Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΜΠ


Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!



ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ..!

Γράφει η Χρυσώ Ελενοδώρου


Ο Τραμπ κρατάει όλα τα Χαρτιά και Γνωρίζει Καλά την ΤΕΧΝΗ του ΠΟΛΕΜΟΥ. 

Έχει ουσιαστικά τελειώσει ήδη τον Πόλεμο... ΕΠΙΤΥΧΩΣ!

■ ΜΗΝΥΜΑ ANONYMOUS - 29.12.2020: 

Προς το παρόν, ο POTUS κάθεται σε μια στοίβα Καρτών Τραμπ, και περιμένει απλώς να εξαπολύσει ... ένα βασιλικό φλος! 

Έχει δικαστικές υποθέσεις που θα σταλούν στο Ανώτατο Δικαστήριο και χάρη στην υπόθεση του Τέξας, τώρα γνωρίζει πως να τις υποβάλει σωστά ... σύμφωνα με το άρθρο 3 όχι 2 ... Έτσι το SCOTUS θα αναγκαστεί να ακούσει..! Έχει τώρα την έκθεση DNI. 

Ο Barr παραιτήθηκε και τώρα μπορεί να γίνει μάρτυρας.... έκανε τη δουλειά του. 

Ο Ντάρχαμ είναι ειδικός σύμβουλος και μπορεί να διώξει, σε οποιαδήποτε πολιτεία...! Αφήνει Αστικά, Ποινικά και Ομοσπονδιακά Δικαστήρια να μην χειρίζονται σωστά την κατάσταση ..... για να μπορεί έτσι να χρησιμοποιήσει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. 

Έχει ΟΛΑ τα δεδομένα από την NSA, τον υπερυπολογιστή KRAKEN, τον υπερυπολογιστή ALICE, και πιθανώς πολλούς περισσότερους υπολογιστές, άγνωστους σε εμάς..!




Έχει τους Εκλογείς της Μονομαχίας από 7 Νομοθετικά Σώματα. Έχει τον Αντιπρόεδρο Pence, ως τον τελικό κριτή για τα ψηφοδέλτια που θα γίνουν αποδεχτά...!

Έχει το Νόμο περί Εξέγερσης, το NDAA, την Εθνική Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, την 14η Τροποποίηση, την Εκτελεστική Εντολή του 2018, το πρώτο EO του 2017, τον Νόμο για τους Πατριώτες, τα Εντάλματα της FISA, την αποκήρυξη των πάντων, τους ανθρώπους που ορκίζονται σε ένορκες βεβαιώσεις κατά 1000-λιαδες.

Έχει όλα τα στατιστικά δεδομένα που αναλύονται .... μαζί με τα βίντεο, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις καταστάσεις τραπεζικών μεταφορών ..... που δείχνει τον συντονισμό του ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ. 

Έχει RICO και έχει τα ΒΙΝΤΕΟ με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Το Wikileaks μόλις έριξε εκτεταμένες πληροφορίες και ο Assange θα συγχωρεθεί. Ο Assange μπορεί τότε να συζητήσει ανοιχτά τη δολοφονία του Seth Rich..!

Τώρα που οι Κυβερνήτες και ο Γραμματέας των Κρατών πιστοποίησαν και ο Μπάιντεν δέχτηκε .... Ο Καθένας Δεσμεύτηκε και Συμφώνησε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του για ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Το Solar Winds κυριολεκτικά μόλις δέχτηκε επιδρομή και το Dominion κλείνει επίσης. Έχει τους διακομιστές της CIA, που χρησιμοποιήθηκαν για να αλλάξουν τις ψήφους των μηχανών Dominion από τον Trump σε Biden ... και σύντομα θα έχει πρόσβαση στα ίδια τα μηχανήματα, ΤΑ ΙΔΙΑ..!

Ξεγέλασε το Deep State να μείνει στο DC, ώστε να μπορούν να συλληφθούν. Ο Μπάιντεν δεν έχει δεχτεί χρήματα μετάβασης και η Camala Harris δεν έχει παραιτηθεί από τη θέση της στη Γερουσία..!

Ο Στρατός έχει διεισδύσει στην Antifa και στο BLM. Έχει όλα τα οικονομικά τους αρχεία. Ξέρει ποιοί πολιτικοί πήραν χρήματα από Κινέζους και Σόρος....τόσο Ρεπουμπλικάνοι όσο και Δημοκρατικοί..!

Διόρισε τον Christopher Miller ως Γραμματέα Υπουργείου Άμυνας και τον Ezra-Cohen Watnick ως Βοηθό Γραμματέα Υπουργείου Άμυνας. Έγραψε κυριολεκτικά απλώς μια Εκτελεστική Εντολή, σχετικά με τη Στρατιωτική Γραμμή Διαδοχής. Πολλοί υποπτεύονται ότι ο Watnick είναι Q.

Αφαίρεσε τους πόρους της CIA. Απλώς αντικατέστησε τους Kissinger & Allbright στο Συμβουλευτικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, με άνδρες πιστούς σε αυτόν. 

Ο Στρατός έχει πετάξει αεροπλάνα, πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, σε όλη τη χώρα. Το Ναυτικό μόλις έχει παρκάρει μεγάλους στόλους και στις δύο ακτές. Το 82ο Airborne ετοιμάζεται για μια επιχείρηση - Είναι η ίδια ομάδα με την οποία στρατολογήθηκαν οι Στρατηγικοί Flynn & AG Donoghue. 

Τα κομμάτια πέφτουν τελικά στη θέση τους. Ο POTUS τα έχει όλα! 
Απλώς απλώνει τα κομμάτια και χτίζει την αφήγηση. Ξέρει ότι Κέρδισε και ότι Διέπραξαν την Προδοσία!

Έβαλε μια παγίδα και μπήκαν μέσα σε αυτήν, χωρίς δισταγμό. 

Έδωσε στο ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ την ευκαιρία να έρθει καθαρό και διαθετειμένο να διορθώσει τα πράγματα. 

ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 

ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ!

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται. 

▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎

Μία ακόμα υπενθύμιση πως τα πάντα είναι υπό ελέγχο και δεν υπάρχει καμία ανησυχία!

Παρακολουθούμε Θέατρο, με ένα εξαιρετικά καλογραμμένο σενάριο από τον Πρόεδρο Τραμπ και την Συμμαχία! 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου