Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΝΟ ΜΟΝΕΥ ΝΟ ΗΟΝΕΥ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.


Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΘΕΣΕ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;...



Να γνωριζετε οτι τα λαμογια σε ολες τις χωρεςειναι ιδια και λειτουργουν ακριβως με τον ιδιο τροπο.

Με το τροπο που τους διδαξαν οι Νεοταξιτες χορηγοι τους...!!!

Δειτε τι εγινε στην Αμερικη και θυμηθειτε τι γινεται και στη χωρα μας...

Εδω και δυο μερες κατι ξεπουλημενοι τυποι που διαβαζουν μπροστα σε οθονες τα κειμενα που τους δινουν τ αφεντικα τους,προσπαθουν απεγνωσμενα να μας πεισουν οτι στα νομοσχεδια του Κογκρεσου για τον προυπολογισμο ο Τραμπ ειναι αδιστακτος και δε σκεφτεται τους φτωχους Αμερικανους και θετει Βετο στην ενισχυση των πληγεντων απο την πανδημια.

Φυσικα ολα αυτα ειναι ενα τεραστιο ψεμα και θα σας τα εξηγησω πολυ απλα για να καταλαβετε τι λαμογια ειναι.

Καταρχην οι παρεμβασεις σε ολα τα νομοσχεδια ηταν των Δημοκρατικων που εστηναν το τυρι με την ελπιδα οτι ο Τραμπ δε θα δει τη φακα...!!!

Σενα βασικο νομοσχεδιο λοιπον η παρεμβαση τους ελεγε για 600 δολλαρια ενισχυση των πολιτων λογω του κορωνοιου(ψιχουλα δηλαδη).Αυτο που ηθελαν να περασουν ομως μεσα στο ιδιο νομοσχεδιο ηταν η χρηματοδοτηση με δεκαδες εκατομμυρια στο Σουδαν,στους ομοφιλοφυλους στο Πακισταν και στα φιλαρακια του Μπαιντεν στην Ουκρανια μεσω φυσικα διαφορων ΜΚΟ του Σωρρος.

Φυσικα ο προεδρος δεν τσιμπησε...

Σενα αλλο νομοσχεδιο για τον προυπολογισμο που αφορουσε τη χρηματοδοτηση του υπ. αμυνας υπηρχε καπου χωμενη η απαιτηση να συνεχιστει ο ορος 320 για την νομικη καλυψη των ΜΜΕ και των social media(facebook,twiter κτλπ)ωστε να ειναι στο απυροβλητο και να λενε και να κανουν οτι θελουν χωρις να υπαρχει τιμωρια.

Ο προεδρος Τραμπ τους ειχε ξεκοψει εδω και καιρο οτι αυτο τελειωσε και ο ορος 320 εχει τελειωσει και δε θα ξαναψηφιστει.

Οι Δημοκρατικοι πηγαν να το περασουν πλαγιως πιστευοντας πως αφου ειναι σφηνα μεσα στο νομοσχεδιο για τον προυπολογισμο του υπ.αμυνας που τοσο αγαπα ο Τραμπ θα αναγκαστει να υποκυψει...

Το Βετο ηταν αναποφευκτο λοιπον κι αυτο τους πονεσε πολυ και γιαυτο ολα αυτα τα πουλημενα τομαρια και δηθεν δημοσιογραφοι εχουν λυσσαξει παγκοσμιως... 

Αυτη ειναι η αληθεια...Ξεμειναν απο φραγκα οι υπαλληλοι και κανενας antifa,καμια ΜΚΟ και κανενας LGBTQ δεν δουλευει τσαμπα...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου