναι όλο για σενα

      Διαγραφή
    3. Ανακουφιστηκα πραγματικά που ξεκαθαρίζει ότι δεν έχεις σχέση με το σαιτ ΗΓΓΙΚΕΝ. Ομολογώ πάντως ότι ξέρεις από προπαγάνδα. Συγχαρητήρια. Κατάφερες να μας μπερδέψεις.

      Διαγραφή
  15. Μια τελευταία παρέμβαση καθώς νιώσατε την ανάγκη να υπερασπιστειτε τον "καυσομπλογκιτη",ειπαμε,όλοι ως το τέλος θα αποκαλυφθουμε. Όπως έγραψε εύστοχα μια αδερφη:όσοι είχαν τον πνευματικό προβληματισμό τα προηγούμενα χρόνια τώρα ξερουν, οι άλλοι που τα έβλεπαν όλα καλά τώρα ψάχνουν δικαιολογίες ακόμη και για σαφεστατες πράξεις ή θέσεις και λεγόμενα τους!
    Λοιπον ειπε ο άνθρωπος ότι, "στο άρθρο του ο αλεξανδρουπολεως έχει σημεία αξια για προβληματισμό όλων μας".
    Αυτό νομίζω τα λέει όλα για το ποιόν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή